علی میرزایی امروز چهارشنبه در جلسه رفع موانع و مشکلات سرمایه گذاران خارجی که با حضور معاون وزیر اقتصاد و استاندار مرکزی در شهر صنعتی کاوه ساوه برگزار شد، افزود: ساوه 16 درصد از مساحت استان مرکزی را به خود اختصا داده است. این شهرستان منطقه ای استراتژیک با وسعت بالا و مزیت کشاورزی و صنعتی با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر است.
علی میرزایی افزود: ساوه دارای بزرگترین شهر صنعتی کشور با 550 واحد صنعتی کوچک و بزرگ و برخوردار از فرصت هایی مختلف برای سرمایه گذاری خارجی در شعاع 120 کیلومتری پایتخت است.
وی قطب صنعتی ساوه را جایگاه مناسبی برای کشور در حوزه سرمایه گذاری داخلی و خارجی دانست و گفت: استان مرکزی چهارمین قطب صنعتی کشور است و بسیاری از مزیت های استان به لحاظ پتانسیل های ساوه بویژه منطقه ویژه اقتصادی و اقلیم مناسب، در این منطقه قابل دسترسی است.
میرزایی با بیان اینکه 27 مجوز سرمایه گذاری خارجی با مشارکت 16 سرمایه گذار به ارزش دو میلیارد و 439 میلیون دلار در شهرستان ساوه صادر شده است، اظهار کرد: این شهرستان ظرفیت بالایی برای توسعه صنعتی دارد و اگر عملیات ذخیره سازی کالاهای راهبردی در منطقه ویژه اقتصادی کاوه محقق شود این شهرستان می تواند مرکز توزیع کالا به بیشتر استان های کشور تلقی شود.
وی خاطرنشان کرد: ساوه با برخورداری از امتیازهایی همچون دسترسی به راه های ترانزیت، راه های هوایی و ارتباط با چند استان کشور، استقرار در مسیر شاهراه مواصلاتی مرکز به جنوب و غرب کشور، مجاورت با فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) و برخورداری از امکانات لجستیکی عالی، ویژگی های مورد نظر برای جذب سرمایه گزاران خارجی را داراست.