خبرگزاری فارس: با انتشار ترکیب 5 نفره هیات مدیره بانک گردشگری از سوی اداره ثبت شرکتها، مهدی جهانگیری کوهشاهی در حالی همچنان ریاست این هیات مدیره را بر عهده دارد که همه اعضای این ترکیب بطور غیر موظف تعیین سمت شدهاند.
بر اساس این گزارش، پیرو مصوبه مجمع سالانه سهامداران بانک گردشگردی در 10 خرداد ماه امسال و جلسه هیات مدیره این بانک در 20 خرداد 97، اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیر تجاری تهران به استناد دو مجوز صادر شده از سوی بانک مرکزی در تاریخهای 7 آذر ماه و 19 آذر ماه 97 اسامی اعضای 5 نفره هیات مدیره بانک گردشگری به عنوان سوابق ثبتی این شخصیت حقوقی را اعلام کرده است.
مطابق با مستندات کدال، مهدی جهانگیری کوهشاهی به عنوان رییس هیات مدیره غیر موظف، حسین ثابتی به عنوان نایب رییس هیات مدیره غیر موظف، رضا کامران به عنوان عضو هیات مدیره غیر موظف، مرتضی خامی به عنوان عضو هیات مدیره غیر موظف و محمد آخرتی به عنوان عضو هیات مدیره غیر موظف در ترکیب هیات مدیره بانک گردشگری قرار گرفتهاند.
مرتضی خامی در عین حال مطابق با آخرین اطلاعیه «وگردش» در هشتم بهمن ماه امسال سمت مدیر عامل این بانک را نیز به دوش میکشد.
از نکات قابل تأمل در این بانک اینکه همه اعضای هیات مدیره و حتی مدیر عامل بانک گردشگری مطابق با مستندات موجود، سمت خود را بطور غیر موظف بر عهده دارند. این یعنی هیچ یک از اعضای هیات مدیره و حتی مدیر عامل بانک گردشگری بطور تمام وقت و به عنوان شغل اصلی در مدیریت این نهاد مالی مشارکت ندارند.
مهدی جهانگیری کوهشاهی علاوه بر ریاست هیات مدیره بانک گردشگری، هم اکنون به عنوان رییس هیات مدیره موظف گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران با نماد "سمگا" به نمایندگی از شرکت فراز عمران آریانا حضور دارد.
جهانگیری که از موسسان بانک گردشگری به شمار میرود سوابقی همچون مدیر عامل و ریاست هیات مدیره گروه مالی گردشگری، ریاست هیات مدیره شرکت اقتصادی نگین گردشگری ایرانیان، نایب رییس اتاق بازرگانی تهران، عضویت در هیات مدیره بیمه آرمان، رییس هیات مدیره شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان، معاون سرمایه گذاری و طرحهای سازمان میراث فرهنگی، مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی را به ثبت رسانده است.
در کارنامه وی همچنین مدیریت عامل و عضویت در هیات مدیره شرکت توسعه گردشگری ایران به چشم میخورد که این روزها به دلیل عدم رعایت مقررات واگذاری از سوی خصوصی سازی با اعتراض دیوان محاسبات مواجه شده است.
بانک گردشگری با سرمایه 600 میلیارد تومانی، در صورتهای مالی حسابرسی شده عملکرد 12 ماهه منتهی به پایان آذر ماه 1397 زیان انباشته 339 میلیارد و 467 میلیون و 200 هزار تومانی را بر روی دست سهامداران خود گذاشته که در مقایسه با دوره عملکردی مشابه سال مالی قبل با افزایش 528 درصدی مواجه است.