به گزارش ایسنا، سید محمد پژمان، امروز 21 شهریور، در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری اظهار کرد: محلات هدف بیشتر بافتهای فرسوده است که یکی از پایههای اجتماعی بوده و تاثیر آن روی همه جامعه است.
وی ادامه داد: بنابراین پیگیری میشود تا از خزانه عمومی سهم مردم استان خراسان را بگیریم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه بازآفرینی شهری نیازمند همت و عزم و اراده جمعی است، افزود: وظیفه ما نیز شناسایی محدودهها، مطالعه و پشتیبانیهای لازم برای به سازی و نوسازی است.
پژمان بیان کرد: توانایی و ظرفیتهای مردم را نباید نادیده گرفت چراکه آنها نقش مهمی در توسعه محله و زندگی خود دارند و باید بر آسیب دیدگی محله هایشان باور داشته باشند و در رونق و به سازی همکاری کنند.
وی افزود: همچنین مردم باید با همفکری یکدیگر باید راهی برای نجات محله خود پیدا کنند، سپس ما نیز همکاری و پشتیبانیهای لازم را انجام میدهیم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر اینکه تقسیم کردن شهر به دو قسمت بالا و پایین کار درستی نیست، گفت: سخت گیری در کارها را باید کنار گذاشت و کار ها را کوتاه و راحت کرد و باید به مردم و سرمایه گذاران اعتماد کنیم.
پژمان ادامه داد: در کل کشور 2700 محله تا به امروز شناسایی شده که قسمتهایی که بیشترین آسیب را دیدهاند، در اولویت قرار میگیرند و در تمامی بخشها باید هزینهها را کاهش دهیم و روند امتیاز و کاربری را تسهیل و منابع را متمرکز کنیم.
وی یادآور شد: امید است که با همکاری بنیاد مسکن، کمیته امداد و آستان قدس روند بازآفرینی را تسهیل کنیم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: حدود 1400 میلیارد تومان در حوزه اجرای پروژههای بازآفرینی شهری در دست داریم.
پژمان با بیان اینکه 750 پروژه نیمه تمام در این حوزه در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: همچنین 1580 پروژه اقدام ملی و مشارکتی در دست اجرا داریم.