گرانولا میتواند یک صبحانه کامل باشد، اما کسانی که دغدغه اضافه وزن و شمردن کالریهای مصرفی روزانه را ندارند، میتوانند این ترکیب سالم و غنی را به عنوان دسر مصرف کنند. دسر گرانولا که ماست سرشار از باکتریهای پروبیوتیک، جو دوسر، مغزها و عسل اصلیترین مواد ترکیب شده در آن هستند، گرچه شیرین و پر کالری است، اما خاصیت غذایی بالایی دارد و میتواند یک میانوعده کامل برای کودکان باشد.
در مطالب پیشین، طرز تهیه گرانولا خانگی را به شما آموزش داده بودیم و در این مطلب، میخواهیم دسری که با ترکیب گرانولا تهیه میشود را به شما معرفی کنیم.
بیشتر بخوانید: ارتباط روده و مغز و لزوم مصرف ماست پروبیوتیک لاکتیویا
طرز تهیه دسر گرانولا برای تنظیم دستگاه گوارش
محققان ایرانی میگویند نیمی از مردم کشورمان به بیماریهای دستگاه گوارش دچارند و زنان، بیشتر از ناراحتیهای مربوط به معده و روده شکایت میکنند. از سوی دیگر، پزشکان معتقدند که با وارد کردن باکتریهای پروبیوتیک مفید به بدن، میتوان به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کرد و در عین حال، سیستم ایمنی بدن را هم تقویت کرد.
همین دلایل کافی است تا در این مطلب، طرز تهیه دسری برای تنظیم فعالیت دستگاه گوارش را به شما پیشنهاد کنیم. این دسر که با گرانولای سرشار از فیبر و مواد مغذی تهیه میشود، میتواند بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه شما را تامین کند و در عین حال شما را از مشکلاتی مانند نفخ، یبوست و سوءهاضمه نجات دهد.
برای ساختن این دسر، کافی است یک فنجان ماست لاکتیویا را با گرانولا (که پیش از این طرز تهیهاش را آموخته بودید) مخلوط کنید و به این ترکیب مقداری میوه خشک هم اضافه کنید.
ماست لاکتیویا، وقتی با مغزهای فراوان و جو دو سر سرشار از فیبر ترکیب میشود، میتواند تنظیم شدن فعالیت دستگاه گوارش شما را تضمین کند.
البته فراموش نکنید که تنها با یک وعده مصرف چنین دسری نمیتوانید همه مشکلات مربوط به معده و روده خود را برطرف کنید و برای تاثیر گرفتن دستگاه گوارشتان از فیبر و پروبیوتیک موجود از آن، باید 14 روز به مصرف این ترکیب ادامه دهید.