به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای استان تهران؛ مدیر کل زندانهای این استان به همراه سرپرست معاونت سلامت، اصلاح و تربیت، مسئول مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج استان و رییس گروه انفورماتیک اداره کل طی نشستی به بررسی راهکارها و تسریع در روند رفع موانع اجرای طرح پابند اکترونیک پرداختند.
مدیر کل زندانهای استان تهران در این جلسه به خدمات دهی به 950 نفر از مددجویان پس از آزادی در زمینههای مختلف اشاره کرد و گفت: اشتغال در میان مددجویان چه در زمان تحمل حبس و چه پس از آزادی یکی از اصلیترین دغدغههای سیاست نظام زندانبانی میباشد که لازم است با تعامل نهادهای مختلف از جمله؛ بنیاد تعاون زندانیان، انجمن حمایت از زندانیان، کارخانجات و مراکز تولیدی در سطح شهرستانهای مربوطه و… به این مهم بیشتر توجه شود.
مصطی محبی در بازدید از محل اتاق مانیتورینگ و کنداکتور محل در حال تکمیل تجیهزات ابراز امیدواری کرد که با استمداد و تعاملات سازنده مسئولین مراجع قضایی ذی ربط و اتمام و پایان تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری طرح پابند الکترونیک 30 درصد از مددجویان زندانهای استان مشمول این طرح قرار بگیرند.
وی به محسنات و مزایای اجرای طرح پابند الکترونیک اشاره کرد و به ابعاد مختلف عاطفی، اجتماعی، اقتصادی و…. پرداخت و گفت: با نگاهی هر چند سطحی میتوان به امتیازات فردی و اجتماعی طرح مذکور پی برد چرا که حضور فیزیکی هر شخصی به عنوان سرپرست و حامی آن فرد در خانواده جای بحث و مجادله ندارد.
این خبر میافزاید، اجرای طرح پابند الکترونیک در کشور با همکاری قوه قضائیه (مرکز آمار و فناوری اطلاعات)، سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و شرکت توسعه خدمات الکترونیک حامی عدالت در حال پیگیری و تکمیل روند اجرایی میباشد.
لازم به ذکر است مددجویانی که مرتکب جرایم تعزیری از درجه 5 تا 8 شده اند در صورت وجود شرایط؛ وجود جهات تخفیف، پیش بینی اصلاح مرتکب جرم، فقدان سابقه کیفری موثر، رعایت تدابیر و اجرای دستورات دادگاه و جبران ضرر و زیان وارده به شاکی میتوانن از این طرح استفاده کنند.