ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

عضو شورای شهر: مطالبه مردم برگزاری سالم انتخابات است!/ توطئه علیه سرلشکر سلامی در اولین روز کاری

یک عضو شورای شهر تهران تأکید کرد: مطالبه عمومی برگزاری «سالم» انتخابات است.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

عضو شورای شهر: مطالبه مردم برگزاری "سالم" انتخابات است!

«محمود میرلوحی»، فعال اصلاح‌طلب و عضو شورای شهر تهران که چندی قبل از لزوم گران شدن بلیط مترو سخن گفته بود به تازگی در اظهاراتی در مصاحبه با خبرگزاری ایلنا اظهار کرده است:

«برگزاری سالم انتخابات، یک مطالبه عمومی است که سال‌ها روی آن بحث شده و از سال 1388 به طور مرتب مطرح شده است.»

او همچنین تصریح می‌کند: انتخابات سالم و رقابتی مساله‌ای است که هر چه ما به آن نزدیک‌تر شویم، اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی کشور رشد خواهد کرد و این امر به نفع امنیت ملی، ثبات ملی و رفاه ملی ماست. [1]

*مردم و افکار عمومی ایران، امروز به روشنی فهمیده‌اند که منظور اصلاح‌طلبان از عبارت «مطالبه عمومی مردم»! جزئیات طرح‌های پهن شده بر روی میز ستاد جریان سیاسی خاص است که بسته به شرایط مختلف به مردم نسبت داده می‌شود.

مثال جالب این مسئله اظهارات الیاس حضرتی، نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران است که مدتی قبل گفته بود یکی از مطالبات جدی مردم مسئله «رفع حصر» است.

او اما درست 3 ماه بعد و در جریان داغ شدن بازار سیاه‌نمایی از اوضاع اقتصادی کشور، در اظهاراتی دیگر عنوان کرد که مطالبه اکثر مراجعه‌کنندگان به او مطالبه اقتصادی بوده است .[2]

این قال و مقال‌ها در حالی است که اظهارات میرلوحی برای مردم ناآشنا نیست و افکار عمومی ایران نظیر همین اظهارات را در سال 87 و 88 نیز کراراً شنیده بودند.

ضمن اینکه بایستی در نظر داشت جریان سیاسی خاص و چهره‌های ستادی آن از زمان مرحوم هاشمی! در حالی با کنایه «انتخابات سالم» بر بروز احتمال تقلب و یا خود تقلب در انتخابات‌های نظام جمهوری اسلامی ایران تأکید داشته‌اند که تاکنون و طی 40 سال گذشته؛ ولو یک مورد هم نتوانسته‌اند سندی مبنی بر بروز تقلّب تأثیرگذار ارائه کنند.

گفتنیست، میرلوحی در حالی با طعنه عنوان می‌کند مطالبه مردم برگزاری سالم انتخابات است که چندی قبل سعید حجاریان، از تئوریسین‌های جریان سیاسی خاص تأکید کرده بود که در جریان انتخابات مجلس در سال 96، احتمال بروز شکاف و رویارویی مردم با نیروهای نظامی وجود دارد!

علیرغم وجود این کدهای آشکار اما چهره‌های اصلاح‌طلب تأکید دارند که هیچ طراحی خاصی برای سال 98 ندارند...

***

توطئه علیه سرلشکر سلامی در اولین روز کاری

«الیاس حضرتی»، فعال اصلاح‌طلب و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی به بهانه گفتن تبریک به سرلشکر سلامی برای انتصاب بعنوان فرمانده کل سپاه پاسداران نوشته است:

«همین‌جا فرصت را مغتنم می‌شمارم و دوستانه و برادرانه به برادران سپاهی‌ام انتقاد می‌کنم که گاهی خود را بی‌آنکه ضرورتی باشد در مظان اتهام قرار دادند. به‌خصوص با ورود در عرصه‌های اقتصادی یا دخالت در امور سیاسی بهانه‌هایی به دست طعنه‌زنندگان دادند تا سپاه را از چشم مردم بیندازند.»

او در این یادداشت که در سایت اعتمادآنلاین منتشر شده همچنین می‌افزاید: «تدبیر رهبری البته مقدمات دوری سپاه را از اقتصاد فراهم آورد و امیدوارم مقدمات دوری از رقابت‌های سیاسی هم فراهم شود و ان‌شاءالله با حضور شما، سپاه به جایگاه اصلی‌اش که مورد قبول همه دلسوزان انقلاب است برگردد. یادآوری می‌کنم که در این راه دشمنان بیکار ننشسته‌اند و دائم در تلاشند تا بر چهره سپاه خدشه وارد کنند. خدشه هم وارد کرده‌اند [3]

*الیاس حضرتی در بحث "دوری از مجاهدت سیاسی"، خواسته‌ای از فرماندهان سپاه دارد که اساساً بر خلاف وظیفه ذاتی سپاه است.

در این رابطه نگاهی دوباره به اصل 150 قانون اساسی کشورمان ضروریست.

در این اصل می‌خوانیم:"سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" که در نخستین روزهای پیروزی این انقلاب تشکیل شد، برای ادامه نقش خود در نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن پابرجا می‌ماند. حدود وظایف و قلمرو مسئولیت این سپاه در رابطه با وظایف و قلمرو مسئولیت نیروهای مسلح دیگر با تأکید بر همکاری و هماهنگی برادرانه میان آنها به‌وسیله قانون تعیین می‌شود.

آقای حضرتی حکماً می‌داند که قید "نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن" که در مُرّ قانون وجود دارد؛ ایجاب می‌کند که سپاه پاسداران در تمام عرصه‌های لازم برای دفاع از انقلاب حضور داشته باشد و بدیهیست که یکی از این عرصه‌ها نیز عرصه سیاست (و نه رقابت‌های سیاسی!) است.

جدای از این، به نظر ما، اصلاح‌طلبان بیانات امام و رهبری درباره سپاه پاسداران و شرح وظایف وسیع این نهاد انقلابی را نیز دقیق نمی‌خوانند...

در یک مثال ساده می‌توان به صحبت‌های اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با پاسداران اشاره کرد که معظم‌له اینگونه به عملگری سیاسی سپاه و ضرورت آن اشاره می‌کنند:

«دستگاه وسیع و همه‌کاره‌ی سپاه، امروز یک دستگاه برجسته است در کشور؛ اگر مقابله‌ی با دشمن است از لحاظ سیاسی، سپاه جلو است »[4]

در این زمینه فراوان بیانات دیگری از امام و رهبری موجود است که بر «جهاد سیاسی» ولو توسط نظامیان نیز تأکید دارند.

از بیانات آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای در دوران جنگ تحمیلی مبنی بر اینکه سپاه باید سیاسی هم باشد تا بیانات امام راحل در صحیفه که در کنار تأکید بر عدم ورود نظامیان به سیاست (به معنای رقابت سیاسی) صحبت‌های اصلاح‌گرانه سیاسی را بلااشکال دانسته‌اند.

باید دانست که این طعنه‌های اصلاح‌طلبان و خوانش ناقص از مبانی انقلاب؛ می‌تواند مؤید آسیب‌های بزرگی در ساحت نیروهای پاسدار انقلاب اسلامی باشد و فرایند «جهاد سیاسی» که مورد تأکید صریح رهبر انقلاب قرار دارد را با خدشه‌های جدی مواجه کند.

قبل از تبریک پر کنایه حضرتی، عباس عبدی نیز در اظهاراتی با اشاره به حمایت‌های شکل گرفته از سپاه پاسداران -پس از تروریست نامیده شدن این نیروی مردم و انقلابی توسط آمریکا- تأکید کرد که این حمایت‌ها همیشگی نخواهد بود و ادامه آنها منوط به تغییر رفتار سپاه است ![5]

***

1_ https://salameno.ir/detail/13514844

2_ mshrgh.ir/887618

3_ https://etemadonline.com/content/286802

4_ http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42209

5_ mshrgh.ir/950915

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان