ماهان شبکه ایرانیان

نماینده شهریار در مجلس:

مقابله با فرونشست زمین در اطراف تهران کلید خورده است

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که عمده‌ترین راه مقابله با فرونشست زمین آبخیزداری است که مطالعات بر روی آن انجام شده و طرح‌ها در حال عملیاتی شدن است.

مقابله با فرونشست زمین در اطراف تهران کلید خورده است

محمد محمودی شاهنشین در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تصاویر منتشر شده در خصوص فرونشست زمین در اطراف تهران بیان کرد: تصویری که سازمان نقشه‌برداری از فرونشست زمین در شهریار نشان داده است واقعیت ندارد و بنده اعتراض خود را اعلام کردم، تصویر منتشر شده مربوط به مسیر یک قنات قدیمی است و اصلا مربوط به فرونشست زمین نمی‌باشد بلکه این قنات بوده که فرو ریخته است.

وی در ادامه اظهار کرد: اگر واقعا به دنبال کار کارشناسی هستیم باید با بهره‌گیری از نظرات مسئولانی که به منطقه آشنا هستند پیش برویم. ما در اطراف تهران با فرونشست روبرو هستیم اما این‌ تصویر مربوط به فرونشست زمین نیست بلکه پروژه مسکن مهر باعث شده مسیر این قنات بسته شود و قنات امروز ریزش کرده است.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید در خصوص فرونشست‌های اطراف تهران مطالعه دقیقی انجام شود که این امر آغاز شده است. در حوزه شهریار عمق چاه‌ها به شدت پایین رفته و ما با مشکل آب شرب و آب کشاورزی روبرو هستیم که برای حل این معضل در حال گرفتن سهمیه از آب‌های سطحی بوده و برای اولین بار غرب تهران از آب بیلقان سهمیه می‌گیرد و بخشی از آب تهران قرار است از تصفیه‌خانه شماره 6 که به زودی احداث می‌شود تامین گردد و آبی که از کرج و طالقان به تهران می‌آمد به شهر قدس و شهریار تخصیص داده شود.

محمودی شاه‌نشین در ادامه تاکید کرد: بخش عمده‌ای از مقابله با فرونشست زمین به آبخیزداری باز می‌گردد که مطالعات بر روی این موضوع آغاز شده و در اخترآباد حدود دو سال است که طرح‌های آبخیزداری استارت خورده است و اگر افتتاح شود هم در تامین آب کشاورزی منطقه موثر است و هم برای تغذیه منابع آب‌های زیرزمینی می‌تواند نقشی داشته باشد.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در پایان اظهار کرد: بخش عمده‌ای از فرونشست به برداشت بی‌رویه آب از چاه‌های اطراف تهران باز می‌گردد که یک معضل بزرگ است امروز شرکت‌های آب و فاضلاب نیز در حال احداث تصفیه‌خانه‌های خود در فاصله از شهرها هستند و متاسفانه پساب آن مجددا پمپاژ نمی‌شود تا جایگزین آب استحصال شده از زیر شهرها شود. قطعا با این روند در آینده با مشکلاتی روبرو می‌شویم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی