لزوم توجه ویژه شهرداری به کمیسیون ماده ١٠٠

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران اعلام کرد: متاسفانه نظم و انضباطی که انتظار می رود در کمیسیون‌های ماده ١٠٠ حاکم نیست و شاهد وقوع اتفاقات خارج از رویه هستیم. انتظار این است که برای موثر واقع شدن آراء کمیسیون ماده ١٠٠ شهرداری نسبت به این مجموعه توجه ویژه‌ای داشته باشد.

لزوم توجه ویژه شهرداری به کمیسیون ماده ١٠٠

به گزارش ایسنا،‌ صبح امروز انتخاب 10 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران جهت عضویت شعب ده گانه کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری ها روی میز بررسی شورا قرار گرفت و علی اعطا  با بیان اینکه امسال سومین سال رای گیری برای این موضوع است، اظهار کرد: به عنوان یکی از اعضای کمیسیون ماده ١٠٠ درباره ادامه همکاری با این مجموعه تردید جدی داشتم.‌

وی با بیان اینکه این مجموعه آن طور که شایسته است اداره نمی شود، گفت: بعضاً مسائل ناخوشایندی پیش می‌آید که ما از آن مطلع می شویم، متاسفانه حواشی و بی انضباطی در این کمیسیون زیاد شده است.

رییس کمیته معماری و طرح های شهری شورای شهر تهران تاکید کرد: قصد ندارم این موضوع را به شخص خاصی نسبت دهم اما انتظار این است مدیرانی که دبیرخانه اداری اجرایی کمیسیون ها زیر نظر آنها فعالیت می کند دقت عمل بیشتری را به خرج دهند.

اعطا ادامه داد: کمیسیون ماده ١٠٠ را می توان یک کمیسیون شبه قضایی دانست زیرا یک نفر نماینده از وزارت دادگستری، یک نفر نماینده از وزارت کشور و یک عضو شورای شهر تهران در این کمیسیون حضور دارند و رأی صادر می‌کنند پس شأن و آرای آنها باید حفظ شود.

وی تصریح کرد: بعضاً در کمیسیون ماده ١٠٠ رای صادر می شود و در دبیرخانه اما و اگر به میان می آید. متاسفانه نظم و انضباطی که انتظار می رود در کمیسیون‌های ماده ١٠٠ حاکم نیست و شاهد وقوع اتفاقات خارج از رویه هستیم. انتظار این است که برای موثر واقع شدن آرا کمیسیون ماده ١٠٠ شهرداری نسبت به این مجموعه توجه ویژه‌ای داشته باشد. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان