«فلوراید» بیماری زا یا سلامتی بخش؟

رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت در رابطه با سرطان‌زا بودن فلوراید گفت: تاکنون هیچ سند قطعی که مشخص کند فلوراید سرطان‌زا است وجود ندارد و همچنین مستندات علمی در این خصوص موجود نیست

«فلوراید» بیماری زا یا سلامتی بخش؟

رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت در رابطه با سرطان‌زا بودن فلوراید گفت: تاکنون هیچ سند قطعی که مشخص کند فلوراید سرطان‌زا است وجود ندارد و همچنین مستندات علمی در این خصوص موجود نیست.

به گزارش به نقل از فارس، قاسم صادقی رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت در خصوص مزایا و معایب فلورایدتراپی برای کودکان توضیح داد: فلورایدتراپی یکی از روش‌های معمول پیشگیری از تخریب دندان‌ها در دنیا است و به عنوان یکی از روش‌های مؤثر در سنین کودکی برای جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان استفاده می‌شود.

وی افزود: فلوراید مورد استفاده در کودکان به صورت موضعی و کنترل شده باید مصرف شود و اگر مصرف آن به صورت کنترل شده صورت نگیرد ممکن است توسط کودکان بلعیده شده و کودک دچار مسمومیت شود.

صادقی ادامه داد: در رابطه با سرطان‌زا بودن فلوراید تاکنون هیچ سند علمی و قطعی که مشخص کند فلوراید سرطان‌زا است وجود ندارد و همچنین مستندات علمی در این خصوص موجود نیست.

رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت در پایان گفت: فلورایدتراپی معمولاً از سنین 6 تا 13 سالگی انجام می‌شود و در مواقعی نیز دندانپزشکان توصیه می‌کنند کودک تا قبل از سن 17 سالگی می‌تواند فلورایدتراپی را انجام دهد و استفاده از آن در سنین بالاتر خاصیت پیشگیری ندارد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان