ماهان شبکه ایرانیان

وزیر ارتباطات: فضانورد ایرانی به فضا می‌فرستیم

خبرگزاری مهر: محمدجواد آذری جهرمی امروز در مراسم آغاز هفته جهانی فضا که در وزارت ارتباطات برگزار شد، با تأکید بر شعار «توسعه فناوری فضایی» که با رشد استارت‌آپ‌های فضایی در کشور محقق شد، اظهار داشت: امروزه شاهد صرفه‌جویی در پرداخت هزینه‌های سیل فروردین ماه با استفاده از دانش فضایی هستیم.

وی ادامه داد: باید با همکاری کشورهای دیگر، فضانورد ایرانی را به فضا بفرستیم. این نوع تفکر و نگاه صنعت فضایی، حسادت آمریکا را برمی‌انگیزد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه آمریکا در یک شب سه مجموعه فضایی از ایران که اقدامات صلح‌آمیز در فضا انجام می‌دادند را تحریم کرده است، گفت: قطعاً دانشمندان ایرانی پشت درِ تحریم‌های آمریکا نمی‌ایستند.

آذری جهرمی با تأکید بر اینکه اغلب کشورها در موضوع دانش صلح‌آمیز فضایی ایران تأکید دارند، افزود: با همکاری سایر کشورها، حتماً فضانورد ایرانی به فضا می‌فرستیم.

وی بیان کرد: در همین حال، تا سال 1404 ماهواره ایرانی عملیاتی با دقت تصویربرداری یک متر در مدار زمین قرار خواهیم داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه 1400 سال پیش یزید بن معاویه در شقاوت و سنگدلی، بدتر از ترامپ بود و پاک‌ترین و شریف‌ترین بشر روی کره زمین را مورد اذیت و آزار قرار داد، خطاب به ترامپ گفت: آقای ترامپ! ماهواره‌هایتان را فعال کنید که با دقت ظرف چند روز آینده مسیر نجف به کربلا را از طریق ماهواره‌ها به خوبی رصد کنیم.

آذری جهرمی خاطرنشان کرد: سرانجام تو برای یزید بن معاویه اتفاق افتاد و سرانجام محبان حسین‌ بن علی (ع) همان است که برای امام حسین (ع) پیش رفت.

سردار تقی زاده: ماهواره «طلوع» را به زودی در مدار قرار می‌دهیم

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: به زودی با استفاده از موشک های ماهواره‌بر بومی، ماهواره طلوع را که ماهواره ای هواشناسی است را در مدار قرار خواهیم داد.

به گزارش مهر، سردار قاسم تقی زاده جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز (شنبه) در دومین همایش ملی مصون سازی زیرساخت ها و صیانت از مردم که در سالن همایش های الغدیر وزارت کشور برگزار شد، اظهارداشت: مجموعه نیروهای مسلح و صنعت دفاعی توانست فعالیت های علمی و صنعتی را در سطح ملی، مدیریت و پیش ببرد و به طور طبیعی و با توجه به تکنولوژی ها و فناوری های سلاح های دشمنان و تهدیدات موجود از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا، فناوری های های مقابله و تکنولوژی های جهشی دفاعی را طراحی و بکار گرفته است.

وی با اشاره به به بودجه 700 میلیارد دلاری نظامی آمریکا گفت: اگر ما می خواستیم به سبک اتحاد جماهیر شوروی سابق وارد رقابت تسلیحاتی با آمریکا شویم که البته جماهیر شوروی به دلیل همین رقابت دچار فروپاشی شد، ممکن بود مشکلاتی هم برای ما به وجود می آمد.

سردار تفی زاده با اشاره به دوران حضور خود در ناسا گفت: تعداد زیادی از کارکنان ناسا ایرانی هستند، پس می توان از این ظرفیت ها در داخل کشور استفاده و با توجه به داشته های داخلی و اعتماد به جوانان به توانمندی دفاعی رسید.

وی با اشاره به استراتژی اتخاذ شده از سوی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با آمریکا گفت: با تدابیر مقام معظم رهبری ما در مقابل دشمن به یک جنگ و دفاع نامتقارن پرداختیم و بر همین اساس فناوری ها و تجهیزاتی که تولید شد ویژه و خاص جمهوری اسلامی ایران است.

جانشین وزیر دفاع با اشاره به روند شکل گیری صنعت موشکی کشور گفت: روزی که فعالیت در حوزه موشکی را شروع کردیم، پنج نفر بودیم و روی موشک های زمین به زمین کار می کردند اما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدیم که نباید انفعال داشته باشیم و باید با ابتکار پیش برویم و برای ایجاد بازدارندگی موثر بحث تهاجمی را مد نظر قرار دادیم. به همین دلیل تمامی فعالیت خود را جهت ایجاد بازدارندگی فعال متمرکز کردیم.

وی ادامه داد: ما در حوزه موشک زمین به زمین در دو بعد سوخت جامد و مایع تحقیقات بسیار گسترده ای انجام داده و تا برد 2 هزار کیلومتر به موشک های نقطه زن دست پیدا کرده ایم و همه این دستاوردها بر اساس فناوری و فرمول های خاص خودمان است.

وی با اشاره به اینکه موفقیت های موشکی ما اکنون در 93 دانشگاه تدریس می شود، تصریح کرد: به زودی با استفاده از موشک های ماهواره‌بر بومی، ماهواره طلوع را که ماهواره ای هواشناسی است را در مدار قرار خواهیم داد.

وی با با بیان اینکه یک برنامه ده ساله برای بومی سازی صنعت هوایی کشور برای دستیابی به فناوری های لازم در حوزه هواشناسی داریم گفت: تاکنون 11 پرتاب موفق در بخش حوزه موشک های ماهواره بر داشتیم.

وی افزود: در موشک های دوربرد زمین به زمین نیز از سوخت جامد استفاده می‌کنیم که با استفاده از این فناوری در موشک های ذوالفقار که با آن پایگاه های داعش را در بوکمال و دیرزور مورد اصابت قرار دادیم و بواسطه آن 74 نفر از فرماندهان داعش کشته شدند و همین باعث شد کار داعش تمام شود، استفاده کردیم. البته بنابر تاکیدات مقام معظم رهبری دقت موشک ها را افزایش دادیم و کار های بزرگی علمی و بومی ارزان قیمت در این حوزه انجام شد.

سردار تقی زاده ادامه داد: در بخش موشک های کروز با برد 800 و 1200 کیلومتر را به نام هویزه کامل کردیم؛ البته در این حوزه فعالیت های بسیاری صورت گرفته که رسانه ای نکردیم؛ در بخش دوش پرتاب ها نیز از سنسورهای بومی استفاده کردیم که خیلی از کشورها فاقد چنین سنسورهایی دوگانه ای در این بخش هستند.

وی همچنین گفت: در موشک های ضد زره با استفاده از لیزر دارای موشک هایی مثل هویزه هستیم که کاربرد آن علیه داعش بسیار موثر بود و امروز این موشک جزو دو موشک معروف محسوب می شود.

سردار تقی زاده ادامه داد: در بحث موشک های پدافند هوایی در کنار بردهای کوتاه، چندی پیش باور 373 رونمایی شد که داری تکنولوژی بسیار پیشرفته ای است و آمریکایی ها به خوبی می دانند این فناوری را می شناسند و پهباد جاسوسی آمریکا با همین تجهیزات بومی ساقط شد.

وی ادامه داد : بیش از دو هزار پروژه تحقیقاتی بالغ بر 447 میلیارد تومان در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در جریان است و حدود 300 پروژه دکتری در حال انجام است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان