ماهان شبکه ایرانیان

پای میز بدهکاران بزرگ ننشینید!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، غلامرضا سلیمانی در نشست سندیکای بیمه‌گران ایران با اشاره به نرخ‌شکنی‌ها در صنعت بیمه اظهار کرد: نرخ‌شکنی، آسیب‌های جدی بر پیکره صنعت بیمه وارد می‌کند و شرکت‌های بیمه باید در اقدامی هماهنگ و در تعاملی سازنده از ارائه نرخ‌های غیر فنی پرهیز کنند.

850 میلیارد تومان سود صنعت بیمه در سال 1396

رئیس کل بیمه مرکزی، سود سال 1396 صنعت بیمه را حدود 850 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: موضوع بدهی‌های معوقه، یک خسران جدی در صنعت بیمه است و شرکت‌هایی که با بدهکاران بزرگ صنعت پای میز قرارداد می‌نشینند، به این بحران دامن می‌زنند.

طبق اعلام بیمه مرکزی، سلیمانی با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر بین نهاد ناظر و صنعت بیمه به موضوع کنترل ریسک اشاره و اظهار کرد: بیمه مرکزی به عنوان یک بیمه‌گر اتکایی، ریسک‌های فاقد منطق اقتصادی و نرخ‌های غیر فنی را نمی‌پذیرد و از مدیران شرکت‌های بیمه نیز انتظار می‌رود هنگام عقد قرارداد به منافع شرکت و سهامداران خود توجه کنند.

وی ضمن استقبال از برپایی به هنگام مجامع شرکت‌های بیمه ادامه داد: در راستای اجرای طرح مثلثی و همچنین اهمیت موضوع حفظ منافع شرکت‌ها، شخصاً در تمامی جلسات بررسی صورت‌های مالی ارائه شده توسط شرکت‌ها حضور خواهم داشت.

او با اشاره به استفاده برخی از شرکت‌های بیمه از ارزیابان غیرمجاز، گفت: فقط ارزیابانی می‌توانند در صنعت بیمه فعالیت کنند که مجوزهای لازم را از بیمه مرکزی دریافت کرده باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به طرحی از سوی پلیس مبنی بر کاهش 2000 فقره فوتی در سال اشاره کرد و از سندیکای بیمه‌گران ایران خواست با بررسی دقیق و کارشناسی این طرح، در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.

تبادل با ناجا درباره مطالبات وزارت بهداشت از بیمه‌ها

سلیمانی همچنین با اعلام این مطلب که سندیکا باید ساز و کاری طراحی کند تا شرکت‌های بیمه بتوانند مطالبات معوقه خود را وصول کنند، در خصوص مطالبات وزارت بهداشت از صنعت بیمه از آغاز تبادل دو سویه اطلاعات بین بیمه مرکزی و ناجا خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تبادل اطلاعات طرفین بسیاری از مشکلات صنعت بیمه برطرف شود.

ارائه نرخ‌های غیرفنی مسأله‌ای است که از سال‌های دور در صنعت بیمه وجود داشته اما آنچه اخیراً باعث مساله شدن این قضیه شده است، بیمه‌نامه‌هایی است که برخی از شرکت‌های بیمه در شهرهای سیلاب‌زده با ارزشی بسیار کمتر از نرخ واقعی فروخته بودند.

این مساله می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله ضعف مالی شرکت‌ها بروز پیدا کند. به این صورت که برخی از شرکت‌های بیمه برای اینکه حق بیمه‌های بیشتری را جذب کنند، خود را زیر بار تعهدات سنگین می‌برند به این امید که آن حادثه هیچ‌وقت اتفاق نیفتد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی