ماهان شبکه ایرانیان

چین به‌دنبال افزایش نفوذ ارزی خود در جنوب شرق آسیا

به گزارش راشاتودی، 10 کشور عضو این اتحادیه شامل: تایلند، مالزی، سنگاپور، برونئی، لائوس، کامبوج، فیلیپین، میانمار، اندونزی و ویتنام در حال مذاکره با چین، ژاپن و کره جنوبی برای تقویت ذخایر ارزی خود هستند. در سال 2000 و برای عدم تکرار بحران ارزی سال 1997، اعضای آ. سه. آن تصمیم گرفتند یک شبکه امن ارزی مطمئن بر حسب دلار ایجاد کنند که به اعضا هنگام وقوع بحران اجازه استفاده به منابع ارزی را می‌داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، استفاده از یوان و ین می‌تواند به کاهش وابستگی کشورهای آسیایی در زمان بحران به دلار شود و سهم آن‌ها را از ذخایر ارزی کشورهای عضو افزایش دهد. چین اخیراً تلاش‌های گسترده‌ای را برای جهانی سازی یوان و تشویق دیگر کشورها به استفاده از این ارز شروع کرده است.

یوان از سال 2016 به عنوان ارز جهانی در کنار ین ژاپن، پوند انگلیس، یورو و دلار آمریکا پذیرفته شد. به گفته کین وی یانگ، کارشناس مسائل اقتصادی در مؤسسه " آموندی است منیجمنت" توافق سواپ ارزی در نتیجه رایزنی‌های بانک مرکزی چین با کشورهای عضو آ. سه. آن به دست آمده است و مقامات چینی خواهان ایفای نقش پررنگ‌تر یوان در عرصه بین‌المللی هستند.

ایده کاهش وابستگی به دلار به یک روند جهانی تبدیل شده است و بسیاری از کشورها از جمله روسیه، چین، ژاپن، ایران، ترکیه و ونزوئلا در حال کاهش وابستگی خود به دلار هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان