ماهان شبکه ایرانیان

نقره‌کار: فکر نمی‌کردم میرحسین موسوی تا این حد سقوط کند

خبرگزاری تسنیم: گستردگی اعتراض‌ها در تهران و سایر نقاط کشور که نشان‌دهنده سرخوردگی همگانی در میان اقشار جان به لب رسیده از اوضاع کشور دارد شباهت تام و تمام با کشتار بیرحمانه مردم در 17 شهریورخونین 57 دارد..."

این بخشی از آخرین بیانیه میرحسین موسوی نخست‌وزیر دهه 60 و کاندیدای معترض به نتایج انتخابات سال 88 بود که به‌دلیل اقدامات غیرقانونی‌اش به‌ویژه فراخوان به مردم برای حضور در خیابان‌ها در 25  بهمن‌ماه سال 89، چندسالی است که به‌همراه مهدی کروبی و زهرا رهنورد در حصر به سر می‌برد. اگرچه در ماه‌های گذشته محدودیت‌ها تا حد زیادی از آنها برداشته شد و به دید و بازدید با شخصیت‌های سیاسی و خانواده‌شان پرداختند و تلاش برخی سیاسیون و اطرافیان بر این بود تا روند برداشته شدن حصر هرچه زودتر انجام شود اما بیانیه اخیر نه تنها نشان از عوض نشدن تفکرات میرحسین موسوی داشت بلکه نشان می‌داد وی در مسیری که از سال 88 در پیش گرفته رادیکال‌تر هم شده است و با این ادبیات  به جرگه ضدانقلاب پیوسته است.

به‌مناسبت سالگرد نهم دی و ده‌سالگی فتنه 88، گفت‌وگویی با آقای دکتر عبدالحمید نقره‌کار عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت داشتیم. نقره‌کار که از سال 91 مدیر قطب علمی معماری اسلامی است، در سالهای پیش از پیروزی انقلاب عضو مؤسس انجمن اسلامی دانشگاه شهید بهشتی بود و  سابقه جلب توسط سازمان امنیت شاه و زندانی شدن در کمیته مشترک را دارد. وی در حادثه انفجار ساختمان ریاست جمهوری مجروح شد و سابقه حضور در جبهه‌های جنگ تحمیلی را هم داراست.

بهانه این مصاحبه با آقای نقر‌ه‌کار نسبت خانوادگی وی با میرحسین موسوی است. وی باجناق مهندس موسوی است و به گفته خودش من با او از سال 42 دوست بودم و قبل از انقلاب این دوستی به فامیلی خانوادگی انجامید.

عبدالحمید نقره‌کار در این گفت‌وگو با بیان اینکه تحلیل اتفاقات سال 88 بعد از گذشت ده سال راحت‌تر است، اظهار داشت: دست فتنه‌گران با اقداماتی که آمریکا و برخی کشورهای غربی در حال پیاده کردن در کشورهای اسلامی هستند، رو شده است. بخصوص با حوادث اخیری که در ایران اتفاق افتاد و توطئه جدیدی که ایجاد کردند نشان می‌دهد آمریکا چون از طریق نظامی، اقتصادی و جنگ‌های نیابتیِ اوایل انقلاب توسط صدام و منافقین و یا داعش -در سال‌های اخیر- نتوانسته کاری پیش ببرد، جنگ‌های نیابتی داخلی راه می‌اندازد.

** دشمنان از بر روی شوک‌های جامعه موج‌سواری می‌کنند

وی گفت: بعد از حرکات غلطی که در ماجرای تصمیم بنزینی توسط برخی مسئولان انجام شد، ضدانقلاب علاقه داشت آن را به سمت یک جریان براندازی پیش ببرد. لذا سوار موج شد.

 
در اطراف سران فتنه کسانی بودند که مستقیم وابسته بودند و برای‌ اینها فضا سازی کردند و اینها را در  دام انداختند. بخشی از مردم هم از پشت صحنه واقعیت‌ها اطلاعی نداشتند و گول خوردند و دست به اغتشاش زدند
 
 

باجناق مهندس موسوی با تاکید بر اینکه همین مدل براندازی با یک درجه پایین تر در سال 88 اتفاق افتاد، اظهار داشت: آنجا شوک، شوک اقتصادی نبود، شوک انتخاباتی بود و مسئله دروغ را مطرح کردند،  آن هم قبل از اینکه انتخابات شروع شود کلید زدند. این کار برنامه‌ریزی شده بود و عوامل نفوذی در داخل آن را پیش بردند. ممکن است بگوییم برخی ناخودآگاه وارد این جریان شدند اما بعد مشخص شد عده‌ای از این‌ها خودآگاه بودند و در سطوح مختلف دولتی به‌عنوان کارشناس و مشاور در وزارت کشور و وزارت خارجه نفوذ کرده بودند و توانستند آن شوک را به بخشی از جامعه بدهند و فتنه‌ای ایجاد کنند. 

** گرایش به قدرت‌ موجب می‌شود انسان از درون تمایل به فتنه داشته باشند

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در اطراف سران فتنه کسانی بودند که برای‌شان فضا سازی کردند و اینها را در  دام انداختند، گفت: بخشی از مردم هم از پشت صحنه واقعیت‌ها اطلاعی نداشتند و وارد ماجرا شدند اما عوامل داخلی این برنامه هنوز هم توبه نکردند، از مردم عذرخواهی نکردند و می‌بینیم در ماجراهای اخیر هم اطلاعیه و بیانیه دادند و حمایت کردند و متاسفانه خودآگاه یا ناخودآگاه در حال پیاده کردن نقشه دشمن هستند. متاسفانه گرایش به قدرت‌پرستی مقوله‌ای است که موجب می‌شود انسان از درون تمایل به فتنه کردن داشته باشند. 

نقره‌کار تصریح کرد: خوشبختانه مردم ما اکثریت بصیرت دارند و نسبت به انقلاب احساس مسئولیت می‌کنند و باید در افشا کردن این نقشه‌های جدید دشمن بخصوص برای اقشاری که خود را مستقل و خاکستری می‌دانند بیشتر روشنگری کنیم.

 
من فکر می‌کردم امثال موسوی به سمت عذرخواهی از ملت، نظام، رهبری و خانواده شهدا بروند اما حقیقتا احساس می‌کنم دیگر راه بازگشتی ندارند
 
 

** فکر نمی‌‌کردم موسوی تا این حد نزول پیدا کند و فریب بخورد

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به بیانیه اخیر میرحسین موسوی درباره حوادث آبان‌ماه و تشبیه نظام جمهوری اسلامی به رژیم پهلوی، اظهار داشت: من خیلی از این بیاینه تعجب کردم. من تصور می‌کردم این آقایان در حال حرکت به سمت عذرخواهی و توبه‌پذیری هستند اما نمی‌دانم چگونه می‌توان انسان را توصیف کرد که تا این حد نزول شخصیتی کند و فریب بخورد. 

** احساس می‌کنم موسوی دیگر راه بازگشتی ندارد

وی ادامه داد: وقتی دیدم مهندس موسوی این بیانیه‌اش را تکذیب هم نکرد متوجه شدم انسان تاچه حد می‌تواند قابلیت سقوط کردن و فریب خوردن داشته باشد. من فکر می‌کردم امثال ایشان به سمت عذرخواهی از ملت، نظام، رهبری و خانواده شهدا بروند اما حقیقتا احساس می‌کنم دیگر راه بازگشتی ندارند. در واقع با ادعای تقلب در انتخابات، نظام و قانون را تحقیر کردند و بر علیه قانون شوریدند.

 
ما چون ارتباط خانوادگی داشتیم نمی‌خواستیم صله رحم و ارتباط خانوادگی‌مان قطع شود و در جلسات متعددی به خود ایشان و همسر محترم‌شان گفتیم که شما نه مجوز قانونی برای این کارها دارید و نه مجوز شرعی دارید
 
 

نقره‌کار درباره دیدارهای سال‌های قبل خود با میرحسین موسوی اظهار داشت: ما چون ارتباط خانوادگی داشتیم نمی‌خواستیم صله رحم و ارتباط خانوادگی‌مان قطع شود و در جلسات متعددی به خود ایشان و همسر محترمه‌شان گفتیم که شما نه مجوز قانونی برای این کارها دارید و نه مجوز شرعی دارید. شما با این قانون اساسی و قوانین عادی وارد انتخابات شدید و قانون به شما مجوز این کارها را نمی‌دهد. ولی فقیه و مراجع به شما می‌گویند مسیر قانونی را بروید، وقتی به حرف ایشان هم گوش نمی‌دهید یعنی مجوز شرعی هم ندارید پس به چه دلیلی پای این اعلامیه‌ها و اطلاعیه‌ها ایستادید.

باجناق مهندس موسوی تاکید کرد:‌ من بارها حضورا به وی این صحبت‌ها را گفتم و انتظار داشتم به تدریج این مسئله را بپذیرند اما متاسفانه در بیانیه اخیر عکس آن عمل شد. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان