خبرگزاری مهر: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در گردهمایی بزرگ فعالان مشارکت اجتماعی و سازمان های مردم نهاد کشور، با اشاره به چهل سالگی انقلاب، اظهار کرد: در جمع عزیزانی هستیم که فعالیت های اجتماعی را در مسیر افزایش مشارکت عمومی بر عهده دارند.
وی افزود: رئیس جمهور با توجه به تلاقی برنامه ها امکان حضور در این برنامه را نداشت و قول می دهم این جلسه را با حضور رئیس جمهور برپا کنیم.
وزیر کشور یادآور شد: در چهل سال انقلاب فراز و فرودهای بسیاری را پشت سر گذاشتیم و برایمان مهم است که در مسیر آرمان های امام و تحت امر رهبری و طبق میثاقی که با شهدا داشتیم عمل کنیم.
رحمانی فضلی اظهار کرد: تمام برنامه های دشمنان انقلاب اسلامی که در جهت تضعیف جمهوری اسلامی بوده مجدد در همان قالب تکرار می شود و رسانه های خود را فعال کردند که علیه مردم ایران عملیات روانی انجام دهند.
وی تصریح کرد: مردمی که روی پای خود ایستاده الان وضعیت چهل سال قبل را ندارد.
وزیر کشور عنوان کرد: وقتی جنگ شروع شد هیچ امکان نظامی و لجستیکی مناسب و کافی نداشتیم و من به عنوان یک پاسدار رفتم و حتی به مردم گفتند اسلحه های خود را بیاورید و همه عشایر سلاح های خود را آوردند که کهنه و زنگ زده بود، مثلا سلاح ام یک و برنو زنگ زده بود و هر پنج سلاح قابلیت تبدیل به یک سلاح را داشت.
رحمانی فضلی افرود: مردم را با همان لباس هایی که داشتند و با نان راهی جبهه ها کردیم در حالیکه منافقین حضور داشتند و هر روز عملیات های تروریستی انجام می دادند و اختلافات داخلی خیلی زیاد بود.
وی تاکید کرد: در شرایطی صف آرایی کرده و پیروز شدیم که امکانات بسیار کمی داشتیم. من 21 سال سن داشتم و امام گفتند که ما حتماً پیروز می شویم و امروز انقلاب اسلامی انقلاب چهل سال قبل نیست؛ چرا دشمن با ما درگیر است؟ می گویند نباید به سلاح های پیشرفته دسترسی داشته باشید.
رهبری موضوع آسیب های اجتماعی را به جدیت پیگیری کردند
وزیر کشور خاطر نشان کرد: دشمن در منطقه در هیچ جایی پیروز نخواهد شد و تا کنون هم پیروزی نداشته و ما طبق آموزه های دینی معتقد به تهاجم نیستیم و همه افکار عمومی دنیا با واژه ایران آشنا هستند و من 10 سال در صدا و سیما مسئولیت سیاسی داشتم و انقلاب اسلامی عنوانی پر تکرار در رسانه های دشمن است.
رحمانی فضلی در بخشی از سخنانش گفت: اراده ما این بوده که با سابقه چند هزار ساله روی پای خودمان بایستیم و می توانیم با همه مشکلات رو به رو شویم و امروز مشارکت های اجتماعی مسئله ذاتی برای انسان است.
وی تاکید کرد: باید بتوانیم شرایط اجتماعی را در پیچیدگی های موجود به گونه ای ساماندهی کنیم که در جهت تحقق اهداف انقلاب از آنها استفاده کنیم و باید از مردم بخواهیم وارد این تشکل های اجتماعی شوند.
وزیر کشور هم افزایی را در اثر توسعه سازمان های مردم نهاد دانست و گفت: با برنامه ریزی های سازمان های مردم نهاد می توانیم توسعه مشارکت های مردم را موجب شویم و نخواهید که دولت ها در اعمال نظرات شما جلودار باشند بلکه شما باید جلودار باشید.
رحمانی فضلی مقام معظم رهبری را پیشنهاد دهنده سازمان امور اجتماعی معرفی و اظهار کرد: رهبری موضوع آسیب های اجتماعی را به جدیت پیگیری کردند و با دریافت یک گزارش در پنج سال قبل اعلام کردند که جلسه سران در این رابطه تشکیل شود و ایشان در مشارکت های عمومی حساسیت دارند.
پیش از انقلاب اسلامی مشارکت اجتماعی مردم به معنای واقعی وجود نداشت
وی افزود: باید قدردان و شکر گذار حساسیت مسئولین در مسائل اجتماعی باشیم، 103 سال از مشروطه می گذرد و تا پیش از انقلاب اسلامی مشارکت اجتماعی مردم به معنای واقعی وجود نداشت.
وزیر کشور با ذکر خاطره ای گفت: دوازده ساله بودم که در انتخابات شیروان ساعت 4 بعد از ظهر نماینده شهر را از بی بی سی اعلام کردند در حالیکه هنوز زمان انتخابات به پایان نرسیده بود.
رحمانی فضلی ضمن مهم دانستن انقلاب اسلامی در توسعه دموکراسی بیان کرد: در جهت تحقق اهداف انقلاب و پاسخگویی به مطالبات مردم باید توجه کنیم و قطعاً می توانیم با همکاری مردم تمام ظرفیت ها را پای کار بیاوریم و حتماً موفق خواهیم شد.
وی خطاب به فعالان اجتماعی گفت: جایگاه شما نه در سطح یک محله که در سطح ملی است و ما با رشد تکنولوژی و سلایق هر چه در آگاهی مردم بکوشیم و هر چه به مردم اهمیت دهیم و آنها را در مشارکت ها دعوت کنیم و به آنها هر چه شخصیت دهیم یقیناً بر همه مشکلات پیروز خواهیم شد که قول خداوند متعال است.