ماهان شبکه ایرانیان

نویسندگان ایرانی‌تباری که در سال ۲۰۱۹ خوش درخشیدند

جهان ادبیات در سال ۲۰۱۹ شاهد رویداد‌های گوناگونی بود؛ از جنجال بر سر اعطای جایزه نوبل ادبیات تا نویسندگانی که تاریخ‌ساز شدند و ایرانی‌تبار‌هایی که در این عرصه درخشیدند. امسال، دو جایزه نوبل ادبیات اعطاء شد؛ چرا که سال گذشته و در پی رسوایی آزار جنسی همسر یکی از اعضای آکادمی نوبل، این جایزه لغو شده بود.

برترین‌ها: جهان ادبیات در سال 2019 شاهد رویداد‌های گوناگونی بود؛ از جنجال بر سر اعطای جایزه نوبل ادبیات تا نویسندگانی که تاریخ‌ساز شدند و ایرانی‌تبار‌هایی که در این عرصه درخشیدند. امسال، دو جایزه نوبل ادبیات اعطاء شد؛ چرا که سال گذشته و در پی رسوایی آزار جنسی همسر یکی از اعضای آکادمی نوبل، این جایزه لغو شده بود.

بهروز بوچانی

بهروز بوچانی، نویسنده کرد ایرانی، دو جایزه بهترین اثر غیر داستانی به ارزش 25 هزار دلار و جایزه ادبیات به ارزش 100 هزار دلار را در مراسم اعطای جوایز ادبی موسوم به «ویکتوریا» در استرالیا دریافت کرد.

ادبیات در سال میلادی که گذشت؛ از جوایز مهم ادبی تا موفقیت‌های نویسندگان ایرانیبهروز بوچانی، پناهجوی کرد ایرانی برنده جایزه گران قیمت ادبی استرالیا شد

آقای بوچانی یکی از 600 پناهجویی بود که در اردوگاه پناهجویان جزیره مانوس به سر می‌برد و کتاب «هیچ دوستی غیر از کوه ها: نوشتن از زندان مانوس» را نیز در همان دوران بر روی گوشی تلفنش نوشت.

هیأت داوران جایزه ادبی استرالیا از این کتاب به عنوان «صدایی از یک شاهد، اقدامی برای نجات» یاد کرده اند که روایتی دست اول و شاعرانه از مقاومت در حبس و تبعید ارائه می‌دهد.

آقای بوچانی هم اکنون در نیوزیلند است.


آذرین وندر ویت علومی

ادبیات در سال میلادی که گذشت؛ از جوایز مهم ادبی تا موفقیت‌های نویسندگان ایرانیآذرین وندر ویت علومی برنده جایزه معتبر «پن فکنر» شد

آذرین وندر ویت علومی، با رمان «مرا زبرا صدا کن» برنده جایزه معتبر ادبی «پن- فاکنر» سال 2019 برای بهترین اثر داستانی شد.

این، دومین اثر خانم علومی است و روایتی طنز از ماجرا‌های سفر یک زن جوان ایرانی به نام «زبرا» است.

هیأت داوران جوایز «پن فالکنر»، رمان «من را زِبرا صدا کن» را روایتی شوخ، ماجراجویانه و هوشمندانه از یک سفر گریزناپذیر توصیف کرده اند و آن را «کتابخانه‌ای در دل کتابخانه‌ای دیگر» خوانده اند که فرهنگ‌های گوناگون را به بهترین شکلی که یک رمان می‌تواند به خواننده نمایش می‌دهد.

جایزه «پن فاکنر» از سال 1981 سالانه توسط بنیاد «پن فاکنر» آمریکا به بهترین آثار نویسنده‌های آمریکایی که در سال گذشته منتشر شده تعلق می‌گیرد.


ثمین نصرت

ادبیات در سال میلادی که گذشت؛ از جوایز مهم ادبی تا موفقیت‌های نویسندگان ایرانیثمین نصرت، سرآشپز و نویسنده ایرانی- آمریکایی در فهرست 100 چهره تأثیرگذار تایم قرار گرفت

ثمین نصرت، سرآشپز ایرانی تبار و نویسنده کتاب پرفروش «نمک، چرب، اسید، حرارت» به عنوان یکی از 100 چهره تأثیرگذار مجله تایم انتخاب شد. مجله تایم در فهرست سالانه خود، نام خانم نصرت را در میان چهره‌های «پیشگام» قرار داد.

ثمین نصرت، ستون نویس مجله نیویورک تایمز است و یک برنامه تلویزیونی همنام کتابش تدارک می‌بیند که از شبکه خانگی نتفلیکس پخش می‌شود.

خانم نصرت در برنامه تلویزیونی خود به نقاط مختلف از جمله ایتالیا و ژاپن سفر می‌کند و هر یک از عناصری «نمک»، «چربی»، «اسید»، و «حرارت» در آشپزی را مورد بررسی قرار می‌دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی