ماهان شبکه ایرانیان

در نشست خبری ۹دی؛

حسینی: برخی عناصر فتنه هنوز مسئولیت دارند

خبرگزاری فارس: سیّدمحمّد حسینی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز (شنبه 8 دی‌ماه) در نشست خبری که به مناسبت یوم‌الله 9دی در خبرگزاری آنا برگزار شد، گفت: برخی از افراد و جریانات در پی این هستند که 9 دی به فراموشی سپرده شود. اخیراً یک مجموعه ورزشی به اسم 9 دی ساخته شده است و قبل از افتتاح، گفته‌اند تابلوی 9دی را بردارید تا افتتاح شود.

وی با بیان متأسفانه برخی از کسانی که در فتنه نقش داشتند، هنوز مسئولیت دارند، تصریح کرد: ما باید گوشزد کنیم که این نشانه رافت نظام است که آن‌ها به سمت رسیده‌اند. برخی از این افراد در مجلس هستند و برخی دیگر در شورا‌ها و مدیریت‌های دولتی هستند و همان برنامه‌های سال 88 را دنبال می‌کنند.

حسینی ادامه داد: در فتنه 88 غربی‌ها و آمریکایی‌ها در پی تغییر حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بودند و این اقدام آن‌ها برگرفته از تجربه‌ای بود که در انقلاب‌های رنگین مانند گرجستان تکرار شده بود و برای این کار به چند ابزار متوسل شدند.

وی درباره وجه اشتراک فتنه 88 و کودتا‌های مخملی مشابه گفت: اولین ابزار حمایت‌های مالی بود. حمایت بنیاد سوروس از فتنه‌گران و ارائه آموزش‌های حرفه‌ای به مخالفان مثل تصرف اماکن دولتی، زیرا این اقدامات، اقدام خودجوشی نبود، پس فتنه‌گران از قبل آموزش دیده بودند و دیگر اینکه غربی‌ها و به‌ویژه آمریکا با طراحی و برنامه‌ریزی که داشتند فکر می‌کردند که اگر در تهران آشوب شود و فضای تهران را ملتهب کنند، خواهند توانست کل ایران را تصرف کنند، زیرا تهران پایتخت است.

حسینی با بیان اینکه با گذشت زمان این حرکت دچار ریزش شد و مردم در نهایت به ماهیت واقعی فتنه‌گران پی بردند و راه خود را از فتنه‌گران جدا کردند، خاطرنشان کرد: درنهایت بی‌حرمتی فتنه‌گران در روز عاشورا به مقدسات باعث شد تا کاسه صبر مردم لبریز شود و در 9 دی وارد خیابان شده و به قاعده پایان دهند.

عضو شورای مرکزی جمنا، روحیه بیگانه‌ستیزی در بین مردم ایران را یکی از عوامل مهم خنثی‌کننده فتنه 88 دانست و گفت: موضوع روحیه بیگانه‌ستیزی در ایران همیشه مطرح بوده است و مردم ایران تجربه خوبی از این موضوع و از ورود کشور‌های غربی یا شرقی به ایران ندارند و خاطره خوشی هم از وابستگی دولت‌های زمان طاغوت یا پیش از آن در ذهن ندارند.

حسینی ادامه داد: همین روحیه استکبارستیزی و بیگانه‌ستیزی مردم باعث شد تا فتنه 88 خنثی شود و دشمن نتواند پروژه‌های خود را پیش ببرد. در کنار روحیه بیگانه‌ستیزی ضروری است به نقش محوری و کلیدی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد، زیرا ایشان با نقش مهمی که در دفع فتنه 88 ایفا کردند، تمام پروژه‌های دشمن خنثی شد.

وی، عامل سوم ناکام ماندن دشمن را قدرت بسیج‌کنندگی مردم دانست و گفت: حضور همیشگی مردم برای نظام یک امتیاز است و یکی از ویژگی‌های نظام ما نسبت به سایر نظام‌های جهان این است که حاکمیت در ایران از قدرت بسیج‌کنندگی بالایی برخوردار است، چیزی که در سایر کشور‌ها وجود ندارد و این موضوع در دفع فتنه 88 تأثیرگذار بوده است.

حسینی با اشاره به برخی مشکلات کشور گفت: مردم اگرچه ممکن است گلایه‌ای داشته باشند، امّا دیگر رغبتی به امثال مریم رجوی و رضا پهلوی ندارند. در ایران مردم به‌راحتی می‌توانند رئیس‌جمهور و نمایندگان مجلس را انتخاب کنند، چیزی که در گذشته در ایران وجود نداشت. پس نیازی نبود که در سال 88 فتنه‌گران آشوب سازی و هنجارشکنی کنند و یا اینکه پروژه براندازی نظام را پیگیری کنند.

وی افزود: حماسه 9 دی نشان‌دهنده بصیرت مردم بود و دلیل اینکه رهبری مدام تأکید می‌کنند باید این روز زنده نگه‌داشته شده و به فراموشی سپرده نشود به این دلیل است که مردم ماهیت فتنه‌گران و براندازان نظام را بشناسند.

عضو شورای مرکزی جمنا با بیان اینکه نقش قدرت‌های غربی در فتنه 88 بر هیچ‌کس پوشیده نیست و آن‌ها حتی به‌طور علنی اعلام کردند که از این تظاهرات حمایت می‌کنند، تصریح کرد: در مقابل، نظام با وجود اینکه فتنه‌گران و سران آن‌ها به دنبال براندازی و تضعیف حاکمیت بودند، با رأفت با آن‌ها برخورد کرد. زیرا اگر به کودتای ترکیه نگاه کنید، می‌بینید که دولت چه رفتاری با کودتاچیان داشت، اما در کشورمان در ماجرای فتنه 88 افرادی که به دنبال تضعیف نظام و تضعیف جایگاه رهبری بودند، نظام با آن‌ها رفتار خوبی داشت و رأفت اسلامی را شامل حال آن‌ها کرد.

حسینی ادامه داد: افرادی که در فتنه 88 به دنبال تضعیف نظام و تضعیف جایگاه رهبری بودند، امروز هم همین پروژه را دنبال می‌کنند. مثلاً اصلاح‌طلبان تندرو در فعالیت‌های دانشگاهی خود علیه نظام تبلیغ می‌کنند و یا اینکه در میان مردم با تبلیغاتی که انجام می‌دهند، می‌خواهند تمامی مشکلات اقتصادی و مشکلات موجود کشور و همچنین ضعف‌ها و کاستی‌هایی که دولت در مدیریت کلان کشور دارد را بر گردن رهبری انداخته و آن را متوجه رهبری کنند. پس امروز هم فتنه‌گران این پروژه را دنبال می‌کنند.

«اگر هنوز هم بحث 9 دی و فتنه 88 را مطرح می‌کنیم، می‌خواهیم گوشزد کنیم که هنوز فتنه‌گران فعالیت دارند. عباس آخوندی که پس از پنج سال ناکارآمدی، طلبکار می‌شوند، در ستاد موسوی بوده است؛ همچنین آقای ربیعی که استیضاح شد، عضو فعّال ستاد موسوی بوده است. استانداری وجود دارد که در فتنه دستگیر شده است؛ خب چنین فردی چگونه می‌تواند برای مردم و نظام دل بسوزاند. یادآوری حماسه 9 دی برای این است که مردم در جریان باشند که فتنه‌گران هنوز هم فعالیت دارند تا در انتخاب خود درست تصمیم بگیرند و بدانند که اگر امروز هم این فتنه‌گران فرصت فعالیت دوباره را به‌دست آورده‌اند، به خاطر رأفت و فرصتی است که نظام به آن‌ها داده است».

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی شعار‌های منافق‌گونه سال 88 گفت: در فتنه 88، فتنه‌گران شعار نه غزه نه لبنان را مطرح می‌کردند و امروز هم دارند همین شعار را مطرح می‌کنند و حضور مدافعان حرم در سوریه و عراق را زیر سؤال می‌برند. بهتر است مردم بدانند این افراد حاضر نیستند یک دقیقه در مقابل ریش‌قرمز‌های داعشی ایستادگی کنند.

حسینی با اشاره به بیداری اسلامی و تلاش سران فتنه برای کشاندن اجرای بهار ایرانی گفت: افرادی که هم‌اکنون در حصر هستند، در 25 بهمن سال 89 مردم را به‌بهانه حمایت از مردم تونس و مصر به خیابان‌ها کشاندند و موج جدیدی از اغتشاشات را در تهران و برخی از کلان‌شهر‌ها رقم زدند؛ لذا این افراد به‌دنبال ادامه‌دار شدن اغتشاشات سال 88 در کشور بودند و دیگر بحث انتخابات مطرح نبود. بعد از بیانیه سران فتنه در بهمن 89 در حمایت از مردم تونس و مصر، شورای عالی امنیت ملی مسئله حصر را مطرح و این افراد را به‌دلیل خدشه‌دار کردن امنیت کشور به حصر بردند.

وی افزود: نقش‌آفرینان در فتنه 88 هنوز در مسئولیت‌های حکومتی حضور دارند و نباید گذاشت بار دیگر طلبکار نظام شوند.

حسینی با تأکید بر اینکه افراد در بدنه دستگاه‌های دولتی، افراد انقلابی را در استان‌ها کنار گذاشته‌اند، تصریح کرد: عناصر نفوذی در دستگاه‌های کشور حضور دارند؛ لذا اگر 9 دی بار دیگر مطرح می‌شود، می‌خواهیم بگوییم این افراد با تفکر براندازی هنوز در برخی دستگاه‌های کشور حضور دارند.

عضو شورای مرکزی جمنا در رابطه با امنیت مردم‌محور در 9 دی تأکید کرد: مردم در چهار دهه انقلاب اسلامی نشان دادند خودشان باید امنیت کشور را تأمین کنند. نیرو‌های نظامی در فتنه 88 بدون حضور مردم از پس کار برنمی‌آمدند، چون حمایت‌های خارجی از جریان فتنه به‌شدت قوی بود.

حسینی با بیان اینکه برای حفظ امنیت مردم‌محور لازم است اعتماد و دلگرمی مردم را داشته باشیم، بیان کرد: اکنون هم برخی تلاش می‌کنند مردم را دلسرد کنند تا در صحنه نباشند. در جریان ارز و سکه از رئیس‌کل بانک مرکزی تا معاون ارزی‌اش و ... همه باعث آسیب به اعتماد مردم شدند؛ لذا باید از تجربه‌ها بهره گرفت.

وی در پاسخ به سؤالی درباره علّت میدان دادن به نفوذی‌ها گفت: چنین پدیده‌ای با غفلت مدیران در نصب افراد نفوذی صورت می‌گیرد. نیرو‌های اطلاعات و امنیت باید مراقبت بیشتری از این موضوع داشته باشند.

حسینی اضافه کرد: وقتی رئیس جدید گزینش نهاد ریاست جمهوری می‌گوید نه تنها دوتابعیتی بلکه سه تابعیتی و چندتابعیتی‌ها هم می‌توانند مدیر شوند، معلوم است که با چنین تفکری مشکل ایجاد می‌شود. چنین تفکر‌هایی باعث می‌شوند مسئولان کشور‌های اروپایی در سفر به تهران پیگیر آزادی جاسوسان زندانی شوند و این‌گونه جاسوسان در داخل کشور از غربی‌ها حاشیه امن می‌گیرند.

عضو شورای مرکزی جمنا گفت: متأسفانه در رابطه با بحث دو تابعیتی‌ها در کشور انسجامی وجود ندارد و برخی مدیران به این موضوع دامن می‌زنند. اگر هماهنگی میان نیرو‌های امنیتی و حکومتی در این زمینه وجود داشت، قطعاً شرایط بهتر بود.

وی بابیان اینکه هرچند فتنه 88 سال‌هاست تمام شده، اما عده‌ای هنوز کار‌هایی انجام می‌دهند تا نظام را تضعیف کنند، یادآور شد: برخی می‌خواهند با کم‌کاری مردم را دلسرد کنند. فراهم کردن زمینه فساد و بی‌رغبت کردن مردم، زیاد کردن فاصله مردم با حاکمیت و بدنام کردن گذشتگان و تضعیف کردن خدمات آنان ازجمله کار‌هایی است که برای دلسرد کردن مردم صورت می‌گیرد.

حسینی عنوان کرد: اخیراً تاجیک یکی از اصلاح‌طلبان اعلام کرده اشتباه ما این بود که از روحانی حمایت کردیم. چنین سخنانی برای این است که آنان دولتی را روی کار آورده‌اند که نمی‌تواند مشکلات مردم را حل کند و آنان نمی‌خواهند عواقب این انتخاب را بپذیرند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان