با توجه به اعلامیه های منتشر شده مالکان خودروها و موتورسیکلت هایی که فاقد کارت سوخت بودند، از سوم آذر تا اول دی ماه فرصت داشتند که برای ثبتنام کارت سوخت المثنی، اقدام کنند و با ثبتنام، کارت سوخت را به کارت بانکی خود متصل کنند. اگرچه مهلت ثبتنام به پایان رسیده اما خرید و فروش خودرو ادامه دارد و افرادی هستند که خودرو خریداری کردند اما کارت سوخت خودرو به عابربانک صاحب قبلی خودرو متصل است. در این شرایط، تدابیری برای انتقال کارت سوخت فراهم شده است.
هنوز زمان استفاده از کارت سوخت به صورت رسمی مشخص نشده است اما کارت سوخت قطعا مورد استفاده قرار خواهد گرفت و با این ترتیب همه مالکان خودرو و موتورسیکلت باید با کارت سوخت خود نسبت به سوختگیری اقدام کنند. در این راستا، افرادی که فاقد کارت سوخت بودند، طی حدود یک ماه فرصت داشتند برای ثبتنام اقدام کنند و کارت سوخت آنها به کارت بانکیشان متصل شد.
یکی از ابهامات موجود در این زمینه، این است که فرد اقدامکننده برای دریافت کارت سوخت المثنی که در فرآیند ثبتنام، کارت سوختش را به کارت بانکی متصل کرده، چنانچه به فروش خودرو اقدام کند، تکلیف کارت سوختی که برای این خودرو ثبت شده چه میشود؟
به نقل از ایسنا، زیبا اسماعیلی سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فراورودههای نفتی در این راستا توضیح داد که ویرایش اطلاعات ثبت شده برای کارت سوخت ها در سایت WWW.mob.GOV.IR میسر بوده و در صورتی که فردی نسبت به خرید خودرو اقدام می کنند می تواند به همراه مالک پیشین به این سایت مراجعه کرده و نسبت به ویرایش اطلاعات و تغییر هویت مالک خودرو و کارت سوخت اقدام کند.
با توجه به اطلاعات منتشر شده از حدود 3 میلیون داوطلب برای دریافت کارت سوخت 2 میلیون و 400 هزار نفر به صورت غیر حضوری و بیش از 500 هزار نفر به صورت حضوری برای دریافت کارت سوخت المثنی اقدام کرده اند. از این تعداد، 260 هزار نفر صاحب کارت سوخت بودند اما کارت سوخت آنها در شرکت پست جا مانده بود که برایشان ارسال خواهد شد.