ابوالفضل فیض آبادی که شرکت متبوعش در نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شرکت کرده بود، در حاشیه گشایش این نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جوانان فارغ التحصیل رشته های فنی دنبال پشت میزنشینی نباشند؛ در حقیقت این فارغ التحصیلان باید چنان فعالیت کنند که بازار در پی آنها باشد.
فیض آبادی در خصوص شرکتی که وی مدیریت بازرگانی آن را به عهده دارد، گفت: اعضای هیات مدیره شرکت از اساتید دانشگاه های معتبر کشور هستند و در سال 1382 با به کارگیری و تجاری سازی پایان نامه های ارشد و دکتری خود، پروژههای مختلفی را در حوزه طراحی و ساخت سیستمهای مکانیزه و رباتیک به انجام رساندند و هماکنون به طور تخصصی به عنوان تولیدکننده رباتهای بازرسی خطوط لوله مطابق با استانداردهای مورد نیاز کشور در حال فعالیت هستند.
وی افزود : این شرکت از زمان تاسیس موفق به ساخت محصولات مختلف همچون دوربین های شبکه فاضلاب، دوربین های بازرسی چاه های عمیق آب، دوربین های بازرسی انشعابات با قابلیت تنظیم اتوماتیک ارتفاع لنز دوربین و تکنولوژی اندازه گیری لیزری برای ورود به لوله های با قطر حداقل 150 میلیمتر، ربات تعمیرکار شبکه های فاضلاب و سیستم های پرفشار واترجت و و پمپ های لجن کش شده و توانسته است با پیوند دانش و صنعت، فناوری بومی در کشور را تجاری سازی کند.
مدیر بازرگانی شرکت دانش بنیان کاوش مکانیزه فناور اظهار کرد: خدمات بازرسی شبکه های فاضلاب با استفاده از ابزارهای متنوعی از جمله دوربین های بازرسی شبکه های فاضلاب ارائه می شود که تا به حال بیش از 3 هزار کیلومتر شبکه فاضلاب به وسیله این دستگاه ها بازرسی شده است.
وی اضافه کرد: در این شرکت 110 نفر از جوانان تحصیلکرده کشور مشغول به کار هستند و با کمک و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران توانسته است نسل پنجم این محصولات را وارد بازار کند.
نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران دیروز -دوشنبه - با حضور سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، محمود شیخ زینالدین معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری، محمود نیلی رییس دانشگاه تهران و محمدجعفر صدیق رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شد.
علمی**9031**
خبرنگار: عادل پازیار* انتشار:زهره محتشمی پور