به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از یورونیوز، این درخواست در واقع تلاش برای ملغی کردن رویهای عرفی است که از قرنها پیش در این کشور جریان دارد و به موجب آن بخش عمدهای از زنان از ورود به مکانهای عبادی و نیایش محروم میشوند.
زنان در هند اغلب اجازه ورود به مساجد هند را ندارند، گرچه در مواردی استثنایی تعدادی از آنها میتوانند به صورت جداگانه از مردان به بخشهایی مجزا از مسجد وارد شوند.
یاسمین پیرزادی و همسرش زوبر پیرزادی به عنوان امضا کننده این درخواست قانونی برای توجیه خواسته خود اعلام کرده اند که زنان در زمان پیامبر اسلام مجاز به ورود به مساجد بودند.
این زوج مسلمان هندی در نامه خود آورده اند: «زنان همانند مردان بر اساس باورهای مذهبی خود از حق برابر قانونی برای انجام و ارائه مراسم عبادی برخوردارند.»
در این نامه همچنین تاکید شده است که هیچ تبعیضی نباید در این خصوص بر اساس جنسیت افراد صورت گیرد و زنان بایست اجازه یابند در کلیه مساجد به دعا و نیایش بپردازند.
درخواست زوج مسلمان از دیوان عالی هند برای لغو ممنوعیت زنان به مساجد در برههای حساس صورت میگیرد که روابط اقلیت مسلمان این کشور و اکثریت هند را تحت تأثیر قرار داده است.
برخی اعضای حزب ناسیونالیست هندو که تحت ریاست نارندرا مودی، نخست وزیر، قدرت را در هند در دست دارند بارها به ایجاد اقدامات تحریک آمیز در قبال اقلیتها متهم شده اند.
مودی که برخی وی را به اتخاذ سیاستهای عوام پسند و رویکردهای ملی گرایانه به نفع هندوها متهم میکنند به نتایج انتخابات جاری سراسری در کشورش و باقی ماندن در سمت اجرایی خود بسیار امیدوار است.