ماهان شبکه ایرانیان

این اپلیکیشن‌های اندرویدی را نصب نکنید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا،  از آنجا که این روزها اخبار زیادی مبنی بر آسیب‌پذیری‌های امنیتی و نفوذ بدافزارهای خطرناک به رایانه کاربران و شرکت‌های تجاری در جهان منتشر شده است، بنابراین پژوهشگران بسیاری درصدد کشف هرگونه بدافزار در نرم‌افزار، برنامه و اپلیکیشن‌های مختلف هستند تا کاربران را از آسیب‌های احتمالی حملات سایبری و بدافزاری مصون بدارند.

حالا به تازگی محققان امنیتی دریافته‌اند که 15 اپلیکیشن موجود در پلت‌فرم فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور میزبان بدافزارهای خطرناکی هستند که امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی کاربران را به شدت تهدید می کنند. این کارشناسان در گزارشی به گوگل به عنوان توسعه دهنده این فروشگاه، از این غول تکنولوژی درخواست کرده اند که هر چه سریعتر به مقابله با اپلیکیشن های مذکور بپردازد و جلوی انتشار آزادانه بدافزارهای موجود در آنها را بگیرد.

بر اساس گزارش وب سایت news18، بدین ترتیب کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری و فناوری از کاربران گوشی‌های اندرویدی درخواست کرده‌اند که اپلیکیشن‌های تحت عناوین زیر را دریافت، دانلود و نصب نکنند:

ImageProcessing

Flash On Calls & Messages

Rent QR Code

Image Magic

QR Artifact

Find Your Phone

Background Cut Out

Photo Background

Background Cut Out

Auto Cut Out

Auto Cut Out 2019

SavExpense

Scavenger Speed

Auto Cut Out Pro

Generate Elves

از آنجا که اندروید یک سیستم عامل متن‌باز است، به هکرها و مجرمان سایبری اجازه می‌دهد تا به صورت پیش‌فرض بر روی هر اپلیکیشنی که بخواهند، بدافزارهای پنهان نصب کنند که وضعیت این اپلیکیشن‌ها نیز معمولاً تحت بررسی نیز قرار نخواهد گرفت، بنابراین کاربران ممکن است هرگز متوجه خطری که آنها را تهدید می‌کند، نشوند.

مدی استون، به عنوان یکی از پژوهشگران امنیتی گوگل، پیشتر نتایج تحقیقات خود و تیم تحقیقاتی مربوطه را روز پنج‌شنبه در جریان کنفرانس امنیتی black hat به اشتراک گذاشته بود و بارها در این زمین هشدار داد در صورتی که بدافزارها و نقص‌های امنیتی به صورت پیش‌فرض در اپلیکیشن‌های سیستم عامل اندروید وجود داشته باشند و فکری به حال آنها نشود، باید منتظر خطرات و صدمات بسیار بزرگتر و جبران‌ناپذیرتری نسبت به قبل باشیم.

وی بر این باور است که هکرها و مجرمان سایبری به جای تلاش کردن برای نفوذ به دستگاه هزاران کاربر و متقاعد کردن آن‌ها برای دسترسی دادن به هکرها، تنها کافیست یک شرکت توسعه‌دهنده اپلیکیشن را به سمت و سوی خود بکشانند تا بتوانند بدافزارهای مورد نظر خود را به صورت پنهان در اپلیکیشن مربوطه قرار داده و نصب کنند و بدین ترتیب به هدف خود دست یابند.

البته گوگل در تمام این سالها در تلاش بی‌وقفه و مداومی سعی کرده تا نفوذپذیری دستگاه‌های مبتنی بر اندروید را به شدت کاهش دهد. به‌عنوان مثال گفته می‌شود در طول یک سال یعنی مارس 2018 تا مارس 2019 میلادی، رصد و بررسی‌های دقیق گوگل موجب کاهش تعداد گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های آلوده به بدافزار chamois از 7.4 میلیون به تنها 700 هزار دستگاه شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان