ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

ماجراهای زنی که مردم یک شهر را ترساند/ تاجزاده: نظام جمهوری اسلامی آفت زده است!

عاقبت آنهایی که گوش به فرمان روحانی بودند، چه شد؟!

سرویس سیاست مشرق -  «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. شنبه تا چهارشنبه ساعت 7:30 با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

زنی که یک شهر را ترساند

«پروانه سلحشوری» نماینده اصلاح‌طلب مجلس و عضو فراکسیون امید، به تازگی نطقی را در مجلس ایراد کرد که با واکنش‌های منفی گسترده‌ای مواجه شد.

او در نطق خود ضمن سیاه‌نمایی از تمام شرایط کشور، کنایه زدن به رئیس‌جمهور روحانی و بحران‌نمایی از وضعیت اقتصاد کشور؛ خطاب خود را متوجه رئیس‌جمهور، نهادهای نظامی، قوه قضائیه و حتی مقام معظم رهبری قرار داده و در ادامه تأکید کرده بود: اعتقاد دارم تنها راه برون‌رفت از ابرچالش های فعلی ورود رهبری برای نجات کشور است![1]

این اظهارات سلحشوری در حالیست که نگاهی به سخنرانی او برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال 96 در شهر نورآباد ممسنی که در حمایت از رئیس‌جمهور روحانی و حمله به رقبای او بیان شد، حقایق زیادی را آشکار می‌کند.

در ادامه به بخش‌هایی از این سخنرانی سلحشوری اشاره می‌شود:

_ زنان و مردان غیور اصلاحاتی نوراباد شما همیشه نشان داده‌اید که مدافع اصلاحات بوده‌اید و هستید و این بار آقای روحانی را با اکثریت آرا به پاستور خواهید فرستاد.
میگویند که برجام چه کرد؟ برجام ما را از سراشیبی سقوط نجات داد.

_ متشکریم که روحانی برجام را به سرانجام رساند که مردم ما از کمبود دارو جان خود را از دست ندهند... ما رای میدهیم که ان شاالله پس از آرامشی که در جامعه میبینیم شاهد رونق اقتصادی با همت شما و مسئولان خواهیم بود.

_ دوستان، سردار گازانبری و لوله کردن مردم از انتخابات کنار کشید اما تفکر او همچنان باقی است و کسی که وی از او حمایت میکند همین تفکر را دارد و به هوش باشید که نباید اجازه دهیم که چنین افرادی رییس جمهور ما شوند.

_ ایکاش قالیباف مدیرت تهران را رها میکرد و ما  مردم تهران را از شر مدیریت ناصحیح خود راحت میکرد و مدیریتی نو و مناسب جایگزینشان میشد.[2]

*تطابق این دو خطابه قدیمی و جدید خانم سلحشوری حقایق زیادی را برای هر ذهن آگاهی آشکار می‌کند...

البته خانم سلحشوری نفر هزارم این لیست پارادوکسیکال هم نیست و غیر از او صدها نفر از سیاسیون اصلاح‌طلب نیز هستند که به انواع و اقسام روش‌ها «مدیریت جهادی» را از دسترس مردم خارج کردند، شرایط کشور را به وضعیت فعلی و مشکلاتی که دولت رئیس‌جمهور روحانی پدید آورده، کشاندند و جالب آنکه اکنون نیز به مانند خانم سلحشوری منتقد صدر تا ذیل نظام اسلامی شده‌اند و همه را به جز خود! خطاب قرار می‌دهند.

ضمن اینکه اعضای این فهرست چند صد نفره، قصد «عبور از روحانی» را هم دارند و به قولی «شتر دیدی ندیدی» رفتار می‌کنند.

این در حالیست که وضع موجود کشور ثمره رأی اصلاح‌طلبانه و اثر «تَکرار می‌کنم» است فلذا برخی آگاهان سیاسی از این می‌گویند که مسئولیت اصلاح‌طلبان در قبال وضع موجود حتی از رئیس‌جمهور روحانی هم بیشتر است.

جالب آنکه وزیر بهداشت به تازگی طی سخنانی گفته است: « فعلأ مدیریت همین و وضعیت همین است، شما مردم رأی داده‌اید، رئیس جمهور و مجلس انتخاب کردید و آنان نیز وزیر و مدیر انتخاب کردند، پس بی خود اعصاب، روح و روان همدیگر را آزار ندهیم، فعلأ همین هستیم و باید درست مدیریت کنیم.»[3]

گفتنیست، تعدادی از نمایندگان مجلس، نطق خانم سلحشوری را ساختارشکنانه تشخیص داده و در همین راستا از وی شکایت کرده‌اند که این شکایت در مراجع قانونی در دست بررسی است.[4]

***

تاجزاده: نظام جمهوری اسلامی آفت زده است!

«مصطفی تاجزاده»، فعال اصلاح‌طلب و از دستگیرشدگان فتنه سال 88 به تازگی در گفت‌وگویی که نشریه امید جوان آنرا منتشر کرد، اظهار کرد:

«جمهوری اسلامی آفت زده است. با کسانی که تیشه به ریشه‌اش می‌زنند حرفی نداریم زیرا معتقدند جمهوری اسلامی باید برود. ولی می‌توانیم با آفت‌های نظام مبارزه کنیم تا جمهوری اسلامی بماند.»

او همچنین با تشبیه ضمنی نظام اسلامی به حکومت شوروی و رژیم شاه! تصریح می‌کند: آنچه موجب فروپاشی شوروی شد نه طرح‌های آمریکایی‌ها، بلکه پوسیدگی سیستم بود و گورباچوف دیر دست به اصلاحات زد. شاه فروپاشید نه به این دلیل که از مردم عذرخواهی کرد بلکه پیام مردم را دیر شنید. برای جمهوری اسلامی هنوز دیر نشده، ولی دراین مورد تضمینی نداریم چون ممکن است به قول قیصر امین‌پور «خیلی زود دیر شود.»

*حسین مرعشی، محمدرضا تاجیک و سعید حجاریان نیز سه اصلاح‌طلب دیگری بوده‌اند که از سال 88 تاکنون بر آفت‌زدگی نظام جمهوری اسلامی اصرار دارند.[5]

جمله این افراد که سه نفر از آنها از دستگیرشدگان فتنه سال 88 هستند اما نه تنها هرگز شاهد سقوط و فروپاشی نظام نبودند بلکه بعد از چند سال که از زندان هم بیرون آمدند، پرچم نظام جمهوری اسلامی را همچنان بر مناره‌ها مشاهده کردند.

و اکنون و در روزهای پایانی عمر سیاسی‌شان تنها راهی که آنرا می‌پیمایند؛ اصرار همچنان بر همان حرف‌های نخ‌نمای گذشته است.

لازم به توضیح است که تاجزاده در حالی مدعیست با براندازان حرفی ندارد که نظام سیاسی مورد اراده او هیچ توفیری با آنچه براندازان می‌خواهند، ندارد.

نظامی بدون مدیریت جهادی، بدون نظارت بر کاندیداها، بدون ولایت فقیه و بدون سپاه پاسداران که بازجوهای خشن دهه 60 و اصلاح‌طلبان مهربان امروزی! از صدر تا ذیل آن در حال مدیریت هستند و چیزی شبیه به شهرداری تهران و فراکسیون امید را تحویل مردم ایران می‌دهد.

جالب آنکه اظهارات تاجزاده درباره حرفی نداشتن با براندازان! در حالیست که قبل از او محمدرضا تاجیک، از تئوریسین‌های اصلاح‌طلب نحوه حرف داشتن اصلاح‌طلبان با براندازان را تشریح کرده و گفته بود: اگر فضای جامعه (علیه جمهوری اسلامی) رادیکال شد، جریان اصلاح‌طلبی تلاش خواهد کرد جریان رادیکال را به روش و منش خود در آورد.[6]

اصلاح‌طلبان ستادی، در کنار طرح انگاره سقوط و فروپاشی نظام اسلامی، تاکنون چندین مرتبه درباره «فردای براندازی» و حکومت بعد هم حتی صحبت کرده‌اند.[7]

***

«اوگاندا نمایی» از ایران توسط عناصر دسته‌چندم جریان خاص

عاقبت آنهایی که گوش به فرمان روحانی بودند، چه شد؟!

فردی به نام ع.ک، تحت عنوان دبیر خانه کارگر شهر قزوین، به خبرگزاری ایلنا گفته است: مسئولان دولتی به سادگی می‌توانستند بحران سال 97 را پیش‌بینی کنند؛ چراکه تغییرات شاخصه‌های مهم اقتصادی و منفی شدن آنها را می‌دیدند، اما چه کردند؟ هیچ کاری نکردند!

او همچنین اظهار می‌کند:

آقایان و خانم‌های مجلس و دولت و هر دستگاه دیگر، مردم بیش از هر زمانی از تاریخ ایران در فقر و محرومیت زندگی می‌کنند. مگر نمی‌بینید که بالای هر سطل زباله‌ای عده‌ای ایستاده‌اند و دنبال غذا می‌گردند؟ این حق مردم نیست که در زباله‌های یکدیگر دنبال غذا بگردند تا خود را سیر کنند.[8]

*تشکل متبوع این فرد، همان تشکلی است که دبیر کل اصلاح‌طلب آن یعنی علیرضا محجوب، در ایام دولت یازدهم تصریح کرده بود: اصلاح‌طلبان همان راهی را می‌روند که روحانی بگوید.[9]

فلذا قاعدتاً این افراد امروز باید به جای شکوه و شکایت و بیان اباطیل درباره واقعیت‌های کشور، به عذرخواهی از مردم و توبه در پیشگاه ملت روی بیاورند که با رأی‌سازی خود سبب‌ساز مشکلات فعلی کشور شدند.

از طرفی لازم به توضیح است که اگرچه ما منتقد رئیس‌جمهور روحانی هستیم اما ادعای این فرد درباره زباله گرد شدن مردم نیز چیزی غیر از دروغ نیست؛ اگرچه طی ماه‌های اخیر، مشکلاتی به دلیل مدیریت دولت و اصلاح‌طلبان پدید آمده است.

از طرفی معضلات امروز مردم ایران، دیگر مثل دهه 60 در مقابل نانوایی‌ها و سوپر مارکت‌ها تعریف نمی‌شود بلکه به مقولاتی مثل «خودرو و پوشک و سکه طلا» تبدیل شده است که این مسئله می‌طلبد در کنار گلایه‌ها و مشکلات، نیمه پر لیوان هم دیده شود و آقایان شهامت اعتراف به گسترش سطح رفاه عمومی ایرانیان در دوران حکومت جمهوری اسلامی را داشته باشند؛ چه اینکه در همین روزهایی که عده‌ای آن را «بحران» اقتصادی می‌خوانند، چند میلیون متقاضی برای 50 هزار خودروی بی‌کیفیت یک شرکت خودروساز در وبگاه آن صف می‌کشند و به گفته وزیر صنعت، 54 میلیون بار به سایت فروش مراجعه می‌کنند!

همچنین پر واضح آنکه واقعیت‌های ایران را به جای ذهن تاریک این فرد، بایستی در مقولاتی مثل افزایش 20 درصدی مسافران هواپیما طی 2 سال گذشته، افزایش 40 درصدی مخاطبان سینمای کشور، افزایش سفرهای داخلی، ازدیاد رستوران و فست‌فودها، افزایش گسترده سفرهای خارجی ایرانیان و... دید.

واقعیت‌هایی که آمار جهانی نظیر جایگاه هجدهم ایران در میان اقتصادهای جهانی، برتر بودن ضریب جینی در ایران نسبت به آمریکا و چین و کاهش نرخ بیکاری در ایران نیز آنها را تأیید می‌کند.

غیر از این فرد، کسانی از سلبریتی‌ها نیز طی هفته‌های اخیر بر شیوع گرسنگی در ایران تأکید کرده‌اند!

«حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران نیز که زمانی گفته بود روحانی از ما اصلاح‌طلبان هم موفق‌تر است، اخیراً در مصاحبه با ایلنا تأکید کرد که «اقتصاد کشور آتش گرفته» است...[10]

جالب آنکه مجید انصاری، فعال اصلاح‌طلب و معاون وقت رئیس‌جمهور روحانی، 5 سال قبل از این گفته بود که دولت روحانی توانسته «خونریزی اقتصاد ایران» را مهار کند!

لازم به توضیح است که ما طی 2 سال گذشته کراراً در وبلاگ مشرق توضیح داده‌ایم که یک جریان سیاسی خاص که خود مسبب‌الاسباب وضع موجود است، قصد دارد با سیاه‌نمایی، القای ناامیدی و آفریقانمایی از ایران؛ شرایط را به جایی برساند که مشکلات عادی در ذهن مردم «بحران» جلوه کند تا «فتنه اقتصادی» شکل بگیرد.

به لحاظ تحلیلی، دست داشتن عامدانه این جریان و چهره‌های نانجیبی که بر انهدام اقتصاد کشور تأکید دارند، در بروز مشکلات در کشور و دعوت از مردم برای «اغتشاش میلیونی» علیه نظام، غیر قابل انکار است...

***

1_ mshrgh.ir/890412

2_ http://noorabad.com/fa/print/4026

3_ mshrgh.ir/891081

4_ mshrgh.ir/891055

5_ mshrgh.ir/829290

6_ mshrgh.ir/887618

7_ mshrgh.ir/887618

8_ http://khabarfarsi.com/u/59085820

9_ https://www.isna.ir/news/94090301713/

10_ https://khabarfarsi.com/u/58954040

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان