مدرسه قهوه ایران – خانه باریستا ایران – First coffee school in Iran
با ما به هدفت نزدیکتری
این مجموعه موفق یکی از بزرگترین مجتمعهای آموزشی قهوه و کافی شاپ در دنیا میباشد.
معرفی اولین، مجهزترین و بزرگترین مجتمع آموزشی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ در ایران
تیم مدیریت مدرسه قهوه ایران، برای افزایش سطح بهره وری و کارآمدی مجموعه از اکثر آکادمیهای مطرح دنیا بازدید نموده اند و با نام مدرسه قهوه ایران با دریافت مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور فعالیت دارد. این مجموعه موفق شده است با تلفیق فضای آموزش تئوری و عملی در بستری مناسب، کیفیت آموزش را بالا برده و استانداردهای خود را به سطح جهانی برساند. مدرسه قهوه ایران دارای ورکشاپهای تخصصی، شامل سالن کنفرانس و کارگاههای مجهز به ابزار و تجهیزات آموزشی روز دنیاست.
اساتید مدرسه قهوه ایران معتبرترین مدرک قهوه (انجمن تخصصی قهوه اروپا SCAE)، در سرفصلهای باریستا، بروئینگ، رُست قهوه، گرین بین و سنسوری را دارا میباشند و دیپلم قهوه را از انجمن تخصصی قهوه اروپا دریافت کرده اند. (SCAE Coffee Diploma)، در بخش آموزش نوشیدنیهای سرد و میکسولوژی نیز مدرک بین المللی از مدرسه بارتندری اروپا (EBS) را دارند.
مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران
مدرسه قهوه ایران – خانه باریستا ایران
مدرسه قهوه ایران – خانه باریستا ایران
ما در این یادداشت سعی داریم تا تمام اطلاعات دورهها را در اختیار شما قرار داده و به سوالات پیش فرض شما پاسخ دهیم. پس با ما همراه باشید.
آیا قبل از ثبت نام میتوانیم از محیط آموزشی دیدن کنیم؟
کلیه کارگاههای آموزشی مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران مجهز به جدیدترین ابزار و تجهیزات حرفهای میباشند و این امکان برای متقاضیان وجود دارد که قبل از ثبت نام از محیط آموزشی و تجهیزات دیدن کنند.
سرفصلهای دورهها بر چه مبنایی تدوین شده اند؟
تمامی سرفصلهای دورههای مدرسه قهوه ایران در قسمت آموزش قهوه و نوشیدنیهای برپایه قهوه، بر اساس سرفصلهای انجمن تخصصی قهوه اروپا (SCAE) و انجمن تخصصی قهوه آمریکا (SCAA) میباشند. یادآور میشود این دو انجمن در اواخر سال 2016 با یکدیگر ادغام شده و با نام (SCA) فعالیت خود را ادامه میدهد.
نام دورههای در حال برگزاری؟
- دوره آموزش قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ؛ شامل آشنایی با قهوه، آماده سازی نوشیدنیهای گرم بر پایه شیر و قهوه، نحوه برخورد با مشتریان، معرفی کامل تجهیزات و لوازم کافی شاپ، آموزش مهارتهای کامل کافی شاپ داری، آموزش نحوه کار با تجهیزات و لوازم کافی شاپ، آموزش نحوه نگهداری و نظافت تمامی تجهیزیات و لوازم کافی شاپ به ویژه دستگاههای اسپرسو، آسیاب قهوه و …
- دوره قهوههای دمی – موج سوم؛ شامل آموزش متدهای مختلف دم آوری، تاثیر دمای آب در عصاره گیری و…
- دوره لاته آرت، طراحی روی قهوه؛ شامل تکنیکهای لاته آرت و…
- دوره نوشیدنیهای سرد؛ شامل آموزش میکسولوژی مولکولی، آماده سازی انواع ماکتیل ها، اسموتی ها، شیکها و…
- دوره آموزشی تهیه انواع صبحانههای بین المللی (آمریکایی و ایتالیایی)
- دوره تخصصی آشپزی؛ فست فود، پیتزا، پاستا، برگر، انواع سالادها و …
- دوره تخصصی پخت انواع کیک و شیرینیهای مخصوص کافی شاپ
- دوره حرفهای مدیریت کسب و کار کافه – رستوران؛ شامل نحوه برخورد با پرسنل، کنترل هزینه ها، شیوههای کنترل کیفی مجموعه و…
- دوره تخصصی آمادگی مسابقات
- دوره تخصصی رُست قهوه (برشته کاری قهوه)
تمامی سرفصلهای آموزشی کاربردی بوده و به علاقمندان به این صنعت کمک خواهد کرد تا بتوانند نسبت به محیط کاری صنف خود آشنایی کاملی پیدا کرده و در جایگاه شغلی باریستا، بارتندر و آشپز به صورت کاملا حرفهای عمل کنند.
در دورههای مدرسه قهوه ایران این امکان وجود دارد تا کسانی که بعد از دوره آموزشی قصد تکرار کار عملی بیشتر دارند در دورههای کارورزی رایگان حضور داشته باشند.
کاریابی و اشتغال در این حوزه
در پایان دوره هنرجویانی که جویای کار هستند به بهترین کافی شاپ ها، رستورانها و هتلهای ایران معرفی خواهند شد.
شرایط افراد ناراضی که قصد کنسل کردن دوره را دارند؟
در صورت ناراضی بودن هنرجو از محیط و شرایط آموزش در ساعات اولیه آموزش کلیه مبلغ دریافتی عودت داده خواهد شد.
هزینه و شرایط دورههای آموزش به چه صورت میباشد؟
شما میتوانید اطلاعات کامل دورهها را از قسمت عناوین دورههای آموزشی مشاهده نمایید و در صورت نیاز به مشاوره بیشتر با شمارههای قسمت تماس با ما در سایت آموزشگاه تماس بگیرید همکاران ما در روابط عمومی اطلاعات دقیقتری را در اختیار شما قرار خواهند داد.
سرفصل دوره تخصصی قهوه، باریستا، مدیریت کافی شاپ چیست؟
باریستا در نگاه اول عنوان متصدی شغلی است که وظیفه اصلی آن تهیه قهوهها و نوشیدنیهای کافی شاپ میباشد، که هر شخصی بخواهد در این عرصه فعالیت نماید باید نسبت به این رشته دانش و مهارت کافی را به دست آورد، یک باریستا علاوه بر علم آماده سازی قهوه و نوشیدنی، میبایست دانش مدیریت کافی شاپ، برخورد با مشتری، جذب مشتری، توانایی حل چالشهای محیط کافی شاپ و… را نیز دارا باشد.
ما در این دورهها سعی کردیم علاقمندان به این رشته را با تمامی فنون باریستایی آشنا کنیم و خرسندیم از اینکه تمامی باریستاهای مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران در بهترین کافی شاپهای ایران و سایر کشورهای جهان مشغول به کار هستند.
سرفصلهای دوره باریستایی چیست؟
- معرفی انواع دستگاهها و لوازم مرتبط کافی شاپ
- آموزش نحوه کار کردن با دستگاهها و لوازم کافی شاپ
- آموزش نحوه نگهداری تمامی تجهیزات و لوازم کافی شاپ
- ارائه مطالب مرتبط با فوم شیر و شیمی شیر
- آموزش متدهای عصاره گیری قهوه
- آموزش انواع قهوهها و نوشیدنیهای گرم
- آموزش انواع نوشیدنیهای سرد، اسموتیها، ماکتیلها، شیکها و…
- آموزش بستنیهای مخصوص کافی شاپ، کیک بستنی و وافل
- آموزش انواع نوشیدنیهای گیاهی (دمنوش ها)، چای و چای لاته
- آموزش طراحی روی قهوه (لاته آرت) با قلم در سطح مقدماتی
- آموزش مدیریت و سرویس دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان
- مشاوره جهت مدیریت کسب وکار، سرویس دهی مطلوب و مشتری مداری کافی شاپ
- مشاوره جهت انتخاب محل مناسب برای راه اندازی کافی شاپ
- مشاوره جهت راه اندازی، دکوراسیون و خرید لوازم و تجهیزات
- مشاوره جهت اخذ جواز کسب، قوانین اتحادیه، اماکن، بهداشت و…
- مشاوره جهت نوشتن منو کامل کافی شاپ
سرفصل دوره نوشیدنیهای سرد و میکسولوژی چیست؟
- تاریخچهی نوشیدنیهای سرد
- میکسولوژی چیست؟
- میکسولوژی مولکولی چیست؟
- شناخت ابزار
- آشنایی با تکنیکهای مختلف آماده سازی نوشیدنیهای سرد
- کالِر کُدینگ
- انواع گارنیش و دکورینگ نوشیدنیهای سرد
- میکسولوژی تخصصی
- میکسولوژی مولکولی
- ساخت انواع سیروپ
- ساخت انواع فوم خیس
- ساخت نوشیدنیهای لیرد
- آموزش انواع ماکتیل، شِیک، اسموتی، بستنی و…
سرفصل دوره تخصصی لاته آرت (طراحی روی قهوه) چیست؟
- لاته آرت چیست؟
- تاریخچه لته آرت
- قوانین و تکنیکهای لاته آرت
- پیچر شناسی و تاثیر پیچر در طراحیهای مختلف
- تاثیر آلیاژ بدنه پیچر در کیفیت فوم شیر
- کاپ شناسی
- شیمی شیر
- روش کار و طراحی با قلم آرت
- آموزش پَتِرنهای لاته آرت؛ رُزِتا، اسلو رُزِتا، تولیپ، تاچ تولیپ، هارت، سوان و …
سرفصل دوره تخصصی قهوههای دمی (موج سوم – بروئینگ) چیست؟
- مقدمهای بر قهوه
- روش کار کردن با متدهای Chemex – aeropress – Cold Brew – frenchpress – v60 ….
- روشهای مختلف Extraction و Turbulence
- تاثیر دما، آب، نوع قهوه و آسیاب بر روی کیفیت عصاره گیری قهوه
- مفاهیم مورد بحث در این دوره:
- مفهوم دم آوری
- تی دی اس و رفرکتومتر (TDS & Refractometer)
- نسبت دم آوری (Brew Ratio)
- عصاره گیری (Extraction)
- روشهای کلی دم آوری قهوه
- تکنیکهای افزایش مهارت دم آوری (Brew Manipulation)
- ابزارهای دم آوری قهوه (Coffee Brewing Tools)
سر فصل دوره آشپزی تخصصی فست فود چیست؟
- معرفی کامل تجهیزات، لوازم و مواد مصرفی
- آموزش مهارتهای کامل آشپزی به همراه تهیه جزوه در کارگاه آموزش
- آموزش نحوه کار با کلیه تجهیزات آشپزخانه
- آموزش نحوه نگهداری تجهیزات
- آموزش انواع گارنیش و دورچین انواع غذا و خوراک
- آموزش انواع پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
- آموزش انواع پاستا
- آموزش انواع ساندویچ و گریل
- آموزش انواع سیب زمینی با سسهای مخصوص
- آموزش انواع چیپس و پنیر با سسهای مخصوص
- آموزش انواع سالادها
- آموزش انواع سس
- آموزش انواع سوپها
سر فصلهای دوره آموزشی تخصصی استیک چیست؟
- فیله مینیون
- نیویورک استیک
- پپر استیک
- استیک مارسلا
- استیک مدیترانه
- استیک نعنا
- ریبای استیک
- تی بن استیک
- میکس گریل
- استیک دایان
- استیک پایار
- رست چیکن
- چیکن درام استیک
- چیکن پیکانا
سر فصلهای آموزش تخصصی صبحانه چیست؟
- شیوهی کار با انواع وسایل و تجهیزات مربوط به آماده سازی صبحانه
- ارائهی متدهای بروز گارنیش و تزئینات صبحانه
- ارائهی دستور آماده سازی برای انواع صبحانههای ایرانی و فرنگی
- مشاوره در زمینه نوشتن منوی صبحانه مناسب
موارد آموزش:
- بشقاب کنتینانتال
- املت سبزیجات
- املت مکزیکی
- املت بیکن
- ساندویچ کره بادامزمینی و خامه
- اسکرامبلد اسفناج
- اسکرامبلد تخم مرغ
- فریتانا
- فیش هش براون
- فرنچ تست
- وافل
- سیمیت
- اسکرامبلد سبزیجات
- پنکیک نوتلا
- وافل نوتلا
- کرپ نوتلا
- پنکیک
- کرپ
- صبحانه انگلیسی
- اسکرامبلد چیکن ماشروم
- گرانول
- املت مخصوص
گواهینامه پایان دورهای آموزشی مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران چیست؟
- 5 گواهینامه بین المللی در تمامی رشتهها از کشورهای (ایتالیا، آلمان، انگلیس، کانادا و اتحادیه اروپا)
- مدرک خانه باریستا و مدرسه قهوه ایران (یکی از گواهینامههای معتبر صنعت قهوه و کافی شاپ)
- مدرک بین المللی مدیریت کافی شاپ از آکادمی QMS ایتالیا (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
- مدرک بین المللی از آکسفورد انگلستان (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
- مدرک بین المللی از اتحادیه اروپا WTG – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
- مدرک بین المللی نوبل آلمان – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
مدرک بین المللی از اتحادیه اروپا WTG – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
WTG European Union – Coffee Shop Management Training Certificate
WTG European Union – Barista Course, Chef Course, Pizza Course, Burger Course And Pasta Course– Training Certificate
مدرک بین المللی از آکسفورد انگلستان (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
OXFORD England – Coffee Shop Management Training Certificate
OXFORD England – Barista Course, Chef Course, Pizza Course, Burger Course And Pasta Course– Training Certificate
مدرک بین المللی مدیریت کافی شاپ از آکادمی QMS ایتالیا (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
QMS Italy – Coffee Shop Management Training Certificate
QMS Italy – Barista Course, Chef Course, Pizza Course, Burger Course And Pasta Course– Training Certificate
مدرک بین المللی نوبل آلمان – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
NOBEL Germany – Coffee Shop Management Training Certificate
NOBEL Germany – Barista Course, Chef Course, Pizza Course, Burger Course And Pasta Course– Training Certificate
مدرک بین المللی اینو کانادا – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
INO Canada – Coffee Shop Management Training Certificate
INO Canada – Barista Course, Chef Course, Pizza Course, Burger Course And Pasta Course– Training Certificate
نظر هنرجویان خانه باریستای ایران
مهدی دهباشی از زاهدان
اینجانب مهدی دهباشی از طریق سایت در حدود دو سال پیش با مجموعه خانهی باریستای ایران آشنا شدم. در چندین دوره این مجموعه شرکت کرده ام مثل دوره آموزش باریستا دوره دمی و دوره صبحانه امروز چهارشنبه مورخ 27/4/97 از زاهدان به تهران آمده ام تا در دوره نوشیدنیهای سرد با استاد رضا پور محمودیان شرکت کنم. استاد پور محمودیان بسیار مسلط هستند به مباحث و شیوه آموزشی بسیار خوبی دارند در انتقال مطالب و من تا این لحظه مطالب زیادی را از ایشان آموخته ام. من از مجموعه خانه باریستای ایران به دلیل برگزاری این دورهها تشکر میکنم.
میثم میر امینی بعد از کارگاه اموزش پیتزا (آموزش فست فود) در خانه باریستای ایران گفت:
کلاس آموزشی بسیار مفیدی بود؛ و از مرحله صفر تا صد خمیر، سس کف پیتزا، سس پیتزا، آموزش داده شد و نسبت به دورههای دیگه در مجموعههای دیگهای که رفتم کاملا فرق میکرد.
زلفا ایزدی
از طریق اینستاگرام با مدرسه قهوه ایران آشنا شدم. در کلاس صبحانه استاد دنیا طلب شرکت کرده ام. ایشان بسیار مودب، صبور، مهربان و خوش صحبت بودند. با آرامش و متانت به سئوالات ما پاسخ میدادند؛ و دارای اطلاعات دقیق و عالی بودند و از هیچ گونه کمکی دریغ نکردند.
اولین مدرسه قهوه ایران
ثبت نام آنلاین دورههای آموزش مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران »»» کلیک کنید…
First coffee school in Iran
“با ما به هدفت نزدیکتری”
وب سایت : www.irancoffeeschool.com
اطلاعات تماس:
021-88279400
021-88279500
021-88246590
021-86018062
شمارههای تماس ضروری:
09902385520
09124163954
ساعت تماس: 9 صبح الی 18 عصر
نشانی: تهران اتوبان شیخ فضل الله نوری، خیابان سازمان آب، نبش حاجی پور امیر پلاک 26، مدرسه قهوه ایران