دیپ ها یک میان وعده سالم و مقوی هستند که می توانید در تمهای مختلف تهیه کنید. در این بخش با طرز تهیه دیپ پنیر و گردو که یک دیپ سالم و مقوی است، آشنا می شوید.
طرز تهیه دیپ پنیر و گردو با چند دستور:
این دیپ ها یک میان وعده سالم بوده و می توانید در کنار نانهای برشته و ترد هم نوش جان کنید. طرز دیپ زیتون و دیپ میوه دستورهای دیگر را در لینک دنبال نمایید.

دیپ پنیر و گردو:
برای آماده کردن این دیپ نیاز به مقدار گردو و پنیر دارید. می توانید از تلفیق پنیر ساده و پنیر گردویی استفاده کنید. برای اینکه دیپ شما چرب و خوشمزهتر باشد، می توانید از پنیرهای 5 ستاره آمل با طعم گردویی و ساده استفاده نمایید.
مواد اولیه:
- گردو خرد شده: 50 گرم
- پنیر پنج ستاره آمل: 100 گرم
- پنیر پنج ستاره گردویی: 100 گرم
- دارچین: 1 سوم قاشق چای خوری
- عسل: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
گردوها را شکسته و گردوهای پاک شده را کمی بکوبید تا خرد شود. درون تابه ای گردوها را ریخته و روی حرارت بگذارید و به خوبی آن را تفت دهید. مرتب گردوها را روی حرارت هم زده تا گردو ها برشته و بو داده شود در این مدت باید حواستان باشد تا گردوها روی حرارت نسوزد و آن را به آرامی مدام روی حرارت تفت دهید.

درون ظرفی دیگر پنیر ساده و پنیر گردویی را ریخته و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. گردوهای خرد شده که قبلاً تفت داده اید را به پنیرها اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
مقداری نمک، پودر دارچین و عسل هم به مواد دیپ اضافه کرده و آنها را به خوبی ترکیب نمایید. برای اینکه دیپ شما خوشمزه شود، می توانید مواد را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس کرده تا مواد به خوبی یکدست شده و به یکدیگر مزه دهد.
دیپ شما آماده بوده و در صورت دلخواه می توانید آن را به شکل های مختلف سرو نمایید. روش های مختلفی برای سرو این دیپ ها وجود دارد. می توانید دیپ ها را روی نان های برشته شده بمالید و بعد سرو نمایید.
دیپ ماست و گردو:
اگر به دنبال طعم ها و چاشنی های خوشمزه و جدید برای پذیرایی و عصرانه های خود هستید در این بخش این دیپ را تهیه کرده و نوش جان کنید. این دیپ ها تنوع زیادی داشته و می توانید انواعی از دیپ میوه و ماست و خیار را با روش های مختلف تهیه کنید.

مواد اولیه:
- پنیر خامه ای: 100 گرم
- نمک: به مقدار لازم
- گردو: چند عدد
- خامه چرب: 100 گرم
در این رسپی برای داشتن این دیپ ویژه و مخصوص باید پنیر خامه ای و نمک و خامه چرب را درون ظرفی ترکیب کنید. گردوها را شکسته و خرد کرده و به پنیرها اضافه نمایید.
برای روی دیپ می توانید از گردوی سالم استفاده کنید. شما می توانید مقداری روغن زیتون هم برای روی این دیپ ها استفاده نمایید. این دیپ مخصوص طعم فوق العاده ای دارد. این دیپ ها نیز چاشنی عالی محسوب می شود.