به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "به وقت شام" آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا با وجود مضمون خاص و جنگی خود توانست در سال گذشته به عنوان پنجمین فیلم پرفروش سال مرز 13 میلیارد تومان فروش را پشت سر بگذارد.
این فیلم با وجود تلاش بسیاری از گروه های حاشیه ساز توانست به کار خود ادامه داده و بدون توجه به حاشیهها جایگاه اصلی خود در میان مردم را پیدا کند. این فیلم با وجود مضمونی غیر کمدی در میان آثار کمدی همچون "تگزاس"، "مصادره"، "خرگیوش"، "لونه زنبور" و "خجالت نکش" فروش بسیار بالایی را به ثبت رساند.
نکته جالب توجه در مورد اکران به وقت شام را باید همزمانی آن با ماه مبارک رمضان دانست. این فیلم سال گذشته همزمان با شروع ماه مبارک رمضان فیلمبرداری خود را آغاز کرد و امسال نیز با همزمانی با این ماه عزیز روزهای پایانی اکران خود را پشت سر می گذارد.
این فیلم توانست برای حاتمی کیا سیمرغ بلورین بهترین کارگردان سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را به ارمغان بیاورد و حاتمی کیا را به عنوان رکورددار سیمرغ کارگردانی معرفی کند.
علاوه بر جوایز کسب شده توسط فیلم به وقت شام، این اثر از سوی بسیاری از مسئولین فرهنگی، خانواده شهدا، خانواده مدافعین حرم و همچنین هنرمندان مورد تحسین و ستایش قرار گرفت. فیلمی که با فروش بی نظیر خود نشان داده عامه مردم را نیز به شدت به خود علاقمند کرده است.
فیلم سینمایی "به وقت شام" به تهیه کنندگی محمد خزاعی دومین همکاری مشترک ابراهیم حاتمی کیا و سازمان اوج است که برای نخستین بار در سطح اول سینمای ایران به صورت مستقیم به حوادث منطقه و اسلام تکفیری می پردازد.
بازیگران مطرحی همچون پیر داغر، خالد السید، جوزیف سلامه، رامی عطاالله، لیث المفتی، علی سکر، سامر خلیلی، محمد شعبان از کشورهای لبنان، سوریه، عراق و مصر در فیلم سینمایی "به وقت شام" در کنار بابک حمیدیان و هادی حجازی فر به ایفای نقش پرداختند.
ساخت موسیقی فیلم سینمایی "به وقت شام" جدیدترین ساخته "ابراهیم حاتمی کیا" به "کارن همایون فر" سپرده شدتا بار دیگر این دو هنرمند همکاری مشترک و موفقی را تجربه کنند. "به وقت شام" دومین همکاری کارن همایونفر با ابراهیم حاتمی کیا پس از ساخت موسیقی فیلم "بادیگارد" به شمار می آید.
ابراهیم حاتمیکیا سال جاری همزمان با ماه مبارک رمضان تولید "به وقت شام" را کلید زد. اصرار ویژه حاتمی کیا مبنی بر اتمام مراحل تولید در سکوت خبری موجب شد تا اکثر اخبار در حد حدس و گمان مانده و در بیشتر مواقع از سوی مسئولین سازمان اوج رد شود.