ماهان شبکه ایرانیان

بسکتبال غرب آسیا/

کاهش احتمال دیابت نوع ۲ با افزایش استقامت عضلات

کاهش احتمال دیابت نوع 2 با افزایش استقامت عضلات
به گزارش شامگاه دوشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، در این تحقیقات که با استفاده از اطلاعات مربوط به 4500 داوطلب انجام گرفت، مشخص شد افزایش حجم متوسط عضلات صرفنظر از وضعیت سلامت قلب و عروق، موجب 32 درصد کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 می‌شود.
بر اساس این تحقیقات انجام حداقل تمرینات مقاومتی مانند کار با وزنه می‌تواند موجب افزایش حجم عضلات و ممانعت از ابتلا به دیابت نوع 2 شود اما به دلیل این که هنوز معیار استانداردی برای اندازه‌گیری استقامت عضلات وجود ندارد، نمی‌توان میزان بهینه‌ای از تمرینات را توصیه کرد؛ اما آنچه مسلم است ارتباط افزایش استقامت عضلات با کاهش خطر بروز دیابت است.
در این مطالعه آمده است برای انجام تمرینات استقامتی نیازی به روش‌های پرهزینه و سخت نیست و می‌توان تمرین‌هایی مانند پلانک، لانژ و اسکاوت را در منزل نیز انجام داد و انجام این تمرینات دو تا سه ساعت در هفته کفایت می‌کند.
دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین به وجود می ‏آید. انسولین ماده ‏ای است که توسط لوزالمعده تولید می شود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظیم ترین منبع انرژی بدن است.
قند خون بالا به مرور زمان بر تمام ارگان های بدن تاثیر می گذارد و منجر به بیماری های قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه، نابینایی، ناتوانی جنسی و عفونت های منتهی به نقص عضو می شود.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Mayo Clinic Proceedings منتشر شده است.
علمی**9259** 1055
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان