باغ فاتح یکی از جاذبههای گردشگری استان البرز میباشد که در منطقه جهانشهر شهر کرج قرار دارد.منطقه جهانشهر کرج در گذشته یکی از سرسبزترین و پردرختترین مناطق این شهر بوده که با انبوهی از درختان، «باغشهر» نامیده میشده است.
بنیانگذار باغ فاتح (و به طور کلی شهر کرج)، فردی به نام «حاج محمدصادق فاتح یزدی» بوده است. حدود نیم قرن پیش در نتیجه خشکسالی، قحطی و بیکاری، گروههایی از یزدیان برای بافتن مکانی مناسب برای اسکان و سرمایهگذاری به منطقه کرج مهاجرت نمودند و حضور سرمایهگذارانی همچون حاج محمدصادق، سبب رونق اقتصاد و بازار کار در کرج پیش از انقلاب شد.
ایشان کارخانجات بسیاری در «گروه صنعتی جهان» ساخت. وی مالک مجموعه بزرگی از کارخانجات و املاک از جمله کارخانه جات روغن جهان، جهان چیت، یخسازی جهان، پلاستیکسازی آرمه، شرکت آبادانی جهان، پتوبافی جهان، چای جهان، صابون جهان، روغن موتور جهان و … بود.
وی همچنین بنیانگذار تعدادی محله واقع در شهر کرج از جمله جهانشهر، کوی کارمندان شمالی و جنوبی و چهارصد دستگاه بود که مقدار زیادی از این زمینها را میان کارگران و کارمندان کارخانهها و شرکتهای خود تقسیم نموده بود.
فاتح یزدی فعالیتهای بسیاری در انجام کارهای خیر و عامالمنفعه در سراسر کشور داشته که از جمله آن میتوان به ساخت دبستان فاتح با شش کلاس (سال 1335)، دبستان تعاونی جهان چیت با شش کلاس (سال 1343)، دو دبستان دیگر در تهران و مهرآباد مشهد، دو ساختمان پیکار با بیسوادی برای کارگران و ساکنین محل، احداث آموزشگاه حرفهای فاتح (امروزه به نام مرکز آموزش فنی و حرفهای شناخته میشود)، ورزشگاه و یک باب زورخانه، سردخانه، بیمارستان، دانشکده اقتصاد، یک واحد خوابگاه به متراژ 3400 مترمربع در کوی دانشگاه (سال 1348) و … .
ساخت مراکز آموزشی توسط فاتح یزدی، در ارتقای سطح کیفی و دانش فنی اهالی کرج بسیار مؤثر بود و تعداد بیشماری از اهالی کرج از خدمات آموزشی رایگان آن استفاده کردهاند.
در واقع باغ فاتح کرج نیز که به پارک تنیس نیز مشهور است از جمله ساختههای این مرد نوعدوست میباشد. پارک تنیس دارای 8 قواره زمین تنیس، ساختمان اداری، فروشگاه ورزشی، رستوران، جایگاه ویژه مقامات و اتاق داوران، کمیته برگزاری مسابقات، استراحتگاه موقت ورزشکاران، جایگاه ویژه خبرنگاران ، محوطه فضای سبز، پیست سلامت و … میباشد.
وسعت باغ فاتح در گذشته بین 130 تا 300 هکتار بوده که متأسفانه اکنون کمتر از 20 درصد آن باقی مانده است.
محمدصادق فاتح یزدی در 20 مرداد سال 1353 خورشیدی توسط سازمان فدائیان خلق ترور شد و در باغش در جهانشهر به خاک سپرده شد. پس از انقلاب کارخانجات وی توسط بنیاد مستضعفان و سپاه پاسداران مصادره شد.