بلغور و دال عدس دو ماده اصلی در تهیه سوپ ازوگلین می باشند، که از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشند. بنابراین با سرو این غذا خوشمزه می توان از خواص دال عدس و بلغور بهره مند شد. از این رو در این قسمت طرز تهیه سوپ ازوگلین را به اشتراک گذاشته ایم، که امیدواریم مورد رضایت شما عزیزان قرار گیرد.
سوپ ها از جمله پیش غذاهای محبوب در همه کشورها محسوب می گردند، در کشور ایران انواع سوپ جو، سوپ برنج و سوپ عدس و سایر حبوبات محبوبیت بیشتری دارند. در این مطلب سری به آشپزخانه های ترکیه ای زده ایم تا شما را با دستور پخت سوپ ازوگلین ترکیه ای آشنا سازیم.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ ازوگلین عبارت است از:
- دال عدس/ یک دوم پیمانه
- بلغور گندم/ یک چهام پیمانه
- رب گوجه فرنگی/ دو قاشق غذا خوری
- روغن(کره یا مارگارین)/ دو قاشق غذا خوری
- پیاز/ یک عدد
- آب لیمو/ 20 گرم
- آب/ 7 پیمانه
- فلفل قرمز/ یک دوم قاشق مربا خوری
- نمک/ یک دوم قاشق مربا خوری
- نعناع/ مقداری برای تزئین
طرز تهیه سوپ ازوگلین
ابتدا پوست پیاز را بگیرید و پس از شستن پیاز، آن را رنده نمایید.
سپس قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار دهید و پیاز رنده شده را به همراه روغن داخل آن بریزید و تا زمان طلایی شدن پیاز ها چند مرتبه آن را تف دهید(در صورت دلخواه و با توجه به زائقه خود به جای روغن می توانید از کره و یا مارگارین استفاده کنید).
پس از آن نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه نمایید و پس از تف دادن مواد، آب را به آن اضافه کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ازوگلین ، بلغور و همچنین عدس را خوب پاک نمایید و پس از شستن، آن ها را درون قابلمه بریزید. سپس درب قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه به آن زمان دهید، تا مواد خوب بپزد و غلیظ شود. در صورتی که از زود پز برای پخت این سوپ استفاده می کنید، مدت زمان لازم برای پخت این غذا 15 دقیقه می باشد.
حال که سوپ ازوگلین آماده شده است، می توانید آن را درون ظرف مخصوص سوپ بریزید و با مقداری نعناع خشک و یا یک برگنعناع تازه تزیین نمایید.
برای سرو این غذا، از یک عدد لیمو ترش تازه می توانید در کنار این سوپ خوشمزه استفاده نمایید.