به گزارش خبرنگار
حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جعفر رحیمی مدیر کل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست خبری که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه افراد به علل گوناگون دچار فقر میشوند، بر همین اساس ضرورت دارد تا در کنار پرداختن به مسائلی مانند معیشت، مسکن و شغل به موضوع بهداشت و درمان نیز پرداخته شود که در اساسنامه کمیته امداد نیز ذکر شده است.
وی ادامه داد: از طرفی محرومیت به نوعی با موضوع نبود سلامت در جامعه مرتبط است که کمیته امداد در جهت کمک بیشتر به این امر توجه دارد.
رحیمی با بیان اینکه کمیته امداد خدمات خود را بر 3 موضوع بیمه پایه، بیمه تکمیلی و بهداشت عرضه می کند، تصریح کرد: موضوع بهداشت نیز شامل مواردی از جمله تغذیه، سلامت، آموزش، توانبخشی و غیره است.
مدیر کل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد با بیان اینکه 10 هزار مرکز درمانی طرف قرارداد در کل کشور وجود دارد، افزود: تعداد یک هزار و 200 نفر پزشک عمومی و خانواده نیز طرف قرار داد کمیته امداد هستند که نظام ارجاع توسط این افراد صورت می گیرد.
وی عنوان کرد: 700 بیمارستان دولتی، یک هزار متخصص و یک هزار و 500 داروخانه طرف قرارداد کمیته امداد هستند.
رحیمی اضافه کرد: در سال 95 تعداد یک میلیون و 500 ویزیت پزشک خانواده، 350 هزار ویزیت پزشک متخصص، یک میلیون و 500 نسخه داروخانه، 150 هزار نسخه تصویر برداری، 270 هزار نسخه آزمایشگاه از خدمت رسانی به مددجویان جمع آوری شد.
مدیر کل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد با اشاره به اینکه در سال گذشته تعداد 120 هزار نفر از مددجویان در بیمارستان های طرف قرارداد بستری شدند، بیان کرد: همچنین در سال 95 نیز 4 هزار میلیارد ریال هزینه درمان مددجویان در بیمه پایه شده است.
در حال تکمیل...