فلافل یک غذای خوشمزه و محبوب بوده که اغلب با یک دستور آن را تهیه می کنند. اما در این قسمت با طرز تهیه فلافل بادمجان که با یک طعم متنوع و جدید است، آشنا می شوید.
طرز تهیه فلافل بادمجان:
فلافل بادمجان یک نوع فلافل گیاهی بوده که با سبزیجات تهیه می شود. شما در ادامه مراحل آماده کردن این فلافل آموزش می بینید. شما علاقه مندان با طرز تهیه فلافل چغندر و فلافل مدیترانه ای با دستورهای دیگر هم اشنا می شوید.

مواد اولیه:
- بادمجان: 2 عدد
سیر: 4 حبه
پیاز: 1 عدد
لوبیا سفید و لوبیا قرمز: 1 فنجان
جعفری، رزماری، گشنیز: نصف فنجان
آب: نصف فنجان
روغن زیتون: به مقدار لازم
نان سوخاری: 1 فنجان
طرز تهیه:
این فلافل خوشمزه با استفاده از بادمجان تهیه می شود. شما باید پوست بادمجان ها را جدا کرده و به اندازه نیم ساعت درون مقداری آب نمک قرار دهید. بعد از اینکه تلخی بادمجان ها گرفته شد، بادمجان ها را به اندازههای کوچک به شکل حلقه ای برش بزنید.

تابه مناسب را روی حرارت قرار داده مقداری روغن درون آن بریزید. بعد از اینکه روغن روی حرارت متوسط کمی داغ شد، بادمجان ها را درون آن قرار داده تا به آرامی پخته شود. دو طرف بادمجان ها را پشت و رو کرده تا به خوبی پخته شود.
بادمجان های سرخ شده را از درون تابه خارج کرده و در همان روغن پیاز نگینی شده را تفت دهید. در ادامه کمی سیر خرد شده هم به آن اضافه کرده و تفت داده تا عطر سیر بلند شود. لوبیای سفید و لوبیای قرمز را از شب قبل درون آب خیس کرده تا نرم شده و نفخ آنها گرفته شود.
در این بحش از طرز تهیه فلافل بادمجان چند مرتبه آب لوبیا را عوض کرده و در ادامه با مقداری آب بپزید تا نرم شود. در صورتی که زمان کافی برای این کار ندارید، می توانید از لوبیاهای کنسروی هم استفاده کنید.
بادمجان های پخته شده را مجدد درون پیاز و سیرها تفت داده و لوبیاهای نرم شده را نیز درون آن بریزید. سبزیهای معطر رزماری، جعفری و گشنیز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

می توانید سبزی ها را درون غذاساز با یکدیگر میکس کرده در ادامه بادمجان ها را که به همراه سیر و پیاز تفت دادهاید درون غذاساز میکس کرده و بعد به همراه سبزی ها با یکدیگر ترکیب کنید.
لوبیاهای پخته شده را هم میکس کرده و به خوبی آنها را با گوشکوب برقی له کنید. مواد را درون ظرف بزرگ ترکیب کرده مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه و پودر نان سوخاری به آن اضافه کنید.
مواد را با دست ورز داده و به اندازه یک توپک از مواد برداشته و درون روغن سرخ کنید. حالا فلافل های شما آماده است و می توانید نوش جان نمایید. این فلافل مخصوص و خوشمزه طعم عالی داشته و برای میان وعده های شما و عصرانه یک غذای مناسب است.