علی محمد سعادتی در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت تخریب بنگاه فردشیشه با بیان اینکه مأموران شهرداری منطقه 12 بنگاه فرد شیشه را در زمره ساختمانهای پر خطر شناسایی کرده بودند، گفت: از سال 95 اخطارهای متعددی به مالک این بنگاه داده شده بود.
وی با بیان اینکه خطراتی در مورد فعالیتهای صنفی داخل بنگاه بود، ادامه داد: عمده کسبه در داخل بنگاه فردشیشه، شغل شان فروش لاستیک های مستعمل که خطر اشتعال و حریق داشت بود که با رأی قضایی صنوف بسته شده و خطر حریق حل شد؛ اما به دلیل آنکه ساختمان از ایستایی لازم برخوردار نبود بارها به مالک تذکر دادیم و این تذکرات مقارن شد با نامه میراث فرهنگی که اعلام کرد این ساختمان واجد شرایط است و احتمال ثبت آن وجود دارد.
سعادتی با بیان اینکه با وجود خطر پذیری ساختمان با سازمان میراث جلسه گذاشتیم تا در مورد این ساختمان و سایر ساختمان های واجد شرایط میراثی که ایستایی و استحکام لازم را نداشتند تعیین تکلیف شود، گفت: ما طی نامهای به سازمان میراث فرهنگی اعلام کردیم که از آنجایی که این ساختمان ایستایی لازم را ندارند، روشهای استحکامبخشی را اعلام کنند تا مالک آن نسبت به استحکامبخشی اصولی این ساختمان های میراثی اقدام کنند.
وی گفت: از ابتدای سالجاری نامه نگاری ها با سازمان میراث فرهنگی در مورد استحکام بخشی ساختمان های واجد ارزش، انجام شد اما متاسفانه هنوز حتی یک نیم صفحه نیز پاسخ نامه ما را ندادند.
شهردار منطقه 12 با بیان اینکه با توجه به عدم مقاوم سازی ساختمان در دو بارندگی اخیر شاهد دو فروریزش در سقف این بنا بودیم، گفت: در ساعت 3 صبح بامداد اول دی ماه نیز در اثر بارندگی شاهد فرو ریزش در سقف این بنا بودیم که بر همین اساس از آنجایی که بخشی از نخاله ها در مسیر ریخته شده بود ماموران شهرداری با استفاده از ماشین آلات مخصوص نسبت به پاکسازی مسیر اقدام کردند که این مسئله سبب ایجاد شبهاتی در مورد احتمال تبانی شد.
وی افزود : برخی ها می گویند که احتمال تبانی وجود داشته اما آیا مامور شهرداری در روز روشن با استفاده از خودروی شهرداری تبانی می کند؟ و از آنجایی که احتمال فروریزش در دیوار ها وجود داشت ماموران تنها به انجام وظایف خود مشغول بودند.