ماهان شبکه ایرانیان

اجرای طرح تونل انتقال آب از سد کرج به تهران به کجا رسید؟

اجرای طرح تونل انتقال آب از سد کرج به تهران از سال ۸۴ آغاز شده و هدف از اجرای آن، حذف مسیر رودخانه کرج از خروجی سد تا بیلقان که خطوط انتقال آب رودخانه کرج به تهران در آن قرار دارد، ذکر شده است؛ این تونل ۳۰ کیلومتر طول و حدود ۴ متر قطر دارد و طبق آخرین خبرهایی که از آن در دست است مراحل پایانی ساخت را نیز پشت سر گذاشته است.

اجرای طرح تونل انتقال آب از سد کرج به تهران به کجا رسید؟

شروع به کار این طرح قطعاً باعث کاهش حجم آب ورودی به پایین دست سد و رودخانه کرج خواهد شد و تبعات زیست محیطی آن بر اقتصاد و محیط زیست منطقه اثر سو چشمگیری خواهد داشت.

رئیس شورای شهر کرج: از جزئیات طرح هیچ اطلاعی به ما داده نشده است!

عباس زارع، رئیس شورای شهر کرج در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پروژه انتقال آب به وسیله یک تونل از سد کرج به تهران گفت: منطقه کرج و پایین دست سد امیرکبیر با جریان آبی که از سد به سمت بیلقان جریان دارد زنده است و کاهش این آب آثار بسیار سوئی برای این محدوده خواهد داشت.

وی افزود: این طرح از سال‌های گذشته میان مردم نگرانی‌هایی به وجود آورده است و متأسفانه هیچ اطلاع‌رسانی دقیقی از اینکه چه میزان آب قرار است منتقل شود و حق‌آبه زیست محیطی چقدر خواهد بود انجام نشده و بنده به عنوان نماینده مردم هم اطلاع شفافی از آن ندارم.

زارع خاطرنشان کرد: در این وضعیت مردم حق دارند که به چنین پروژه‌هایی بدبین باشند چون دستکاری در طبیعت به خصوص انتقال آب و تغییر مسیر رودخانه‌ها همیشه تبعات منفی خود را نشان داده است.

رئیس شورای شهر کرج ادامه داد: قطعاً کاهش آب از خروجی سد کرج تا 25 کیلومتر پایین دست آثار منفی به دنبال خواهد داشت؛ متولیان این موضوع باید اطلاع‌رسانی کنند که با انتقال تونل آب سد کرج به تهران چه بر سر رودخانه کرج خواهد آمد.

وی تصریح کرد: در هر حال نباید این موضوع که امسال ترسالی بوده و رودخانه پرآب است باعث بی توجهی به آثار سو چنین طرح‌هایی شود و متولیان هم باید در این خصوص پاسخگو باشند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان