پوران درخشنده کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار میزان درخصوص عدم رعایت محدودیت سنی برای فیلمهای نامناسب در سینما گفت: بدون شک باید برای برخی از آثار محدودیت سنی اعمال شود. به نظر من بعضی از فیلمها به آگاهسازی مخاطب کمکی نمیکنند و حتی در بسیاری مواقع مخرب هستند. برای چنین فیلمهایی حداقل کار ممکن رعایت محدودیت گروه سنی برای ردههای مختلف جامعه است.
وی با اشاره به مضامین آثار خود و تاکید بر سینمای اخلاق محور افزود: فیلمهای من اکثراً فیلمهای خانوادگی هستند و خوب است که خانوادهها بعضی از مسائل را در کنار بچهها ببینند زیرا فکر میکنم در برخی موارد باید برای آموزش درست بچهها آنها را به سینما آورد. کودکان و نوجوان در جامعه ما و مخصوصاً آینده کشور بینهایت تاثیرگذار هستند پس باید درباره خوراک فرهنگی که به آنها داده میشود با دقت عمل کرد. دقتی که متاسفانه این روزها هیچ خبری از آن نیست.
کارگردان فیلم "هیس دخترها فریاد نمیزنند" با اشاره به اکران کمدیهای سخیف و فروش میلیاردی آنها در سینماها تصریح کرد: فیلمهای کمدی سخیف، دیالوگهای مبتذل و آثاری که الفاظ و حرکات زشت به کار می برند این روزها گیشه را در دست دارند. این آثار حداقل باید باید تفکیک سنی شوند زیرا کودکان به محض شنیدن این گونه الفاظ به سرعت آنها تکرار کرده و یاد میگیرند.
وی با اشاره به لزوم ایجاد ردهبندی سنی متناسب با عرف جامعه تاکید کرد: رده بندی سنی برای فیلمها باید برای کشور خودمان و بر اساس هنجارها و آموزههای ایران اسلامی صورت گرفته و کپیبرداری از جایی نباشد. فیلم و سینما عرصه انسانسازی است و هر آنچه باعث شود انسان به تعالی برسد در این عرصه شایسته است. در دین اسلام جایگاه اصلی و اساسی انسان تعریف میشود و لذا باید تمامی حرکات و رفتارها بر اساس و منطبق با آموزههای اسلامی باشد.