ماهان شبکه ایرانیان

آمریکایی‌ها از چه طریقی درخواست مذاکره با ایران کرده‌اند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، حشمت الله فلاحت پیشه، درباره این‌که برخی از کشورها مانند عمان، پاکستان، ژاپن و عراق قصد دارند نقش میانجی میان تهران و واشنگتن را اجرا کنند، تا مانع تنش احتمالی بین ایران و آمریکا شوند،‌ گفت: آمریکایی‌ها در چند وقت اخیر علاوه بر اینکه به صورت مختلف و مستقیم درخواست‌های مختلفی برای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران داشته‌اند از طریق کشورهای ثالث هم این پیام را به تهران داده‌اند.

جنگ با تهران برنده نخواهد داشت

وی ادامه داد: همین طرف‌های ثالث که آمریکایی‌ها از آن‌ها درخواست مذاکره با ایران کرده بودند، صراحتا این پیام را به آمریکا رساندند که از موضع جنگ با ایران صحبت نکنند؛ چراکه جنگ با تهران عملا هیچ برنده‌ای نخواهد داشت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: طرف‌های ثالث به آمریکایی‌ها گوشزد کرده‌اند که جمهوری اسلامی کشوری است که به خوبی توانایی اداره خود در زمان جنگ را دارد بنابراین نمی‌توان با ایران از این موضع وارد عمل شد.

وی درباره این‌که مقام‌های ایالات متحده اعلام کرده‌اند که خواهان جنگ با ایران نیستند، اما وضعیت در خلیج فارس چیزی دیگری را نشان می‌دهد، گفت: باید گفت با بررسی آن‌چه که تاکنون رخ داده است و گفته‌های مقام‌های آمریکایی می‌توان این نتیجه را گرفت که کاخ سفید در یک فضای واقعی دست به عمل نمی‌زند.

حرف و عمل آمریکایی‌ها باهم تفاوت دارد

فلاحت پیشه با بیان اینکه حرف و عمل آمریکایی‌ها با هم تفاوت دارد، اظهار داشت: از یک سو مشاهده می‌کنیم کاخ سفیدنشینان اعلام می‌کنند که نمی‌خواهند با ایران وارد تنش و جنگ شوند اما از طرفی دیگر تلاش می‌کنند که جنگ روانی علیه ایران به راه بیندازند.

وی تاکید کرد: امروز آمریکایی‌ها هم به خوبی به این درک رسیده‌اند که جمهوری اسلامی در چند سال گذشته برای مقابله با هرگونه سیاست تهاجمی آمریکا چه به لحاظ سخت‌افزاری و چه به لحاظ نرم‌افزاری به خوبی رشد کرده است بنابراین قطعا سیاست تهاجمی و ادبیات جنگ‌طلبانه در قبال ایران جواب نخواهد داد.

نماینده مردم اسلام آباد غرب با اشاره به اینکه آمریکا برای ایجاد جو روانی علیه ایران بسیار تلاش کرده است، گفت: چیزی که آمریکایی‌ها کماکان به آن امیدوارند، حفظ فضای روانی جنگ در داخل ایران است که این موضوع با فضای واقعی و مناسبات عرصه سیاست بسیار متفاوت است.

وی تاکید کرد: شرایط دفاعی ایران، شرایطی واقعی است ولی شرایط تهاجمی آمریکا تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند واقعی محسوب شود بنابراین تمامی اقدامات و اظهارات اخیر آنان از اعزام چندین هزار نیرو به خاورمیانه گرفته تا سایر مسائل در راستای حفظ همین فضای روانی جنگ در داخل ایران است.

سپاه نقش امنیت ساز در منطقه را دارد

رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره اظهارات اخیر پنتاگون مبنی بر اینکه سپاه پاسداران در تخریب کشتی‌های نفتکش در خلیج فارس دست داشته است،‌ گفت: سپاه همچنان نقشی امنیت‌ساز را در منطقه عهده‌دار است.

وی خاطرنشان کرد: نیروی نظامی ایران حتی در زمان جنگ هم هیچ هدف غیرنظامی را در دستور کار خود قرار نداده است بنابراین ادعاهای آمریکایی‌ها کذب محض و برای پوشش اقدامات متحدان منطقه‌ای آنان است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان