ماهان شبکه ایرانیان

گزارش/

شوی مضحک ورشو؛ نشستی ضد ایرانی که ناکامی دوباره آمریکا را به نمایش گذاشت

نشست موسوم به ورشو بار دیگر شکاف میان اروپا و آمریکا را به نمایش گذاشت و نشان داد که اختلافات ۲ طرف به قوت خود باقی است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، نشست موسوم به ورشو در لهستان که در ماه فوریه 2019 به منظور آنچه آمریکا منزوی کردن ایران خواند برگزار شد به منزوی شدن آمریکا منتهی شد. این نشست 2 روزه به عنوان یک نشست امنیتی صورت گرفت.
 
نشست ورشو در حالی برگزار شد که به ادعای آمریکایی‎ها 60 کشور از سراسر جهان با سیاست‌های سختگیرانه آمریکا علیه ایران در لهستان کنار یکدیگر جمع شدند.
 
 
ویژه نوروز/منزوی شدن آمریکا در نشست ورشو
 
متحدان اروپایی آمریکا که تمایل چندانی برای حضور در این نشست نداشتند مقامات سطح پایین خود را به نشست ورشو فرستادند. اختلاف نظر میان کشور‌های اروپایی و آمریکا بر سر ایران به ماه می 2018 بر می‌گردد؛ زمانی که آمریکا از توافق هسته‌ای 2015 خارج شد و کشور‌های اروپایی همانند فرانسه و انگلیس برای باقی ماندن در این معاهده توافق کردند.
 

ترامپ در آن زمان در سخنرانی‌های خود ایران را متهم به ساخت سلاح هسته‌ای کرد، در حالی که کشور‌های اروپایی هیچ نشانه‌ای از اتهاماتی که ترامپ به ایران وارد کرده بود را مشاهده نکردند.

اگرچه سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا این ارزیابی را درست دانستند اما ترامپ با عقب نشینی از پیمان دیپلماتیک برجام، تحریم‌های مجدد را به ایران اعمال کرد و کشور‌های که نفت ایران را وارد می‌کنند تهدید به تنبیه کرد.
 
 
شوی مضحک ورشو؛ نشستی ضد ایرانی که ناکامی دوباره آمریکا را به نمایش گذاشت

پایگاه وکس در این باره نوشت: با به اتمام رسیدن نشست ورشو آشکار شد که شکاف میان اروپا و آمریکا عمیق‌تر شده است. تحلیل‎گران دلیل عمق پیدا کردن این شکاف را پافشاری ترامپ بر ادعای ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران می‌دانند.

تحلیلگران از مدت‎ها پیش و پس از بایکوت نشست موسوم به ورشو از سوی بسیاری از کشور‌ها از جمله کشور‌های اروپایی این نشست را شکست خورده و مضحک خواندند.
 

ترامپ در تشکیل کمپین دشمنی وسواس گونه خود علیه ایران که حداکثر خصومت خود به این کشور را اعمال کرده، به جز مشارکت رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات از سوی دیگر کشور‌ها با مخالفت روبرو شد و در سطح پایینی انجام گرفت.
 
این سه رژیم برای مخالفت با ایران دلایل منحصر به فرد خود را دارند؛ این سه در خصوص استفاده از نیرو‌های نظامی و نیز اتخاذ و اجرای روش‌هایی بی قاعده در جهت بی ثباتی سایر کشور‌های خاورمیانه در سال های اخیر مسئول هستند.
 
 
شوی مضحک ورشو؛ نشستی ضد ایرانی که ناکامی دوباره آمریکا را به نمایش گذاشت


وکس در بخش دیگری نوشت که کابینه نتانیاهو به هرگونه رابطه و توافقی با کشور‌های عربی شدیدا پایبند است، چرا که این امر سبب می‌شود نیازی به پایان دادن به اشغال سرزمین‌های فلسطینی نداشته باشد. دولت ترامپ می‌تواند به این موضوع به عنوان تنها دستاورد از نشست ورشو نگاه کند؛ چراکه از بین بردن فشار بین المللی برای پایان دادن به اشغال، تقریبا بخش عمده دیپلماسی رژیم صهیونیستی است. این دیپلماسی همه گیر رژیم صهیونیستی کشور‌های اروپای شرقی را نیز در بر می‌گیرد. مخالفت بخش‌هایی از غرب اروپا با اشغال، دلیل اصلی نزدیکی نتانیاهو با «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان است.



قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان