قلعه اسعدیه در دامنه کوه جهانبین و در فاصله 2 کیلومتری روستای چلیچه قرار دارد. روستای چلیچه یکی از روستاهای بزرگ میزدج میباشد که در 30 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد (مرکز استان چهارمحال و بختیاری) واقع شده است. از قلعه تا روستای چلیچه جادهای به صورت سنگفرش وجود دارد که در دو طرف آن درختان سنجد دیده میشوند و زیبایی خاصی را به وجود آوردهاند.
قلعه اسعدیه در واقع شامل دو ساختمان خاننشین میباشد که در دوره قاجاریه به دستور سالار اعظم و خان بابا خان ساخته شده و در نوع خود زیبا و بسیار مصفاست. این مجموعه به ترتیب از بالا عمارت خان بابا خان، اندرونی کوشک محمدخان سالار اعظم* میباشد که شباهت زیادی با کوشک جونقان دارد. این کوشک با باغی که در پیرامون آن قرار دارد، در سالهای اخیر به بخش خصوصی فروخته شد. این کوشک زیبا در سال 1388 به دست افراد ناشناس به آتش کشیده شد و در حال حاضر چیز زیادی از آن باقی نمانده است. در حال حاضر کاخ بیرونی یا امارت پایین که در نزدیکی جاده کنونی راستاب به چلیچه واقع شده بود، به طور کلی ویران شده و به جای آن بیمارستان ساخته شده است.
*محمدخان سالار اعظم پسر کوچک جعفرقلی خان ایل خانی معروف به سردار اسعد دوم فاتح تهران، برادرزاده سردار اسعد اول و صمصامالسلطنه نخست وزیر مشروطه احمدشاه، برادر امیر بهادر علیقلی خان سردار اسعد سوم و وزیر جنگ ایران و برادرزاده سردار مریم و پسرداریی علیمردان خان چهارلنگ بوده که توسط احمدشاه به «سالار اعظم» ملقب شد. او آخرین سردار بختیاری بود و شجاعت او به قدری بود که به محمدخان هیبرون مشهور شد. وی در فتح تهران همراه پدر و برادران به فرماندهی قشون پرداخت. در نبرد شیر علیمردان خان (پسر عمه سالار اعظم)، او و برادرش (خان بابا خان) که از مادر یکی بودند، تنها کسانی در طایفه ایلخانی بودند که از شیر علیمردان دفاع کردند و به همین دلیل خان بابا خان در همان سالهای اعدام علیمردان، اعدام و سالار اعظم نیز زندانی شد.
این سردار بزرگ سالهای آخر عمر خود را صرف سرکوب راهزنان و طوایفی نمود که از سکنه چهارمحال و کهگیلویه و بویراحمد و دیگر مناطق لرنشین، سلب آرامش میکردند.
سالار اعظم در میان جمع خوانین بختیاری (ایستاده از سمت راست نفر سوم)