ماهان شبکه ایرانیان

ابتکار خبر داد

بیکاری ۳ برابری دختران تحصیل‌کرده

حبرگزاری تسنیم: معصومه ابتکار در پنجمین جلسه شورای هماهنگی کارگروه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: در زمینه حمایت از زنان سرپرست خانواده برنامه‌های ویژه برای آن‌ها در حال انجام است و در حال حاضر بهزیستی و معاونت رفاهی وزارت تعان کار و اجتماعی اقدامات خوبی انجام داده اند که امیدوارم با رویه بهتر و جدی دنبال شود.

وی گفت: اطلس زنان و خانواده را معاونت زنان منتشر کرده که در حال حاضر موجود است و این اطلس به صورت استانی تهیه شده و 192 نقشه موضوعی دارد.

ابتکار با اشاره به اینکه از این اطلس می‌توان برای سیاستگذاری و برنامه ریزی در بخش‌های مختلف استفاده شود، افزود: شرایط هر استان برای اشتغال و وضعیت زنان سرپرست خانواده متفاوت است و باید بر اساس آن، برنامه ریزی کرد.

وی افزود: دختران تحصیلکرده دو تا سه برابر پسران تصحیلکرده بیکار هستند که این موضوع نیاز به برنامه ریزی جدی دارد.

معاون امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه 42 درصد از 18 هزار میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات پایدار روستایی را زنان کسب کرده اند و تا دو برابر نسبت به مردان، زنان روستایی کارکرد موفقیت آمیزی داشته اند.

وی همچنین با اشاره به کارگروه اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی افزود: علاوه بر این دو کارگروه، طرح کسب و کار زنان از دیگر کار‌هایی است که شروع شده است و جشنواره‌ای نیز برای معرفی زنان کارآفرین موفق برگزار کرده ایم که ادامه خواهد داشت.

ابتکار ادامه داد: در حال حاضر طرح زنان نسل تحریم را داریم که بخشی از آن را رونمایی کرده ایم به طوری که 100 زن کارآفرین خود را داوطلبانه در سایت معرفی کرده اند و مردم می‌توانند به آن‌ها رای داده و به این ترتیب کارآفرین نمونه معرفی می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی در مورد اشتغال و کارآفرینی زنان گفت: توانسته ایم مشکلات اشتغال و کارآفرینی زنان را احصا کنیم و نقایص آموزشی و مهارت اولیه کسب و کار را نیز رفع نماییم که در این خصوص وزارت ارتباطات همکاری خوبی داشته است.

ابتکار تصریح کرد: تفاهم نامه سه جانبه‌ای با شورای اجتماعی کشور و سازمان فنی و حرفه‌ای در مورد توان افزایی زنان سرپرست خانوار انجام شده است.

معاون امور زنان و خانواده تصریح کرد: در خصوص نرخ مشارکت اقتصادی و اشتغال زنان، فراز و نشیب‌هایی وجود دارد به همین دلیل اشتغال غیر رسمی و خانگی زنان که میزان آن بالاست مورد ارزیابی قرار گرفته و به دلیل اینکه این اشتغال ثبت نمی‌شود به همین دلیل جزو مشاغل نیز محاسبه نشده است.

وی گفت: یک میلیون و300 هزار اشتغال خانگی زنان در پورتال وزارت رفاه به ثبت رسیده و ما دنبال این هستیم که طرحی بیابیم که مسئله ضمانت برای زنان حل شود و اینگونه بخشی از نیاز‌های زنان کارآفرین نیز برطرف خواهد شد و این موضوع در بودجه سال 98 در نظر گرفته شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان