ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد

لزوم ارسال لایحه از سوی شهرداری به شورا برای واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم ارسال لایحه از سوی شهرداری به شورا شهر برای واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی تاکید کرد.

لزوم ارسال لایحه از سوی شهرداری به شورا برای واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی

به گزارش ایسنا علی‌ اعطا در نشست خبری امروز که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، گفت: طی هشت سال دفاع مقدس قهرمانان ما جان خود را فدا کردند که تمامیت اراضی و استقلال این کشور آسیب نبیند و مانند هر ملت دیگری که قهرمانان خود را گرامی می‌دارند ما نیز حماسه‌سازی قهرمانان خود را ارجحیت می دهیم.

اعطا به موضوع حذف نام شهدا در برخی تابلوهای معابر اشاره و اظهارکرد: برخی رسانه‌ها و مسوولان در خصوص این موضوع صحبت کردند و بعضا جنبه‌های انتقادی و یا پرسشی در خصوص مدیریت شهری در این باره مطرح شد.

به گفته اعطا، در پی این موضوع بلافاصله بررسی آن توسط شهردار آغاز شد و در شورا نیز به پیشنهاد کمیسیون نظارت و حکمی که توسط رئیس شورا داده شد، کمیته بررسی تابلوهای شهری و نام شهدا تشکیل و مقرر شد ظرف مدت یک ماه نتیجه بررسی به شورا ارائه شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در تشریح هدف تشکیل این کمیته گفت: با توجه به حساسیت مطرح شده این کمیته در حقیقت کمیته‌ای حقیقت یاب تلقی می‌شود که فارغ از فضای تند و ملتهب و وجود حساسیت‌های به‌حقی که وجود دارد از منظر نظارتی گزارشی را تهیه و به شورا ارائه خواهد کرد و در آن مشخص می‌شود این موضوع مربوط به چه زمانی بوده است و ابعاد مختلف آن مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: دو نوع موضع‌گیری در این ارتباط وجود دارد که باید از یکدیگر تفکیک شود. بی‌تردید مردم ما نسبت به قهرمانان ملی خود توجه و حساسیت ویژه‌ای دارند و با انتشار این اخبار برانگیخته شدن حساسیت‌های عمومی طبیعی است و مردم سوال می‌کنند و از مدیریت شهری پاسخ می‌خواهند. باید به این حساسیت‌ها که طبیعی و به حق است پاسخ داده شود.

اعطا ادامه داد: روی دیگر سکه افرادی هستند که این مسئله را دستاویز مسائل سیاسی می‌کنند که این موضوع برای ما قابل پذیرش نیست. این شورا و شهرداری به دلایل مختلف نمی‌توانند نسبت به حذف نام شهدا بی‌تفاوت باشند. وقتی دفاع مقدس در دوره هشت ساله و سال‌های بعد از آن محور انسجام و وحدت ملی بوده چگونه ممکن است امروز برخی این موضوع را دستاویز رقابت سیاسی قرار دهند و موجبات تفرقه را فراهم کنند.

وی تاکید کرد: بی‌تردید رویه شورا نیز در راستای صحبت مقام معظم رهبری است و پیام ایشان فصل الخطابی است که شورا آن را دنبال خواهد کرد. در حقیقت با این پیام مسیر روشن شده است.

اعطا ادامه داد: عملکرد 25 ماهه شورا در حوزه کمیسیون نامگذاری مشخص است. بحث کمیته ویژه نیز بررسی موضوع تابلوهای مزین به نام شهداست و مقرر است طی مدت یک ماه این بررسی را انجام و گزارشی ارائه کند. در حقیقت این کار از جنس حقیقت‌یابی و پژوهشی است.

وی تاکید کرد: کمیته پس از تشکیل گزارشی از بخش‌های مختلف شهرداری را در حال جمع آوری دارد و از بخش‌های مرتبط گزارش‌ها را اخذ خواهد کرد. بی‌تردید در این مسیر وضعیت فعالیت پیمانکاران بررسی می‌شود تا به گزارش جامع ومانعی برسیم که برای افکار عمومی قانع‌کننده باشد. این امر محتمل است که نه در سطوح مدیریتی بالا و میانی بلکه در سطوح پایینی قصوری صورت گرفته باشد. ما پیش از اتمام مهلت یک ماه، گزارش خود را تقدیم شورا می کنیم.

اعطا افزود: در این کمیته تلاش می‌کنیم پیش‌فرضی نداشته باشیم اما شورا و مدیریت ارشد شهری نمی‌توانند در این رابطه قصور و خطا را بپذیرد و قطعا با هر خطایی، برخورد شدیدی خواهد کرد. در این که برخی از این تابلوها مربوط به گذشته است و تغییری نکرده شکی نیست البته این به این معنا نیست که در دوره پیش توجه به این موضوع وجود نداشته اما به هر ترتیب این موضوع مطرح شده و حتما باید از این پس این موضوع به‌طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

ساخت مجسمه جدید جدید قیصر امین پور از جنس فایبرگلاس

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوالی در خصوص مجسمه قیصر امین پور نیز گفت: درست نیست برای خودداری از سرقت مجسمه‌های شهر درباره متریال آن تصمیم بگیریم. در بحث آثار هنری مگر تعداد مجسمه‌ها در شهر چقدر است که قابل حفاظت و کنترل نباشند؟ در شورای شهر بحثی مطرح شد که تعیین حریم این آثار مدنظر قرار گیرد. می‌توان برای تعدادی از این آثار که ارزش ویژه‌ای دارند حریم تعیین شود و مسئله سرقت نیز برای آنها کنترل خواهد شد.

وی ادامه داد: سازمان زیباسازی مقرر شده که مجسمه جدید قیصر امین پور از جنس فایبر گلاس در همان محل قبلی به جای مجسمه سرقت شده نصب کنند.

اعطا در خصوص بازدید خود از حاشیه‌نشین‌های اطراف تهران در منطقه 20 و جنوب شهر تهران نیز گفت: مسئله اسکان غیررسمی مسئله‌ای پیچیده است و نمی‌توان با راه حل کوتاه‌مدت صورت مسئله را پاک کنیم. بررسی‌هایی در کمیسیون شهرسازی شورا در این باره آغاز کردیم تا در کنار مطالعات و راهکار بلند مدت به راهکاری کوتاه مدت درجهت کاهش آلام کسانی که به این مشکلات مبتلا هستند، بپردازیم.

وی تاکید کرد: در منطقه‌ای 30 سال است که اسکان غیر رسمی وجود دارد و سقف برخی از این سکونتگاه ها بر اثر بارش ریخته و عده‌ای خردسال کشته شدند؛ درست است که به لحاظ قوانین محدودیت‌هایی وجود دارد اما به هر حال باید از بعد اجتماعی  و انسانی موضوع را بررسی کنیم و ببینیم در کوتاه مدت چه می‌توان کرد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص واگذاری مراکز بهاران توسط شهرداری تهران به بهزیستی و اعتراض استاندار تهران نسبت به عدم واگذاری این مراکز به بهزیستی گفت: ریاست شورای شهر تهران از این موضوع مطلع نبود. این موضوع مسئله‌زا و باعث شد استاندار تهران به این شکل موضع گیری کند چراکه در بحث املاک شهرداری ترتیبات قانونی وجود دارد. در بند 6 ماده 55 قانون شهرداری‌ها این موضوع به‌صراحت اعلام شده البته شورا مجاز است که چنین مصوبه‌ای را بدهد اما لازمه آن این است که شهرداری لایحه‌ای به شورا بیاورد که تا به امروز چنین اتفاقی نیفتاده است. قطعا نمی‌توان در حال حاضر درباره موافقت یا مخالف شورا با این موضوع اظهارنظر کرد اما بی‌تردید باید ترتیبات قانونی رعایت شود.

وی تاکید کرد: این موضوعات می‌تواند با گفت و گو حل شود و لازم نبود با ادبیات عتاب آمیز شورا مورد خطاب قرار گیرد. می توان مسئله را با گفت وگو حل کرد و با تماسی که با استاندار تهران گرفته شده، مقرر شده در جلسه‌ای این مسئله مورد گفت و گو قرار گیرد.

اعطا در پایان گفت: در قانون برنامه ششم و در ماده 80 آن پیش بینی صورت گرفته که محل‌های مورد نیاز توسط شهرداری تامین شود. استاندار تهران نیز به استناد این ماده چنین خواسته‌ای را مطرح کرده  است اما توضیح ما این است که ترتیبات قانونی مشخصی وجود دارد و برای این منظور شهرداری باید لایحه لازم را به شورا ارسال کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان