ماهان شبکه ایرانیان

ملخ‌ها ۱۰میلیارد تومان خرج سم روی دست گذاشتند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، محمدرضا میر با اعلام این خبر، افزود: علاوه بر این اعتبار ، 8 میلیارد تومان نیز از منابع اعتباری سازمان حفظ نباتات به مبارزه با این آفت اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: همچنین برای مبارزه با آفت ملخ دریایی ستاد مدیریت بحران و وزارت کشور تجهیزات و ماشین آلات در اختیار سازمان حفظ نباتات قرار داده‌اند.

میر با تاکید بر اینکه این آفت در حال پیش‌روی است، افزود: تا امروز ملخ دریایی 8 استان کشور را آلوده کرده است.

وی ادامه داد: استان هرمزگان، بیشترین میزان آلودگی را به خود اختصاص داده است و پس از آن استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، خوزستان و خراسان جنوبی قرار دارند.

میر در پاسخ به این پرسش که گزارشی از هجوم ملخ‌های دریایی به مزارع یا باغات در استان درگیر داشته‌اید، گفت: تا امروز هجوم ملخ‌ها تنها به مراتع و دشت‌ها بوده و هیچ گزارشی مبنی بر خسارات به مزارع و باغات مردم نداشته‌ایم.

به گفته وی، برای به حداقل رساندن خسارات به روستائیان که در مسیر مبارزه با ملخ‌های مهاجم قرار دارند، اطلاع رسانی می‌شود تا اقدام به جمع آوری کندوهای زنبور عسل کنند و از چرای دام در محدود مبازره خودداری نمایند.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور از روستائیان خواست در صورت مشاهده ملخ های دریای در منطقه خود در سریع ترین زمان جهادکشاورزی را مطلع کنند.

میر یادآور شد: سرعت در مبارزه با این آفت می‌تواند تا حد زیادی در کنترل آن موثر باشد.

هیئت وزیران در جلسه 8 اردیبهشت 1398 به پیشنهاد وزارت کشور و تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور مقابله با آفت ملخ صحرایی در استان‌­های جنوبی کشور با تخصیص مبلغ 100 میلیارد ریال به ترتیب مبلغ 60 میلیارد ریال به صورت هزینه­‌ای و مبلغ 40 میلیارد ریال به صورت تملک دارایی سرمایه­‌ای از محل منابع  قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت موافقت کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان