خط قرمزها و حریمهای خصوصی بین زن و شوهر، موضوعی بسیار پیچیده و حساس است. بعد از تشکیل خانواده و وارد شدن در زندگی مشترک، همه ما از یک طرف خواهان آزادیهای فردی و حریم خصوصی خود هستیم.
به گزارش به نقل از ایران بانو، از طرفی درگیر موضوع صمیمیت و شراکت در زندگی مشترک و از سویی دیگر باید در این زندگی، سعی در به دست آوردن اعتماد و تعهد و وفاداری باشیم.
برای مشخص کردن مرزها و حریم خصوصی؛ بایستی موضوعات فوق برای هر دو نفر واضح و روشن باشند و حتماً به یک تفاهم و اتفاق نظر کلی رسیده باشند که در زندگی خود تا چه حد حریم خصوصی میخواهند و چه مواقعی ترجیح میدهند تنها باشند و مواردی
از این قبیل.
یکی از اجزای اصلی عشق واقعی و ازدواج خوب، «صمیمیت» است و هرچه صمیمیت بین زوجین بیشتر باشد، درجه عشق آنها نیز بیشتر خواهد بود. اولین قدم برای به دست آوردن این صمیمیت این است که، زوجین با هم صداقت داشته باشند. یعنی احساسات و افکار خود را با یکدیگر در میان بگذارند. هر چه میزان رازها بین زوجین کمتر باشد، صمیمیت آنها نیز افزایش خواهد یافت. در واقع این نشان میدهد که زن و شوهر آنقدر باهم راحت هستند که هیچ حرف مگویی بینشان وجود ندارد.
از طرف دیگر بحث آزادی و حریم خصوصی را داریم، که بایستی سه شرط را با خود به همراه داشته باشد:
1)مخالف تعهد و وفاداری نباشد.
2)به حریم و حق و حقوق دیگری تجاوز نشود.
3)اعتماد به همراه بیاورد.
زمانی که زوجین این 3 شرط را در نظر بگیرند دیگر، نه فرد لازم میبیند و نه به خود اجازه میدهد که به حریم خصوصی همسرش وارد شود.
همچنین اگر کسی براساس حس کنجکاوی خود، به حریم خصوصی همسرش وارد شود، فرد مقابل از بروز چنین مسألهای به هم ریخته، آشفته و عصبانی نخواهد شد و آن را حمل بر تجاوز به حریم خصوصی خود تلقی نخواهد کرد و این حق را برای همسرش قائل خواهد شد.
بهترین کار این است که اگر پنهان کاری و راز فردی در کار نیست، تمهیدی به خرج دهیم که اگر حس کنجکاوی در ذهن همسرمان است اقناع شود.
برای مثال زمانی که مشغول کار هستیم و تلفن همراه ما به صدا در میآید از او بخواهیم که پاسخ دهد. از طرف دیگر میتوانیم نام کاربری و رمز عبور تلفن همراه خود را به همسرمان بدهیم و از او بخواهیم که کنترل کند آیا پیام مهمی از دوستان داریم یا نه؟ و بدین ترتیب اعتمادسازی کنید و نشان دهید در زندگی چیزی برای پنهان کردن ندارید.