ماهان شبکه ایرانیان

اجتناب از چه کارهایی ذهن شما را قوی می کند؟

حتما پیرامون خود افرادی را دیده اید که با تمام چالش هایی که برای شان پیش می آید همچنان مقاوم ظاهر می شوند و صبرشان ستودنی است.

اجتناب از چه کارهایی ذهن شما را قوی می کند؟

حتما پیرامون خود افرادی را دیده اید که با تمام چالش هایی که برای شان پیش می آید همچنان مقاوم ظاهر می شوند و صبرشان ستودنی است.

Amy Morin نویسنده و روانشناسی است که افراد زیادی را در طول دوره ی کاریش دیده و تجارب زیادی از کمک به آنها کسب کرده است. او می گوید:

« سالها تجربه به من یاد داد به جای نهی از کاری، استفاده از توانایی های مطلوب افراد کمک بیشتری در رسیدن به مقصود می کند. مثلا اگر نزد متخصص تغذیه بروید و درخواست رژیم لاغری کنید و او به جای گفتن «غذاهای فست فود را کمتر بخورید» بگوید: « بیشتر سبزیجات مصرف کنید» اثر بیشتری در شما خواهد گذاشت.»

در ایجاد ذهن قوی نیز باید عادات خوب تان را تقویت کنید تا به موفقیت دست یابید. اما دانستن عادات بدی که مانند موانعی در مسیر موفقیت تان هستند می تواند آگاهی شما را نیز بیشتر کند.

در زیر عاداتی که افراد قوی انجام نمی دهند آورده شده است:

  • بیش از حد غصه نمی خورند

تا حدی غصه خوردن یا عزاداری برای فرآیند درمان حیاتی است. اما بزرگنمایی بدبختی یا بدشانسی ها اصلا مفید نیست، در ضمن سرعت رشد را نیز کند می کند.

  • تحت تاثیر دیگران قرار نمی گیرند

با گفتن «مدیر باعث می شود احساس بدی به من دست دهد» افسار کنترل تان را به دست دیگری می دهید. افراد قوی ذهن اجازه نمی دهند شخص دیگری افکار و احساسات شان را کنترل کند.

  • از تغییر نمی ترسند

به هنگام تغییر هیچ ضمانتی برای بهبود زندگی تان وجود ندارد اما افراد قوی ذهن از این امر نمی ترسند. جهان در حال تغییر است و تنها زمانی موفق می شوید که بتوانید خود را با آن سازگار کنید تا بهبود یابید.

  • تلاش نمی کنند کنترل همه چیز را به عهده بگیرند

انرژی و زمان منابعی هستند که در حال حاضر در دست تان است. پس منطقی است همه ی تمرکزتان بر استفاده از این دو باشد. مثلا شما نمی توانید جلو وقوع طوفان یا زلزله را بگیرید اما می توانید برای آن آماده شوید.

  • به دنبال راضی کردن همه نیستند

همانگونه که دیگران نمی توانند احساسات شما را کنترل کنند شما نیز نمی توانید احساسات آنها را کنترل کنید. اگر هدف شما راضی کردن دیگران باشد بینش و استقلال خود را از دست می دهید و ارزش وجودی تان بسته به نظرات دیگران می شود.

  • ریسک های محاسبه شده می کنند

این افراد تعادلی میان احساسات و قوه ی منطق شان برقرار کرده و پس از محاسبه کردن معایب و مزایای یک کار، ریسک آن را به جان خریده و واردش می شوند.

  • اشتباهات شان را مدام به یاد نمی آورند

درس گرفتن از گذشته کار درستی است اما یادآوری مدام و غصه خوردن باعث غرق شدن شما در همان گذشته می شود. تنها زمانی که می توانید رفتارتان را تغییر دهید همین الان است.

  • یک اشتباه را تکرار نمی کنند

از انرژی برای درس گرفتن از اشتباهات تان استفاده کنید نه پنهان کردن شان. اشتباهات تان را بپذیرید و به خود قول دهید که بار دیگر بهتر عمل خواهید کرد.

  • از موفقیت دیگران خشمگین نمی شوند

با مقایسه ی خود با دیگران خشم ایجاد می شود و با گذشت زمان بدخلق می شوید. با تنها کسی که می توان مقایسه شوید، خودتان در روز گذشته هستید.

  • با اولین شکست تسلیم نمی شوند

شکست نشان دهنده ی این است که محدودیت های ذهنی تان مانند ترس و اضطراب را کنار زده اید و البته یک شکست برچسب انسان شکست خورده را بر پیشانی شما نمی زند. بلکه می توانید از آن برای شروعی استفاده کنید که آگاهانه و عالمانه تر از گذشته تان است.

  • از تنهایی نمی ترسند

در جهان پرسرعت امروز سخت است ساعتی را در تنهایی با افکارتان بگذرانید. اما برای رسیدن به زندگی که می خواهید باید بسیار فکر و برنامه ریزی کنید.

  • انتظار نتایج فوری ندارند

اگرچه تکنولوژی کار همه را سرعت می بخشد اما دست یابی به نتایج مطلوب زمان بر است. اگر انتظار این را داشته باشید که طی یک شبانه روز به هدف تان برسید، خیلی زود نا امید و مایوس خواهید شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی