ماهان شبکه ایرانیان

امدادرسانی‌های سپاه، ارتش و بسیج به سیل‌زدگان +تصاویر

سرویس سیاسی فردا:  بیش از دو هفته از سیل اواخر سال گذشته در استان مازندران می‌گذرد و اگرچه سیل فروکش کرده، اما امدادرسانی سپاه همچنان ادامه دارد.

فرمانده کل ارتش دستور تسریع عملیات امدادرسانی در خوزستان را صادر کرد
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، دستورات لازم به‌منظور تسریع و تداوم عملیات امدادرسانی ارتش و سایر امور درمانی، اسکان و تغذیه سیل‌زدگان در خوزستان را صادر کرد.

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز به‌منظور نظارت بر عملیات امدادرسانی یگان‌های ارتش و تسریع در کمک‌رسانی به مردم خوزستان، وارد اهواز شده بود، از مناطق سیل‌زده شوشتر، سوسنگرد، حمیدیه، بستان و هویزه بازدید کرد.

سرلشکر موسوی سپس با حضور در جمع فرماندهان و کارکنان یگان‌های ارتش مستقر در مناطق سیل‌زده استان خوزستان از نزدیک روند اقدامات، فعالیت‌ها و برنامه‌های امدادرسانی به مردم این مناطق را بررسی و بر اجرای دقیق طرح‌ها و برنامه‌های عملیات تخلیه روستاها و جابجایی مردم و وسایل زندگی آنان به نقاط امن تأکید کرد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، دستورات لازم به‌منظور تسریع و تداوم عملیات امدادرسانی ارتش و سایر امور درمانی، لایروبی، استمرار احداث سیل بندها و موانع مهندسی، اسکان و تغذیه سیل‌زدگان در خوزستان را صادر کرد.

به گزارش تسنیم، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، فرمانده عملیات ارتش در استان خوزستان و امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی، فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب ارتش، امیر سرلشکر موسوی را در این بازدید میدانی و هوایی همراهی ‌کردند.

سپاه همه رده‌ها و نیروهای خود را برای امدادرسانی فراخوان کرد
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه گفت: سپاه با وجود تعطیلات نوروز همه رده‌ها و نیروهای خود را برای امدادرسانی به هم‌وطنان فراخوان کرد.

سردار محمدنظر عظیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از ابتدای حوادث سیل در کشور و خسارت سیل در کرمانشاه نیروهای سپاه پاسداران اعم از نیروهای زمینی، سپاه‌های استانی، رده‌های مقاومت بسیج و نیروی هوافضای سپاه همه امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی را در راستای خدمت‌رسانی به مردم به کار بردند.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه نیروهای سپاه با استفاده از همه نیروی انسانی خود هر جا که نیاز شد به شهروندان سیل‌زده امدادرسانی کردند، بیان کرد: همه نیروها در حوزه‌ها و مناطق مختلف از غرب تا شرق استان کرمانشاه نیز هر جا نیاز شد به مردم خدمت‌رسانی کردند.

عظیمی از ساخت پل روستای علی‌آباد گروس توسط گروه مهندسی 43 امام علی(ع) خبر داد و افزود: پل علی‌آباد گروس در بخش مرکزی شهرستان صحنه پس از بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه تخریب شد که قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه از صبح امروز کار ساخت پل این منطقه را برعهده گرفته است.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه با اشاره به اینکه راه‌های ارتباطی بسیاری از روستاهای استان کرمانشاه به علت بارندگی و طغیان رودخانه‌ها قطع شده است افزود: نیروهای راهداری با همه امکانات در حال برطرف کردن مشکل هستند و امید داریم این مشکل به زودی برطرف شود.

توصیه دبیرکل جمعیت هلال‌ احمر برای شیوه کمک مردم به سیل‌زدگان
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور با توصیه کمک نقدی به سیل‌زدگان لرستان گفت: مردم از آب معدنی گرفته تا غذای خشک، لوازم بهداشتی می‌توانند کمک کنند شاید بهترین نوع کمک کمک‌های نقدی به حساب‌های پنجگانه هلال‌احمر است.

محمودرضا پیروی در حاشیه بازدید هوایی از مناطق سیل‌زده استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد اظهار داشت: اقداماتی را قبل از وقوع حادثه انجام داده‌ایم، هم‌چنین اقداماتی نیز در حین و بعد از حادثه از طریق عملکرد یا چارت مدیریت بحران را در سه قسمت انجام می‌دهیم، فاز قبل از مدیریت بحران پیشگیری و آگاه‌سازی مردم بود.

وی افزود: خیلی از هموطنان منازلی که در مسیر سیل بود را تخلیه کردند و متأسفانه برخی به‌واسطه عدم توجه به هشدارها رعایت نکردند، نیروهای امدادی ما در حین رخ‌ دادن حضور داشتند.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور عنوان کرد: در شب اول سیلاب هم اگر چه امداد هوایی امکان‌پذیر نبود، اما از راه زمینی تقریبا 14 تیم ما خودشان را به پلدختر و جاهای دیگر رساندند و تا جایی که توانستند کمک کردند، عمده اقدامات ما پس از حادثه از صبح روز گذشته بود که با بالگردهای هلال‌احمر که عمدتاً شامل 6فروند بالگرد سنگین بود به‌طور مرتب به روستاها و به‌ویژه روستاهایی که در محاصره آب بودند، خدمات‌رسانی کردند.

وی بیان کرد: امدادرسانی هوایی به شهر معمولان و شهرهای دیگر استان لرستان مثل الیگودرز، دورود و اطراف خرم آباد شده‌ است، تنها مشکل ما در شهر پلدختر بوده و نظم آنجا هنوز شکل خاصی نگرفته است.

پیروی گفت: اقلام امدادی به پلدختر رسیده اما در توزیع احتیاج به یک نظم و امنیت خاصی دارد، این موضوع باید رعایت شود، نیروهای نظامی مشغول برقراری نظم و امنیت هستند و همین امنیت را باید به ثباتی برسانند که ما بتوانیم خدمات را کاملا ارائه دهیم.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور خاطرنشان کرد: از روز گذشته بالگرد به معمولان اعزام‌ شده و شاید بیش از 20 پرواز سنگین به آن‌جا داشته و وسایل را ارسال کرده‌ است؛ شاید در این بحران‌ها هر چقدر ما خدمات‌دهی داشته باشیم باز توقع وجود داشته باشد و البته این توقع به‌حقی هم بوده چون مردم آسیب دیده‌اند و روحیه خوبی ندارند و باید به آن‌ها رسیدگی شود و ما هم در حال رسیدگی به مردم هستیم.

پیروی اظهار داشت: در این چند روز حدود هزار و 300 تخته چادر در معمولان توزیع‌شده و چادر، پتو، موادغذایی خشک و بسته‌های 72 ساعته و یک‌ماهه نیز توزیع می‌شود، هرچند ممکن است در سطح توقعات مردم نباشد.

وی افزود: امداد هوایی و نیروی انسانی از اصفهان، کردستان، قزوین، تهران و از هر استانی که ما توانستیم و حتی استان‌هایی که پایین‌دست، بالادست و دوردست هستند را فراخوان اعلام کردیم و این اسکادران هوایی را راه انداختیم که در حال ارائه خدمات هستند؛ در بحث نیروی انسانی و وسایل هم همین‎‌گونه است، حتی برنامه‌ای در میان‌مدت و درازمدت داریم و به‌ازای طولانی‌بودن برنامه‌ها نیروها را با نیروهای تازه نفس جایگزین کنیم.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر عنوان کرد: خوش‌بختانه کمبود نیرو انسانی نداریم، آمار مستندی از تلفات ندارم، دقیقاً آماری که وجود داشته باشد را نداریم؛ مقداری بحث شایعات بعد از بحران زیاد است که مختص کشور ما هم نیست کشورهای دیگر هم این‌گونه بوده شاید شایعات بعد از بحران زیاد می‌شود.

وی بیان کرد: همین امروز 15 تا 20 نفر و در مرحله آخر 2 تا 3 نفر نجات پیدا کردند، این‌ها براساس دریافت اطلاعات و GPS پروازها بوده، بعضی از اطلاعات ارائه‌ شده اطلاعات صحیحی نبوده و کذب است؛ در بحث فضای مجازی توصیه می‌کنم مردم به مبادی‌ رجوع کنند که مستند و درست است ما اخبار دریافتی را بررسی می‌کنیم.

پیروی اظهار داشت: مردم از آب معدنی گرفته تا غذای خشک، لوازم بهداشتی می‌توانند کمک کنند شاید بهترین نوع کمک کمک‌های نقدی به حساب‌های پنجگانه هلال‌احمر است، هم‌چنین مردم به حساب بانک رفاه و بانک ملت می‌توانند کمک کنند، وسایل خریداری‌ شده ممکن است به سلایق خود مردم باشد باز باید یک نیروی مضاعفی بگذاریم تا آن‌ها را تفکیک و جداسازی کنیم و باید ببینیم هر محلی چه وسایلی لازم دارد و شاید کمک نقدی نخستین و بهترین کمک است.

وی افزود: مردم اگر خودشان خواستند، آب معدنی کمک کنند؛ به نظر من جیره خشک مانند نان فاسد نمی‌شود و در درازمدت مصرف می‌شود کمپوت، کنسرو و اقلام بهداشتی نیز مورد استفاده خانواده‌هاست.

بالگردهای هلال احمر و ارتش در حال امداد رسانی جهادی به بخش ماژین هستند
فرماندار دره شهر گفت: بالگردهای هلال احمر و ارتش در حال امداد رسانی جهادی به بخش ماژین هستند.

کیانوش محمد نژاد در گفت و‌گو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: با توجه به بارندگی‌های اخیر در سطح استان و ایجاد سیل در این شهرستان، سیلاب به بسیاری از زیرساخت‌ها از جمله به برق و گاز شهرستان آسیب وارد کرده است.

وی افزود: در حال حاضر راه مجتمع سیکان بعد از 48 ساعت هنوز باز نشده است و امیدواریم که هر چه زودتر به این مجتمع آبرسانی وصل شود

فرماندار دره شهر تصریح کرد: بالگردهای هلال احمر و ارتش در حال امداد رسانی جهادی به بخش ماژین هستند.

محمدنژاد به حوزه دسترسی راه اشاره کرد و ادامه داد: در بخش ماژین یک راه 17 کیلومتری دسترسی موقت برای ماشین‌های شاسی بلند وجود دارد که بتوانیم سوخت و مواد غذایی را به منطقه برسانیم.

ارسال 12 کامیون کمک‌دار به استان خوزستان از زنجان

مسؤول آماد و پشتیبانی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان از ارسال 12 کامیون کمک‌دار به استان خوزستان خبر داد.
ارسال 12 کامیون کمک‌دار به استان خوزستان از زنجان

حسن اوصانلو امروز ضمن اشاره به وقوع سیل در برخی از استان‌های کشور اظهار کرد: وقوع سیل در نخستین روزهای سال موجب بروز خساراتی به این استان‌ها شده است و جمعی از هموطنانمان جان خود را در اثر سیل از دست دادند.

مسؤول آماد و پشتیبانی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با بیان اینکه در راستای کمک به استان‌های سیل‌زده سپاه استان آمادگی خود را اعلام کرده است، گفت: در همین راستا نسبت به ارسال کمک‌های مردمی و دستگاه‌های امدادی و اجرایی به مناطق سیل‌زده اقدام شد، گفت: کمک‌های مردمی شامل اجناس و کمک‌های نقدی بود.

وی همچنین به نیاز مناطق سیل‌زده به تجهیزات اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط نامساعد جوی و مسدود بودن برخی از راه‌های دسترسی در استان‌های لرستان و خوزستان و به لحاظ سخت بودن عبور از برخی مناطق این استان‌ها، نسبت به ارسال تجهیزات اقدام شد.

اوصانلو ادامه داد: در همین راستا اقلامی همچون مواد غذایی و مواد اولیه نظیر چادر به تعداد 12 کامیون کمک‌دار به استان خوزستان ارسال شد.

مسؤول آماد و پشتیبانی سپاه انصارالمهدی (عج) همچنین از آمادگی لازم برای اعزام نیروهای انسانی سپاه و گروه‌های جهادی استان برای ارائه خدمات خبر داد و گفت: در صورت تقاضا نیروهای جهادی نیز برای ارائه خدمات و کمک به منطقه اعزام خواهند شد.

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های جان باختگان سیل اخیر گفت: سپاه استان آمادگی ارسال کمک و تجهیزات را به منطقه برای تسریع در امر خدمات‌رسانی و همچنین بازسازی منطقه دارد.

امدادرسانی هوایی به مناطق سیل‌زده دلفان/ بسته‌های غذایی کافی نیست
عملیات توزیع بسته‌های مواد غذایی، چادر و مواد اولیه ضروری در بین مردم روستاهای سیل‌زده شهرستان دلفان لرستان آغاز شد.

حشمت بهمنی فرماندار دلفان گفت: این بسته‌های غذایی با استفاده از بالگرد جمعیت هلال احمر به روستاها و مناطق صعب العبور که ارتباط زمینی آنها قطع شده است، ارسال شد.

وی ادامه داد: شب گذشته نیز مواد غذایی در بین ساکنان محله‌های آسیب دیده از سیل توزیع شد.

فرماندار دلفان با بیان اینکه بسته‌های غذایی ارسالی به دلفان با توجه به حجم بالای خسارت سیل کافی نیست، تصریح کرد: ارسال اقلام غذایی، چادر، پتو و وسایل گرمایشی برای مردم سیل زده این شهرستان باید افزایش یابد.

بهمنی، ارسال ماشین آلات سنگین برای بازگشایی جاده‌های روستایی و کف کش را از نیازهای ضروری امدادرسانی به شهرستان عنوان کرد.

سرلشکر جعفری: بسیج و سپاه تا لحظه آخر در کنار مردم سیل‌زده می‌مانند

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بسیج و سپاه به عنوان خادم مردم تا هر زمانی که نیاز باشد، برای امنیت و آسایش مردم منطقه در کنار آنها خواهند ماند.

سردار سرلشکر محمدعلی جعفری عصر امروز در بازدید از سد و نیروگاه کرخه، اظهار کرد: اگر سد کرخه نبود، تمام مناطق غربی خوزستان با توجه به بارش شدید در بالا دست و سیل زیر آب می‌رفت.

وی تصریح کرد: ورودی آب به سد کرخه تا حد نهایی رسیده و در صورت نیاز برای جلوگیری از وارد شدن خسارت به سد و دیگر خطرات احتمالی، دبی آب خروجی سد کرخه مقداری افزایش می‌یابد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شب گذشته در محضر رهبر معظم انقلاب بودیم و ایشان بابت حوادث اخیر دل‌نگران مردم بودند و از همه مسؤولان خواستند که برای حل مشکلات به یاری مردم بشتابند.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه سیل در بالادست فروکش کرده است، تصریح کرد: امیدواریم به زودی مشکلات موجود رفع شود.

وی تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج به عنوان خادم مردم تا هر زمانی که نیاز باشد، برای امنیت و آسایش مردم در کنار آنها خواهند بود؛ ما این امر را به عنوان وظیفه تلقی می‌کنیم و به خدمت به مردم مفتخریم.

آخرین وضعیت شهر پلدختر به روایت فرمانده سپاه لرستان؛ ایجاد 2 بیمارستان برای سیل‌زدگان
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان آخرین وضعیت شهر سیل زده پلدختر را تشریح کرد.

سردار مرتضی کشکولی در مورد آخرین وضعیت شهر سیل‌زده پلدختر اظهار داشت: به لطف خدا و همکاری‌ها برای لایروبی کوچه و خیابان‌ها و منازل مردم برنامه‌ریزی شده و گروه‌های مهندسی زیادی آمده‌اند و تقسیم کار انجام شده‌ است؛ شهر را گروه‌بندی کرده‌ایم و برای هر گروه یک فرمانده گذاشتیم با دستگاه‌های مهندسی تا خیابان‌ها و کوچه‌ها را لایروبی کنند؛ گروه‌های جهادی مشغول کمک به پاکسازی خانه‌های مردم هستند و سپاه نیز یک آشپزخانه دایر کرده و 10 هزار غذا تهیه و با نفربر میان مردم توزیع کردند.
وی با اشاره به اینکه یک بیمارستان صحرایی سپاه در غرب شهر پلدختر دایر شده، افزود: یک بیمارستان فوق تخصصی نیز از تهران به‌ سمت لرستان در حرکت است و به‌زودی مستقر می‌شود.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان عنوان کرد: موادغذایی، آب، پتو و دارو به مردم سیل زده پلدختر رسیده و همچنان در حال ارسال به منطقه است. برادران ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، هلال احمر و مسئولان دولتی و همه مشغول خدمت‌رسانی هستند.
آغاز روز دوم امدادرسانی به مناطق سیل‌زده لرستان؛ شایعه مرگ تعدادی از مردم در سیل پلدختر صحت ندارد
وی بیان کرد: به مردم پلدختر توصیه می‌کنم با مسئولان همکاری کنند با ازدحام مانع خدمت‌رسانی نشوند و مسیرها را باز کنند، چون ازدحام آن‌ها مانع خدمت‌رسانی می‌شود. مردم به مسئولان اعتماد کنند، ما تا آخر پای کار هستیم و شهر و خانه‌ها را پاک خواهیم کرد؛ هم‌چنین خانه‌های تخریبی نیز بازسازی خواهند شد و راه‌ها را بازگشایی می‌کنیم.
کشکولی افزود: در روستاها اقدامات بیش‌تری در رابطه با بازسازی راه‌ها و خانه‌ها نیاز است که برای آن‌ها فکرهایی شده و ما فقط از مردم همکاری و صبر می‌خواهیم.

تلاش برای بازگشایی جاده‌ها/تیم‌های سپاه درحال پاکسازی منازل هستند
فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره تلاش برای بازگشایی جاده‌های مواصلاتی، گفت: گروه‌های مهندسی سپاه در حال پاک‌سازی خانه‌ها هستند.

سردار محمد پاکپور در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه عمده مشکل مردم این بوده که راه روستاها و جاده‌ها قطع است، اظهار داشت: با حجم تخریبی که صورت گرفته، با بالگرد نمی‌شود همه نیازمندی‌های مردم را برطرف کرد.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که راه‌ها وصل شود، افزود: مقداری مردم هم باید صبر و حوصله داشته باشند که بحث مواد غذایی و اجناسی که به منطقه می‌رود به عدالت تقسیم شود.

فرمانده نیروی زمینی سپاه، بیان داشت: باید صبر کنند، تا مسائل حل شود و امداد رسانی و کمک رسانی ادامه داشته باشد.

سردار پاکپور با تاکید بر اینکه حجم تخریب جاده‌ها خیلی زیاد است، باید تلاش کنیم که جاده‌ها باز شود، افزود: از امروز صبح گروه‌های مهندسی نیروی زمینی در حال پاکسازی خانه‌های مردم هستند.

وی، گفت: آن چیزی که در اختیار سپاه بوده و مسئولیت دارد، در حال انجام هستیم و مشکلی هم نیست.

آماده‌باش نیروهای یگان ویژه در مناطق سیل‌زده

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا از خدمت‌رسانی یگان‌های ویژه ناجا به مردم سیل‌زده در استان‌های شمالی و غرب کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسن کرمی درباره اقدامات انجام شده یگان‌های ویژه در مناطق سیل‌زده، اظهار داشت: از همان روزهای اولیه وقوع سیل در استان‌های شمالی، یگان ویژه نیروی انتظامی تعدادی از نیروهای این یگان را برای امدادرسانی به مردم در مناطق سیل‌زده و تأمین امنیت اعزام کرد.

وی ادامه داد: نیروهای یگان ویژه در آق‌قلا و گمیشان در طول شبانه‌روز در حال امدادرسانی و گشت‌زنی هستند. یگان ویژه همچنین از تهران تجهیزات مهندسی همچون دستگاه‌های مکنده آب، بیل مکانیکی و … به استان گلستان ارسال کرده است.

سردار کرمی افزود: همچنین این یگان یک نانوایی سیار (با روزانه 6 کیسه آرد نان لواش) در میدان مرکزی شهر آق‌قلا راه‌اندازی کرده است.

وی با بیان اینکه از استان خراسان رضوی یک گردان به مناطق سیل‌زده اعزام شد، گفت: همچنین از استان فارس 32 اکیپ با دستور فرمانده یگان ویژه استان برای امدادرسانی به مناطق سیل‌زده و تأمین امنیت پارکینگ‌هایی که خودروهای آسیب‌دیده ناشی از سیل در آن‌ها نگهداری می‌شود، اعزام شدند.

سردار کرمی عنوان کرد: پس از وقوع سیل، سرنشینان خودروی یکی از هموطنان در سیلاب گرفتار شد که نیروهای یگان ویژه با شجاعت کامل و از خودگذشتگی خود را به داخل سیلاب انداختند و با تلاش بسیار کودک 6 ساله این خانواده را از خودرو خارج کردند.

وی ادامه داد: نیروی یگان ویژه پس از نجات کودک نیمه‌جان، به یاری پدر و مادر در حال غرق کودک رفتند و جان آنان را نیز نجات دادند. پس از احیای جان کودک در بهداری ناجا، وی و خانواده‌اش برای انجام اقدامات و مراقبت‌های پزشکی به بیمارستان منتقل شدند.

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا گفت: یگان‌های ویژه استان لرستان، مرکزی و خوزستان نیز وارد عمل شده‌اند و در حال امدادرسانی، مردم‌یاری و تأمین امنیت در منطقه هستند؛ البته یگان ویژه استان خوزستان اکنون در حال آماده‌باش است.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار کرمی گفت: در حال حاضر تمامی نیروهای یگان ویژه برای امدادرسانی به سیل‌زدگان در حال آماده‌باش هستند.

فروکش کردن سیل و استمرار امدادرسانی سپاه به سیل‌زدگان مازندران

به گزارش فارس، در طول دو هفته گذشته، همه ما در سراسر کشور، لحظه به لحظه با سیل همگام بودیم و اخبار سیل را از کانال‌های مختلف خبرگزاری‌ها و فضای مجازی دنبال کردیم و شاهد تلاش همه جانبه همه مسؤولان و دغدغه‌مندان بوده‌ایم.

در این بین، اما در کنار همه تلاش‌های انجام شده توسط گروه‌های مختلف، آنچه بیش از همه نظرمان را جلب کرده است؛ حضور صفر تا صد سپاه، بسیج و گروه‌های جهادی در کنار مردم و همگام با مردم بوده است.

سپاه مازندران در همان ابتدای ورود به کارزار سیل با برنامه 10 مرحله‌ای وارد میدان شد و براساس اولویت‌بندی انجام شده به وظایف مهم و خطیری که برای خود در سیل تعریف کرده بود؛ عمل کرد و همچنان در میدان است.

سپاه شرق مازندران هم براساس همین اولویت‌بندی سپاه کربلا برای مهار سیل و کمک به هموطنان وارد میدان شد و همه امکانات و تجهیزات خود را برای کمک به سیل‌زدگان به کار گرفت.

در حالی که تلاش دولت و دستگاه‌های امدادرسان، برای جبران خسارات ناشی از سیل و کاهش آلام مردم سیل زده ادامه دارد؛ سپاه و بسیج با برنامه‌ای منسجم وارد عمل شده و همچنان برای کمک به مردم در نقاط مختلف شرق مازندران و در شهر‌ها و روستا‌های دورافتاده در میدان است.

 
سپاه بهشهر هم کمک و امدادرسانی به مردم را اولویت مهم خود از همان ابتدا قرار داد و به عنوان دغدغه مهم به آن توجه کرد و تاکنون خدمات بسیار ارزنده‌ای در بخش عمرانی، خدماتی، امدادی، بهداشت و درمان و نظیر آن به روستاییان و افراد سیل زده ارائه کرد.

ضرورت تداوم هماهنگی و همکاری برای امدادرسانی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهشهر نیز با تأکید بر ضرورت تداوم هماهنگی و همکاری برای امدادرسانی در مناطق سیل زده گفت: تلاش برای کمک به هم‌نوعان ما در نقاط مختلف از موارد مهم و وظایفی است که برعهده داریم و تا دقایق آخر در میدان حاضریم.

حسن پورقربان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار کرد: تلاش برای خدمات‌رسانی به مردم سیل‌زده شهرستان بهشهر در روستا‌ها و سایر نقاط استان از همان ساعات اولیه در دستور کار سپاه بهشهر قرار گرفت و نظارت و بازدید‌های میدانی مختلفی توسط نیرو‌های شهرستانی و همچنین با حضور سردار غلامی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین انجام و راهکار‌های مختلف برای جبران خسارت ارائه شد.

وی افزود: در کنار بازدید‌های میدانی و کاهش خسارت‌ها، ارائه و ارسال خوراک، آب و تغذیه به مناطق آسیب‌پذیر و سیل‌زده با قوت انجام شد و قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان از پایگاه بسیج سالار شهیدان شهر رستمکلا بهشهر در مناطق سیل‌زده پنبه‌چوله ساری حاضر و توزیع بسته‌های غذایی در بین مردم و همچنین لایروبی و پاکسازی معابر و منازل را در دستور کار قرار داد.

این مسؤول بیان کرد: در همان روز‌های اولیه اعزام گروه‌های جهادی پزشکی به مناطق هزارجریب و بخش یانه‌سر بهشهر در دستور کار قرار گرفت و خدمات دارویی و درمانی به اهالی مناطق محروم و سیل‌زده ارائه شد.

پورقربان با اشاره به اینکه گروه جهادی و پاسداران سپاه قائم آل محمد (ص) استان سمنان بعنوان سپاه معین در کنار گروه‌های جهادی بهشهر پای کار آمدند؛ یادآور شد: در این بخش هم خدمات مختلف عمرانی و زیربنایی و خدمات‌رسانی ارائه شد.

وی گفت: ارائه خدمات امدادی، خودرویی و آذوقه‌ای و بازسازی پل تنگه کیاسر تلاش برای تسریع در حل مشکلات مناطق آسیب‌زده بهشهر از تلاش‌های گروه جهادی و پاسداران سپاه قائم آل محمد (ص) استان سمنان بعنوان سپاه معین در کنار گروه‌های جهادی بهشهر بوده است.

فرمانده سپاه ناحیه بهشهر همچنین از تأمین 4 تن علوفه برای دام سبک و سنگین مناطق کوهستانی بهشهر خبر داد و افزود: با توجه به برف‌گیر بودن مناطق و عدم تردد در مسیر‌های مختلف با همکاری و تعامل انجام شده با مجمع بسیج استان مازندران 4 تن علوفه برای دام سبک و سنگین مناطق کوهستانی بهشهر ارسال شد.

اقدامات سپاه و بسیج در سیل بهشهر قابل تقدیر است

امام جمعه بهشهر نیز اظهار کرد: اقدامات ضربتی و مناسب مجموعه سپاه و بسیج در سیل بهشهر قابل تقدیر است که با همه توان در کمک‌رسانی به مردم وارد عمل شدند.

حجت‌الاسلام سید عربعلی جباری به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: مجموعه انقلابی سپاه و بسیج در طول انقلاب خدمات مختلفی به مردم ارائه کرد و اکنون هم با تمام توان وارد عمل شده است و تلاش‌ها و خدمات بی‌شائبه‌ای به سیل‌زدگان ارائه شد.

به گزارش فارس، مردم ما در طول 40 سال گذشته در همه صحنه‌های اجتماعی و سیاسی نشان دادند که با هم و در کنار هم هستند و در سیل اخیر هم شاهد تبلور این همبستگی و همکاری نیرو‌های مختلف سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی در کنار مردم بوده‌ایم که نشان دادند در کنار همه مشکلات، سیل، بی‌خانمانی و از بین رفتن سرمایه‌های جانی و مالی در سیل اخیر، با هم و در کنار هم بوده و اتفاق صحنه‌هایی از شور و علاقه خدمت رسانی به مردم و هم‌نوعان را به نمایش می‌گذارند.
 
جلسه ویژه امدادرسانی به سیل‌زدگان لرستان به فرماندهی سرلشکر جعفری

به گزارش تسنیم، جلسه ویژه امدادرسانی به سیل‌زدگان استان لرستان با فرماندهی و مدیریت سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران برگزار شد. در این جلسه در مورد شیوه مدیریت و امدادرسانی سپاه به سیل‌زدگان شهر‌ها و روستا‌های استان لرستان گفتگو شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز برای بازدید میدانی از مناطق سیل زده استان لرستان به ویژه شهر پلدختر وارد استان شد.

فرمانده کل ارتش عازم خوزستان شد

فرمانده کل ارتش با هدف تسریع در عملیات امدادرسانی ارتش به خوزستان سفر کرد.

به گزارش مهر، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش به منظور نظارت بر عملیات امدادرسانی یگان‌های ارتش و تسریع در کمک رسانی به مردم عازم خوزستان شد.

سرلشکر موسوی با حضور در استان خوزستان ضمن بازدید از یگان‌های امدادی ارتش که هم‌اکنون در مناطق سیل‌زده این استان در حال اجرای مأموریت‌های خود هستند، از نزدیک در جریان برنامه‌ریزی‌ها و تداوم عملیات امدادرسانی به مردم این منطقه قرار خواهد گرفت.

بنابر این گزارش، فرمانده کل ارتش طی روز‌های گذشته نیز با حضور در استان گلستان و بازدید میدانی از مناطق سیل‌زده این استان، عملیات امدادرسانی ارتش در آن منطقه را از نزدیک نظارت و بازدید کرد.

امیر سرتیپ حیدری : به دنبال کار جهادی با حضور 6 هزار نیروی ارتشی در لرستان هستیم

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: قرارگاهی با محوریت لشکر 84 خرم آباد در منطقه لرستان ایجاد کردیم تا بتوانیم عملیات امداد و نجات را سریع‌تر انجام دهیم.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده عملیات ارتش در منطقه لرستان و فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس درباره اقدامات ارتش در لرستان اظهار داشت: قرارگاهی با محوریت لشکر 84 خرم آباد در منطقه لرستان ایجاد کردیم تا بتوانیم عملیات امداد و نجات را سریع‌تر انجام دهیم.

وی افزود: فرمانده کل ارتش بنده را به عنوان فرمانده عملیات امداد و نجات در استان لرستان و استان‌های غرب کشور منصوب کردند و بنده هم شخصا در این منطقه مستقر شدم و اقدامات امدادی را از نزدیک هدایت می‌کنم.

فرمانده عملیات امداد ارتش در استان لرستان و غرب کشور به اقدامات صورت گرفته در منطقه لرستان پرداخت و گفت: نقاط بیشتر آسیب دیده شهر‌های پلدختر، معمولان و روستا‌های اطراف را شناسایی کردیم که در رود اروند همان ساعات اولیه بامداد انجام گرفت که متعاقبا دوازده فروند هلی کوپتر، دو فروند شنوک و ده فروند بالگرد 214 وارد منطقه کردیم.

امیر حیدری ادامه داد: با توجه به اینکه کلیه راه‌های ارتباط زمینی در شهر‌های پلدختر و معمولان و روستا‌های اطراف این دو شهر قطع بود باید پل هوایی به وجود می‌آوردیم که مصدومین، در آب مانده‌ها و افرادی که به دامنه کوه‌ها و پشت بام‌ها پناه برده بودند بتوانند به مرکز استان و مناطق امن برسند.

وی خاطرنشان کرد: ما توانستیم دیروز (13 فروردین) 180 مرحله پروازی را صورت دهیم و 418 نفر و تعدادی مجروح بیمار و مصدوم که در روستا‌ها گرفتار شده بودند را به مناطق درمانی انتقال دهیم و اکنون برنامه‌ریزی می‌کنیم تا روستا‌هایی را هم که زیر آب رفتند در کنار روستا‌ها اردوگاه یا کمپ ایجاد کنیم.

امیر حیدری همچنین تاکید کرد: ما دیروز تلاش داشتیم که راه ارتباط زمینی برای مردم‌پل دختر به مرکز استان باز کنیم که موفق شدیم و این اولین راهی است تا مردم پلدختر می‌توانند به مرکز استان تردد کنند.

وی با بیان اینکه قسمت غربی شهر پلدختر بسیار خسارت دیده است، تصریح کرد: ما برای ساکنان آن منطقه اردوگاه ایجاد و به تخلیه منازل آن‌ها اقدام خواهیم کرد وگل و لای را پاکسازی کرده و خانه‌های شسته و رفته تحویل مردم می‌دهیم.

فرمانده عملیات ارتش در استان لرستان با تاکید بر اینکه یک بیمارستان صحرایی وارد منطقه می‌کنیم، گفت: خودرو‌های سنگین کرایس و نفربر‌های دوزیست به اندازه کافی وارد منطقه کردیم تا بتوانند به روستا‌های دوردست منطقه امدادرسانی کنند.

امیر حیدری ادامه داد: تعداد قابل ملاحضه‌ای قایق وارد منطقه کردیم تا این قایق‌ها بتوانند به مردمی که در حاشیه رودخانه‌های دور دست هستند امدادرسانی کنند و انشالله بنا داریم به سرعت پل‌های ارتش را روی رودخانه‌ها تا وقتی که وزارت راه پل‌های خود را ایجاد کند، نصب کنیم تا ارتباط مردم با شهر را برقرار کند.

وی با بیان اینکه تیم‌های پزشکی را به روستا‌ها فرستادیم تا به کمک مردم بشتابند، گفت: کمک‌های اولیه را به وسیله بالگرد بین همه روستا‌ها توزیع کردیم و امروز برای سایر شهر‌های لرستان مثل ازنا، الیگودرز، کوهدشت و نورآباد بالگرد فرستادیم تا در اختیار فرمانداران و بخشداران قرار گیرند که اگر امداد‌های پزشکی دارند با این بالگرد‌ها انجام دهند.

فرمانده عملیات ارتش در استان لرستان و غرب کشور همچنین در خصوص استان ایلام نیز بیان کرد: در استان ایلام گرفتار سیل هستیم و دیروز توانستیم با هدایت استاندار ایلام در بخش دره‌شهر اولین محموله را برای مردم و روستا‌های آن منطقه ارسال کنیم.

امیر حیدری افزود: دو فروند بالگرد در اختیار استانداری استان ایلام قرار دادیم که به دلیل نامساعد بودن هوا و زدن صاعقه به کرمانشاه برگشتند، اما امروز در استان ایلام مستقر می‌شوند.

وی با بیان اینکه به چهار روستای آب گرفته در حوزه مرکزی بالگرد و کمک امدادی فرستادیم، گفت: امروز توجه بیشتری به این روستا‌ها خواهیم کرد تا زمانی که گرفتار سیلاب هستند ارتش میزبان آن‌ها باشد و از آن‌ها پذیرایی کند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: انشالله امروز بنده به روستا‌های کرمانشاه سرکشی می‌کنم و سپس به ایلام خواهم رفت و سپس به لرستان باز خواهم گشت.

وی در پاسخ یه این پرسش که تاکنون چقدر نیرو انسانی ارتش برای امدادرسانی وارد منطقه استان لرستان و غرب کشور شده است، گفت: ما تا این لحظه سه هزار نیرو برای استان لرستان بکار گرفتیم و 3600 نفر دیگر فردا وارد منطقه لرستان می‌کنیم تا کار جهادی سرعت بیشتری به خود بگیرد و به صورت ضربتی کار را تمام کنیم و زندگی عادی مردم به جریان بیفتد.

سردار پاکپور: کمک‌رسانی از طریق بالگرد ادامه دارد

فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه باید تجهیزات در داخل استان جهت تمیز کردن گل‌ولای خانه‌های مردم بسیج همگانی شوند گفت: آنچه در توانمان است پای‌کار خواهیم آورد تا مردم زودتر از این وضعیت رهایی پیدا کنند.

به گزارش تسنیم، سردار محمد پاکپور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از سیلی که در استان لرستان به وقوع پیوست تیپ 57 حضرت ابوالفضل (ع) با به‌کارگیری نیرو‌های بسیجی، نیرو‌های مردمی و نیرو‌های پاسداران اقدامات اولیه‌ای که می‌بایست انجام بدهند ازجمله کمک‌رسانی و اقدامات پیشگیرانه را انجام دادند.

وی افزود: پس‌ازاینکه وضعیت در پل‌دختر، معمولان و روستا‌های اطراف این دو شهرستان حاد شد شبانه به گروه مهندسی 43 امام علی (ع) که مقرش در ملایر است دستور دادیم به منطقه اعزام شوند و تجهیزات مهندسی همچون بولدوزر، گریدر، بیل مکانیکی و سایر دستگاه‌های مکانیکی که نیاز این نوع حوادث است را اعزام کردیم که به خرم‌آباد رسیدند و عازم پل‌دختر شد و از امروز کار خودشان را آغاز خواهند کرد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه عنوان کرد: گروه 40 صاحب‌الزمان (عج) از اصفهان به سمت خرم‌آباد حرکت می‌کنند جهت ادامه کار و باز کردن بعضی راه‌های مسدود، ایجاد پل و همچنین بازگشایی و ترمیم راه‌ها که اساسی‌ترین موضوع جهت کمک‌رسانی است، چون بالگرد ظرفیت زیادی ندارد و به شرایط جوی وابسته است بر همین اساس با توجه به متغیر بودن شرایط جوی استان باید به‌سرعت جاده‌های بسته باز شود.

وی بیان کرد: علاوه بر باز کردن جاده‌ها و با توجه به اینکه بعضی از خانه‌ها که در کنار رودخانه هستند و سیل به داخل خانه‌ها آمده مردم در شرایط بدی زندگی می‌کنند و باید به‌سرعت خیابان و کوچه‌ها را از گل‌ولای پاک‌سازی کنیم که مردم به زندگی عادی برگردند.

پاکپور تصریح کرد: بالگرد‌های نیروی زمینی سپاه وارد منطقه شده‌اند و کمک‌رسانی را شروع کرده است، در استان لرستان و ایلام هوانیروز سپاه مشغول است و اقدامات به‌سرعت در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: از امروز بار سنگین بالگردی در روستا‌هایی است که جاده‌هایشان تخریب‌شده، کمک‌رسانی زمینی از طریق جاده‌ها امکان‌پذیر نیست و با توجه به باز شدن جاده شرکت نفت کمک‌رسانی آذوقه و سایر اقلام به شهر پل‌دختر از طریق زمین انجام می‌شود و با کامیون حجم اقلام و سرعت بیشتری امدادرسانی خواهد شد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: مردم پل‌دختر باید مقداری حوصله داشته باشند، چون اول کار است باید مسئولان و سازمان‌ها کارهایشان را انجام بدهند؛ علاوه بر مشکل آب و گاز ارتباطات از طریق تلفن بسیار اهمیت دارد که برقرار شود، مشکل اساسی دیگر مردم پاک‌سازی گل‌ولای از خانه‌های مردم است.

پاکپور تصریح کرد: با دستگاه‌هایی که به استان لرستان ارسال‌شده می‌توان گل‌ولای این خانه‌ها را تمیز کرد و همچنین به مسئولان استان گفته‌شده باید تجهیزات در داخل استان بسیج همگانی شوند جهت تمیز کردن گل‌ولای خانه‌های مردم چراکه وضعیت گل‌ولای بعضی خانه‌ها وحشتناک است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: با اعزام تجهیزات و ماشین‌آلات، پاک‌سازی خیابان‌ها و کوچه‌ها از امروز شروع می‌شود، به مردم شهر‌ها و روستا‌های سیل‌زده قول می‌دهم آنچه در توانمان است پای‌کار خواهیم آورد که زودتر از این وضعیت رهایی پیدا کنند.

اعزام تمام امکانات امدادی نیرو‌های مسلح به خوزستان برای کنترل سیلاب

معاون عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: شناور‌های امدادی و ماشین‌های سنگین نیرو‌های مسلح به استان اعزام شدند تا در کنار دیگر امکانات دولتی آماده خدمت‌رسانی باشند.
اعزام تمام امکانات امدادی نیرو‌های مسلح به خوزستان برای کنترل سیلاب

به گزارش فارس از اندیمشک، سردار سرتیپ پاسدار عبدالله عراقی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به دستور سردار باقری و به نمایندگی از نیرو‌های مسلح برای هم افزایی و هماهنگی در امر امدادرسانی میان نیرو‌های مسلح در استان خوزستان حضور پیدا کردم.

وی عنوان کرد: نیرو‌های مسلح با تمام توان برای کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده و کنترل وضعیت بحرانی وارد صحنه شدند و برای مهار سیلاب همه در حال تلاش هستند.

معاون عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: شناور‌های امدادی و ماشین‌های سنگین نیرو‌های مسلح به استان اعزام شدند تا در کنار دیگر امکانات دولتی آماده خدمت‌رسانی باشند.

عراقی عنوان کرد: تمام تلاش و همت مسؤولان و نیرو‌های مسلح این است که خسارات ناشی از سیلاب به حداقل‌ترین میزان برسد.

 

سردار غیب پرور: سپاه، بسیج و ارتش صحنه را ترک نخواهند کرد

رئیس سازمان بسیج با اشاره به جلسه مقام معظم رهبری با مسئولان گفت: رهبر انقلاب بدون اشاره به دستگاه و ارگان خاصی بر ادامه‌ی تلاش‌ها و استمرار بر خدمت رسانی به مناطق سیل زده تاکید داشتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامحسین غیب پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به جزئیات عملکرد این سازمان در خدمات و امدادرسانی به شهرهای مختلف سیل زده کشور گفت: ما از روز 29 اسفند ماه سال 97 کمک‌های خود را برای خدمت رسانی به مردم سیل زده سراسر کشور آغاز کردیم. گفتنی است تا دو، یا سه روز ابتدایی وقوع سیل در شهرهای مختلف کشور کمک رسانی‌ها با توجه به امکانات بومی هر استان انجام شد و پس از دریافت پیام مقام معظم رهبری این کمک‌ها شکل جدیدی به خود گرفت.

وی افزود: در این رابطه 7 استان کشور به عنوان پشتیبان استان گلستان و 5 استان به عنوان پشتیبان استان مازندران و سه استان به عنوان پشتیبان و حمایت کننده استان خوزستان قرار دادیم. بقیه استان‌ها با توجه به اطلاعاتی که در خصوص حضور مردم بومی این استان‌ها برای کمک‌رسانی داشتیم سعی کردیم به نحوه‌ی کمک رسانی در این استان‌ها دست نزنیم البته مانع کمک رسانی به این استان‌ها نیز نشدیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: تا به امروز که دو هفته از وقوع سیل در استان‌های کشور می‌گذرد و کمک رسانی‌ها توسط بسیج ادامه دارد و تنها در دو استان گلستان و مازندران حدود هزار و سیصد و چهل و یک گروه جهادی به صورت رسمی فعال هستند.

وی افزود: خدمات مختلفی از سوی بسیج به مردم ارائه شد که در فاز اول آن می‌توان به امدادرسانی اشاره کرد در این فاز هدف سازمان بسیج برای کمک به سیل زدگان نجات جان آنها بود.

سردار غیب پرور عنوان کرد: همان طور که می‌دانید بخش مهمی از خسارات وارد شده مربوط به مزارع کشاورزی و دام‌ها و احشام مختلف است اما کمک رسانی به مردم برای نجات دام‌ها در فاز دوم اهمیت قرار داشت لذا حفظ جان مردم را در اولویت اول قرار دادیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: در زمینه کمک رسانی توفیقات بسیاری به دست آمد و گرچه تعدادی از هموطنان عزیز ما جان شیرین خود را از دست دادند که کام همه ما تلخ شد اما از این مرحله به بعد وارد بخش بازسازی ساختمان‌ها و منازل مسکونی خواهیم شد به عنوان مثال در ساعتی پیش از برگزاری جلسه‌ی مسئولین با مقام معظم رهبری توافقی با جناب آقای فتاح رئیس محترم کمیته امداد امام خمینی و همچنین در زمینه کمک رسانی و بازسازی مناطق سیل زده توافقی با آقای تابش مسئول بنیاد مسکن منعقد شد. بر همین اساس از فردا بازسازی منازل آغاز می‌شود و اولویت اول با افراد تحت پوشش کمیته حضرت امام افراد تحت پوشش بهزیستی هستند. فعلاً در دو استان گلستان و مازندران حدود سه هزار خانه بازسازی خواهند شد و سعی می‌شود تا طی دو سه روز آینده این طرح عملیاتی شود اما در برخی دیگر از استان‌های کشور همچون لرستان که شرایط ویژه ای دارند طی یک هفته و یا 10 روز آینده اقدامات اولیه را انجام خواهیم داد و مردم عزیز کشور یقین بدانند که مجموعه‌های سپاه، بسیج و ارتش در کنار آنها هستند و تا زمانی که مطمئن نباشیم صحنه را ترک نخواهیم کرد.

وی با اشاره به آمار جانی سیل اخیر در استان‌های کشور تصریح کرد: متأسفانه در کل کشور تاکنون 47 نفر جان شیرین خود را از دست دادند که بیشترین تعداد این افراد از شهر شیراز هستند. علی رغم آنکه سیل در شهر شیراز به گستردگی سیل در سایر شهرهای کشور نبود اما بیشترین آمار جان باختگان سیل در این شهر به ثبت رسیده است.

سردار غیب پرور با اشاره به جلسه روز گذشته مسئولان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و نکاتی که ایشان پیرامون خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر به سیل زدگان فرمودند، گفت: بیشتر سخنان رهبر معظم انقلاب حول دو یا سه نکته اساسی بود. رهبر انقلاب بدون اشاره به دستگاه و ارگان خاصی بر ادامه‌ی تلاش‌ها و استمرار بر خدمت رسانی به مناطق سیل زده تاکید داشتند. همچنین رهبر انقلاب مسئولین را به آینده نگری و عمق بخشی ساخت و سازها و عملیات عمرانی برای پیش گیری از وقوع چنین حوادثی دعوت کردند.

وی افزود: به هر حال روزی سیل تمام می‌شود اما ما موظف به آینده نگری و نگاه عمیق‌تر در ساخت و سازها لایه روبی از مسیرها و ایمن سازی هر چه بهتر برای جلوگیری از خسارت‌های بیشتر در لحظه وقوع سیل هستیم.

سردار غیب پرور در پایان خاطرنشان کرد: سیل علی رغم تلخی‌هایی که داشت اما موجب شد کشور ما پس از سال‌ها خشکسالی از نعمت باران منتفع شود و طبق گزارش وزیر محترم نیرو تاکنون 400 تالاب کشور به طور کامل پر و دریاچه ارومیه احیا شده است. لذا نباید حادثه‌ی سیل موجب شود که شکر خدا را فراموش کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان