ماهان شبکه ایرانیان

حقایقی عجیب درباره کشور کیم جونگ اون (کره شمالی)

درست است که پیشرفت هایی جهت تبدیل این کشور به مکانی برای زندگی معمولی انجام شده است اما با این وجود این کشور هنوز هم برای بسیاری از شهروندانش کشوری بی رحمانه است. در ادامه با حقایق ظالمانه ای در رابطه با مرموزترین کشور دنیا کره شمالی آشنا شوید.

حقایقی عجیب درباره کشور کیم جونگ اون (کره شمالی)

درست است که پیشرفت هایی جهت تبدیل این کشور به مکانی برای زندگی معمولی انجام شده است اما با این وجود این کشور هنوز هم برای بسیاری از شهروندانش کشوری بی رحمانه است. در ادامه با حقایق ظالمانه ای در رابطه با مرموزترین کشور دنیا کره شمالی آشنا شوید.

اردوگاه های کار

هر دیکتاتور ظالمی یک اردوگاه کار در محدوده خویش دارد. اما کره شمالی با تمام آن ها متفاوت است. Kang Cheol-hwan یکی از زندانیان اردوگاه های کار است که به مدت 10 سال در اردوگاه Yodok گذرانده است. او از دوران کودکانی همراه با والدینش که به علت مخالفت با ایده آل های کمونیست زندانی شده بودند در این اردوگاه بوده است. کانگ جوان در این اردوگاه کارهای سخت و طاقت فرسایی انجام می داد مثل کشیدن چوب های سنگین در هزاران مایل.

کسانی که از وظایف شان در این اردوگاه سرباز می زنند به زندان مخصوصی در اردوگاه فرستاده می شوند. سلول های بسیار کوچکی که بسیار سرد هستند و کف آن ها با آب گل آلود پوشیده شده است. بیشتر این زندانی ها جان سالم از این سلول ها به در نمی بردند. البته روش های وحشیانه تری هم برای مرگ در این زندان وجود دارد. گاهی اوقات نگهبانان زندانیان را آویزان می کنند و زندانیان دیگر را مجبور می کردند که به سمت آن ها سنگ پرتاب کرده و تماشا کنند. جسد به مدت یک هفته آویزان می ماند و خوراک پرنده ها می شد.

کانگ یکی از زندانیان خوش شانس این اردوگاه بود که به همراه خانواده اش از زندان آزاد شد و در اولین فرصت از کشور فرار کرد.

قحطی

کره شمالی گهگاهی مشکلاتی در تولید غذا داشته است. تقریبا می توان گفت هر مصیبتی در این کشور باعث قحطی و کمبود غذا شده است. از جمله سال 2017 که به علت تحریم های بین المللی، خشکسالی و استفاده از منابع محدود کشور در جهت برنامه های نظامی کشور دچار قحطی شد.

بزرگ ترین قحطی در تاریخ کره شمالی در دهه 90 اتفاق افتاده است. هنگام تاسیس جمهوری خلق دموکراتیک کره خاک این کشور برای تولید محصولات غذایی چندان مناسب نبود اما در ابتدا توانستند مشکل غذا را با همکاری اتحاد جماهیر شوروی و متحدان سوسالیست رفع کنند. اما زمانی که جماهیر شوروی با مشکلات مواجه شد دیگر قادر به تامین غذای کره شمالی نبود و رهبر کشور کیم ایل سونگ به سیاست خود اتکایی روی آورد. در حالی که کشور نمی توانست مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین کند. در نتیجه کشور با قحطی و خشکسالی مواجه شد. هیچکس آمار دقیقی از مرگ و میر در این دوران ندارد زیرا رهبران کشور ادعا می کنند که هرگز چنین اتفاقی نیفتاده است. می توان تخمین زد که میلیون ها نفر در این دوران قحطی جان خود را از دست داده اند.

قانون 3 نسل

قانون 3 نسل یکی از ظالمانه ترین سیاست ها در سیستم زندان های کره شمالی است. به این صورت که اگر یکی از شهروندان مرتکب جرم شود تا 3 نسل از خانواده او باید در زندان مجازات شوند و حتی فرزندانشان در زندان متولد شوند.

محدودیت های رسانه ای

برای شهروندان کره شمالی به دست آوردن اطلاعات واقعی درباره اتفاقاتی که در کشور رخ می دهد تقریبا غیر ممکن است. تمام شبکه های رسانه ای توسط دولت کنترل و سانسور می شوند و چنان چه فعالیت های گروه های خبری به مذاق دولت خوش نیاید از کشور اخراج می شوند. در ماه آگوست سال 2017 دو خبرنگار کره شمالی به علت مقاله ای که در رابطه با تغییرات اقتصادی اجتماعی کشور منتشر کرده بودند محکوم به اعدام شدند.

استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان