خبرگزاری تسنیم: محمدرضا رضایی کوچی با بیان اینکه وضعیت بخش مسکن با عملکرد وزارت راه و شهرسازی در این حوزه ارتباط مستقیم دارد و اگر سمت و سوی برنامههای این وزارتخانه صحیح باشد، این بخش امسال بهبود پیدا خواهد کرد، اظهار کرد: برای بهبود شرایط بخش مسکن لازم است ضمن افزایش سقف تسهیلات خرید به منظور تقویت قدرت خرید متقاضیان مسکن متناسب با نرخ تورم، طرف عرضه نیز به شکل موثر تقویت شود.
وی با بیان اینکه یکی از جهتهای برنامه ریزی برای بخش مسکن باید معطوف به هدایت سرمایهها به سمت تولید مسکن باشد، افزود: اگر نیاز متقاضیان مصرفی به مسکن متوسط متراژ در ساخت و سازها مبنا قرار گیرد و در مقابل قدرت خرید آنها نیز تقویت شود، بازار مسکن از وضعیت رکود خلاصی خواهد یافت.
وی با اشاره به اهمیت و نقش بانکها در تقویت بنیه مالی خریداران مسکن، تصریح کرد: با افزایش تسهیلات بانکی، حرکتی که در سمت تقاضای بازار برای خروج از رکود لازم است اتفاق میافتد. در صورت هدایت نقدینگی کشور به سمت تولید، از تلاطم و نابه سامانی در بخشهای مختلف اقتصادی جلوگیری خواهد شد؛ چراکه رها شدن نقدینگی عامل اصلی بسیاری از نابسامانیهای اقتصادی است، در صورتی که هدایت نقدینگی به سمت تولید به منزله سدی مقابل بروز تورم عمل میکند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر ضرورت عملکرد موثر در زمینه نوسازی بافتهای فرسوده توسط دولت، یادآور شد: تحریک ساخت و ساز در بافتهای فرسوده میتواند هم باعث تولید مسکن ارزان قیمت متناسب با توان خرید مردم شود و هم مشکل این بافتها و مخاطراتی که برای ساکنان آن دارد را حل کند.