به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، در سرمقاله این رسانه به قلم «محمد اسلم خان» آمده است: اگرچه برخی افراد برای سوق دادن پاکستان به سمت اسرائیل کوشا هستند، اما تلاشها برای ایجاد روابط میان پاکستان و رژیم اشغالگر بی فایده خواهد بود و همانگونه که پیامبر اکرم (ص) به هیچ عنوان حاضر به پذیرفتن و اتحاد با کفار نشدند، امروز نیز حجت بر ما کامل بوده و برقراری روابط با اسرائیل به هیچ عنوان قابل قبول نخواهد بود.
این سرمقاله می افزاید: سیاستهای بزرگانی چون محمدعلی جناح بنیانگذار جمهوری اسلامی پاکستان و علامه اقبال شاعر و فیلسوف بزرگ که تجربیات زیادی در زمینه روابط دوجانبه با و کشورهای خارجی داشتند، کافی است تا این موضوع را درک کنیم که پارلمان ملی پاکستان به هیچ عنوان نمی تواند بنیادها و اصولی که پاکستان بر اساس آنها بنا شده است را تغییر دهد.
مقاله نگار یادآور شد: نوامبر 1917 'آرتور بالفور' وزیر وقت امور خارجه انگلستان با حمایت آمریکا به یهودیان خاندان 'لرد رات چایلد' اجازه داد که خانه ملی یهودیان را در فلسطین بنا کنند و ژوئیه 1922 اتحادیه ملی کشورهای اروپایی به طور رسمی مجوز احداث خانه ملی یهودیان در فلسطین را صادر کرد و به دنبال این تاییدیه مسلمانان در سراسر جهان به ویژه در شبه قاره هند علیه این اقدام کشورهای اروپایی و آمریک اعتراض کرده و خواستار لغو این مجوز شدند.
این اتحادیه همچنین از علامه اقبال برای حمایت از ساخت خانه ملی یهودیان در فلسطین دعوت کرد اما وی در جواب این دعوت گفت که نباید فراموش کنیم که سرزمین فلسطین متعلق به انگلیس نیست و صرفاً با حمایت اتحادیه ملی کشورهای اروپایی بوده که یهودیان توانستنند وارد فلسطین شوند، وی همچنین اتحادیه ملی کشورهای اروپایی را سازمانی برای توزیع سرزمینهای مسلمانان خواند و ادامه داد که صهیونیسم یک جنبش مذهبی نیست و به نظر میرسد این تحریک ساخته دست قدرتهای خارجی است و اهداف خاصی را دنبال می کند.
این رسانه در بخش دیگری از این سرمقاله نوشته است:محمدعلی جناح بنیانگذار جمهوری اسلامی پاکستان دو هفته پیش از درگذشت خود نیز مسلمانان را به ایستادگی در مقابل رژیم اشغالگر اسرائیل دعوت کرد و گفت که سیاست های پیچیده و منافقانه درباره فلسطین همچنان ادامه دارد، وی همچنین از مسلمانان خواست تا برای حل مسئله فلسطین هیچگاه به مقامات 'لندن' و 'جنوا' مراجعه نکنند چرا که رگ حیات اروپایی ها در دستان یهودیان است.
مقاله نگار در بخش دیگری از این مقاله خطاب به قانونگذاران پاکستان می افزاید:به یاد داشته باشید که وظیفه اصلی پارلمان ملی پاکستان قانون سازی است و سیاست گذاری ها باید از سوی کابینه دولت و بر اساس آیین اساسی پاکستان صورت گیرد، علاوه بر آن قدرت اجماع مردم نیز نقش مهمی در سیاست گزاری ها دارد چرا که کابینه دولت نیز نمی تواند تصمیمی بگیرد که اکثریت مردم با آن مخالف باشند.
در بخش پایانی این سرمقاله آمده است: هم اکنون پس از تنش های هند و پاکستان، خبرها حاکی از آن است که اسرائیل برای نخستین بار نسبت به نصب موشک های 'تاد' اقدام کرده است و گفته می شود این سیستم موشکی جدیدترین و پیشرفته ترین سیستم موشکی است که توسط شرکت سازنده جنگنده های F 16 ساخته شده و بیش از 200 کیلومتر برد دارد.
حال سوال این است رژیم اشغالگر اسرائیل که پیش از این مدعی بود سیستم موشکی شکست ناپذیر موسوم به «گنبد آهنین» را دارد حال چه نیازی به وارد کردن سیستم موشکی 'تاد' از آمریکا دارد؟ به نظر میرسد ترس از سیستم موشکی ایران دلیل اصلی این اقدام اسرائیل باشد چرا که قدرت سیستمهای موشکی ایران بر هیچ کس پوشیده نیست. به هر حال با گذشت زمان همه چیز واضح خواهد شد.
نویسنده سرمقاله بر این عقیده است: روی سخن با کسانی است که با توجه به مشکلات داخلی و خارجی زیاد پاکستان فکر ماایکنند برقراری روابط دوستانه با اسرائیل و خوشحال کردن آنها، آینده پاکستان را تضمین خواهد کرد، ولی آنان سخت در اشتباهند چرا که ما مسلمانیم و باید بر اساس فرامین اسلام عمل کنیم و خدای متعال در قرآن می فرماید که ' شما هرگز نمیتوانید آنها (یهودیان) را خوشحال کنید'.