ماهان شبکه ایرانیان

کنفرانس افق نو، بیروت/۲

فیلسوف روس: کنفرانس افق نو عین انتظار فرج است/ اگر یک گام به سمت مهدی بروید، مهدی هم یک گام به سوی شما می‌آید +تصاویر

آلکساندر دوگین، فیلسوف روس که به مغز متفکر پوتین هم شهرت دارد، می‌گوید مفهوم ظهور موعود در تشیع و مسیحیت ارتدوکس مشترک است و کنفرانس افق نو گامی است به سمت مهدی (عج) و انتظار فرج.

به گزارش خبرنگار مشرق از بیروت، لبنان ؛ هفتمین دوره کنفرانس افق نو از روز دوشنبه، 1 مهر، به مدت سه روز در هتل «الساحه» واقع در بولوار «امام خمینی» در جنوب شهر بیروت، پایتخت لبنان، با شعار «فرصتی برای دستیابی به صلح و حقیقت» کار خود را آغاز کرد. طبق برنامه، صبح روز اول و پس از سخنرانی نادر طالب‌زاده، دبیر کنفرانس، آقای «آلکساندر گلیویچ دوگین» نویسنده، متفکر و فیلسوف روس و یکی از تأثیرگذارترین شخصیت‌های روسیه که به طور خاص روی شخص پوتین نفوذ دارد (جزئیات بیش‌تر این‌جا و این‌جا) به عنوان اولین مهمان و سخنران کنفرانس نطق خود را ایراد کرد.

آلکساندر دوگین (چپ) فیلسوف روس، اولین سخنران در مراسم افتتاحیه کنفرانس افق نو بود (+)

هفتمین دوره کنفرانس بین‌المللی افق نو از 1 تا 3 مرداد 98 در بیروت پایتخت لبنان برگزار می‌شود (+)

تیزر ابتدایی کنفرانس افق نو (انگلیسی) [دانلود]

در همین‌باره بخوانید:

مهمان ویژه روس در ایران کیست؟

نامه امام خمینی به گورباچف باید در دستور کار پوتین قرار گیرد/ دنیا باید به سوی «تئوری چهارم سیاست» برود

آقای دوگین در توضیح عنوان «افق نو» که برای کنفرانس انتخاب شده است می‌گوید:

مفهوم افق نو بسیار مفهوم جذابی است. «افق» عبارتی است که دو معنا دارد: یکی همان فضای مادی‌ای است که در علوم طبیعی تعریف شده است. اما دیگری فضای موجودیتی و فضای حیات بشری است؛ فضا و محیطی که ما در آن زندگی می‌کنیم. افق نو مفهوم مهمی در پدیده‌شناسی فلسفی است که تلاش دارد تا بشر و رفتارهای بشری را در یک بافت ملموس توضیح دهد. این بافت ملموس، طبیعی نیست، بلکه آن را یک سری قانون تعریف می‌کنند، چراکه در جوامع انسانی همه چیز به نوعی ساختگی است. افق نو دعوتی است به بازنویسی واقعیت و بازسازی فضای موجودیتی.

آقای دوگین توضیح می‌دهد که افق نو به خاطر این وجود آمده است که بشر از افق قدیمی و واقعیت‌های کنونی دنیای پیرامون خود ناراضی و به دنبال یک انقلاب پدیده‌شناختی است. وی سپس مفهوم افق نو را با ایدئولوژی تشیع مقایسه می‌کند و می‌گوید:

یکی از آیت‌الله‌ها در قم به من گفت که تشیع یعنی فرهنگ انتظار برای مهدی [عجل الله فرجه] و پایان دوران غیبت. این یعنی مفهوم افق نو دقیقاً منطبق بر عقاید ماوراءالطبیعی تشیع است: این‌که ما منتظر تغییر و ظهور یک افق نو و رسیدن به یک دوره ترمیم و بازسازی هستیم. وقتی صحبت از یک افق نو می‌شود، خودبه‌خود به این معناست که واقعیت‌های قبلی ناعادلانه و بر اساس عدم توازن قدرت بنیان شده است. افق نو یک اقدام موجودیتی و گامی به سوی مهدی [عجل الله فرجه] است و وقتی شما یک قدم به سوی مهدی می‌روید، مهدی هم یک قدم به سوی شما می‌آید.

آکساندر دوگین، فیلسوف و نویسنده روس، معتقد است میان تشیع و مسیحیت ارتدوکس درباره ظهور موعود نقاط اشتراکی وجود دارد (+)

آلکساندر دوگین (راست) و آیت‌الله سید محمد قائم مقامی در حاشیه کنفرانس افق نو به مباحثه درباره موعودباوری و مهدویت پرداختند (+)

این فیلسوف روس معتقد است مفهوم افق نو فقط درون تشیع وجود ندارد، بلکه در دین‌ها و آیین‌های دیگر هم دیده می‌شود. به عنوان مثال، در مسیحیت ارتدوکس، که خود دوگین به آن اعتقاد دارد، درک بسیار مشابهی از وضعیت موجود وجود دارد: این‌که در آخرالزمان داریم زندگی می‌کنیم و با ضدمسیح (یا دجال) مواجه هستیم و جامعه به سود برگشت از دین می‌رود. این نویسنده سرشناس روس می‌گوید:

ما در دنیای مسیحیت ارتدوکس هم به یک افق نو نیاز داریم؛ دنیای جدیدی که بر اساس بنیان‌های کاملاً متفاوتی از امروز بنا نهاده شده باشد. باید به سنت‌ها و ریشه‌های خود برگردیم و در روسیه مدرن دقیقاً دارد همین اتفاق رخ می‌دهد؛ ما دیگر کمونیسم را کنار گذاشته‌ایم و داریم به سمت یک افق نوی روسی برای خودمان حرکت می‌کنیم. بنابراین افق نوی شیعی و ایرانی به نوعی هم‌راستا با افق نوی روسی است. مردم دیگر در سراسر دنیا هم به دنبال خارج شدن از این افق کنونی هستند، افقی که ویژگی‌هایش سلطه غرب، هژمونی آمریکا و متحدانش، کاپیتالیسم غیراخلاقی، ماتریالیسم، علم بدون معنویت، و پیشرفت‌های مادی‌ای هستند که روح انسان‌ها را از بین می‌برد و اکنون به مرحله پسااومانیستی نزدیک می‌شود. نظم کنونی از آن‌جایی خطرناک است که هر روز بیش‌تر از روز قبل ایجاد بحران و صادرات جنگ و بی‌عدالتی می‌کند.

دوگین، که او را «عقل منفصل پوتین» هم دانسته‌اند، کتاب جدید و 24 جلدی‌اش را تحت عنوان «نوماخیا» یا «جنگ ذهن» نوشته و می‌گوید اعتقاد دارد که کنفرانس افق نو هم یک جنگ بر سر ذهن، لوگوس، مفهوم و نظریه برای رسیدن به توازنی است که من نام آن را جهان چندقطبی می‌گذارد. برای من، افق نو یک افق چندقطبی است که با پایان جهان تک‌قطبی خواهد آمد.

پرنسس ویتوریا (راست) نویسنده و اسلام‌شناس ایتالیایی، و پپه اسکوبار، خبرنگار تحقیقی برزیلی در کنفرانس افق نوی سال 98 در بیروت (+)

(از راست) جاکوب کوهن، فراماسون و صهیونیست سابق و منتقد اسرائیل، لئونید ساوین تحلیلگر ژئوپلتیک و سردبیر مجله‌های «ژئوپولیتیکا» و «ژورنال امور اوراسیا» و «حسن علی العماد» دبیرکل جنبش «مستقبل العداله» یمن (+)


عمده برنامه‌های کنفرانس افق نو در روز اول، به موضوع نفوذ جناح راست افراطی در رژیم صهیونیستی و آمریکا بر سیاست‌های خارجی دولت ترامپ اختصاص داشت. بعد از سخنرانی دوگین، «ایلی الفرزلی» نایب‌رئیس پارلمان لبنان و «جاکوب کوهن» فراماسون و صهیونیست سابق و از منتقدان سیاست‌های اسرائیل سخنرانی کردند. سپس میزگردهایی میان مهمانان حاضر در کنفرانس و همین‌طور مصاحبه‌های از راه دور با مهمان‌های سابق کنفرانس که امسال به دلیل فشار اف‌بی‌آی و دولت آمریکا از حضور در افق نو محروم شده‌اند، برگزار شد.

افرادی که از طریق تماس ویدیویی در کنفرانس حضور پیدا کردند، عبارت بودند از «مایکل مالوف» کارشناس ارشد سیاست‌های امنیتی در دفتر وزیر دفاع آمریکا با 30 سال سابقه در پنتاگون؛ پروفسور «جیمز هنری فتزر» فیلسوف و استاد سابق دانشگاه آمریکا و محقق در حوزه 11 سپتامبر، سیاست خارجی و نظامی آمریکا در خاورمیانه، ترور جان اف کندی، و ترور سناتور «پائول ول‌استون»؛ «سندر هیکس» سیاستمدار و موسیقی‌دان آمریکایی و محقق حوادث 11 سپتامبر (مصاحبه مشرق با آقای هیکس را می‌توانید از این‌جا بخوانید)؛ و «آجامو باراکا» فعال آمریکایی حقوق سیاه‌پوستان و نامزد سابق «حزب سبز» آمریکا برای معاون اولی رئیس‌جمهور در انتخابات سال 2016.

مایکل مالوف، عضو سابق پنتاگون، از طریق تماس تصویری در اولین روز از کنفرانس افق نو حضور داشت (+)

آجامو باراکا، فعال آمریکایی حقوق سیاه‌پوستان، از طریق تماس تصویری در اولین روز از کنفرانس افق نو حضور داشت (+)


مشرق در گزارش‌ها و مصاحبه‌های زیر درباره تهدیدهای اف‌بی‌آی علیه مهمانان آمریکایی افق نو برای جلوگیری از حضور آن‌ها در کنفرانس بیروت توضیح داده است:

›› مهمان آمریکایی افق نو: حرم امام رضا حس ویژه‌ای برایم داشت/ به اسلام علاقه دارم

›› عاشق آیت‌الله خامنه‌ای هستم/ حتی اگر من را بکُشند باز هم در افق نو شرکت می‌کنم

›› تلاش اف‌بی‌آی برای بر هم زدن کنفرانس ایرانی در لبنان/ چرا دولت آمریکا از «افق نو» وحشت دارد؟

›› من و خانواده‌ام را در فهرست تحریم «تروریست‌های جهانی» گذاشته‌اند/ اف‌بی‌آی تک‌تک مهمان‌های افق نو را تهدید کرده است

›› مهمانان افق نو مراقب عملیات جاسوسی یا تروریستی باشند/ آمریکا، اسرائیل و سعودی در لبنان نفوذ زیادی دارند

›› متفکران غربی در کنفرانس افق نو طعم آزادی بیان را چشیدند/ دولت‌های اروپایی دیگر تظاهر به دموکراسی هم نمی‌کنند

›› نامه نادر طالب‌زاده به دولت ترامپ: این بار با بد کسی درافتاده‌اید +متن نامه و جواب OFAC

›› کنفرانس افق نو نشان داد رهبر «جهان آزاد» ایران است نه آمریکا

 

همچنین اولین گزارش مشرق به طور مستقیم از کنفرانس افق نو درباره سفر دو روزه مهمانان کنفرانس به جنوب لبنان و بازدید از جاذبه‌های گردشگری و مکان‌های مهم در تاریخ مقاومت مردم این کشور علیه صهیونیست‌ها اختصاص دارد. این گزارش را می‌توانید از این‌جا بخوانید:

›› شهروند لبنانی: «مقاومت در خون ماست»/ بازدید مهمانان کنفرانس افق نو از مناطق جنوبی لبنان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی