ماهان شبکه ایرانیان

با تلاش پژوهشگران آمریکایی صورت می‌گیرد

درمان بدون درد بیماری‌های پوستی با کمک ذرات ستاره‌ای

پژوهشگران آمریکایی دریافتند که با کمک ذراتی که به ستاره شباهت دارند، می‌توان بیماری‌های پوستی را بدون درد درمان کرد.

درمان بدون درد بیماری‌های پوستی با کمک ذرات ستاره‌ای

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، بیماری‌های پوستی، نیمی از جمعیت جهان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند. اگرچه درمان‌های گوناگونی برای بیماری‌های پوستی ارائه شده‌اند اما بسیاری از این درمان‌ها، موثر نیستند و عوارض جانبی بسیاری به همراه دارند. اگر درمانی ارائه شود که نیاز به تزریق را برطرف کند و عوارض جانبی را کاهش دهد، دیگر جای نگرانی در این مورد وجود نخواهد داشت.

گروهی از پژوهشگران "موسسه فناوری جرجیا" (Georgia Tech) در بررسی جدید خود، کرمی را آزمایش کردند که در آن، از ذرات ریزی موسوم به "ذرات ستاره‌ای" (Star particles) استفاده شده است.

شاید اگر ذرات ستاره‌ای با چشم غیرمسلح دیده شوند، مانند پودر به نظر برسند اما با بررسی دقیق‌تر می‌توان ذراتی را دید که به ستاره شباهت دارند. شاید کرمی که حاوی این ذرات ستاره‌ای شکل است، بتواند به درمان بهتر و ساده‌تر بیماری‌های پوستی و گونه‌های خاصی از سرطان پوست کمک کند.

پژوهشگران در بررسی‌های موفقیت‌آمیز این ذرات توانستند آنها را برای درمان بیماری‌های پوستی موش‌ها به کار بگیرند. این ذرات توانستند به همراه نوعی داروی سرطان، تومورهای سرطانی پوست موش‌ها را از بین ببرند و به سرکوب شدید تومورها کمک کنند. پژوهشگران دریافتند که عملکرد دارو هنگام استفاده به همراه ذرات ستاره‌ای، بسیار موثرتر از عملکرد آن به تنهایی است. 

ذرات ستاره‌ای، با یک کرم یا ژل ترکیب می‌شوند و روی پوست قرار می‌گیرند؛ در نتیجه می‌توانند کار خود را بدون روش‌های تهاجمی و دردناک انجام دهند و به افزایش دوام دارو منجر شوند.

مشکل بیشتر داروها این است که به خوبی جذب پوست نمی‌شوند؛ در نتیجه دارورسانی به درستی انجام نمی‌شود و باید با روش‌های دیگری مانند مصرف قرص یا تزریق صورت بگیرد.

قرار دادن بدن در معرض داروهای گوناگون می‌تواند عوارض جانبی بسیاری را به همراه داشته باشد و یا برخی از اندام‌های بدن را از بین ببرد.

ذرات ستاره‌ای، بسیار کوچک هستند و هنگامی که به همراه کرم یا ژل روی پوست قرار می‌گیرند، به سرعت و بدون درد به بدن منتقل می‌شوند.

پژوهشگران در جست و جوی شرکتی هستند تا بتوانند این ذرات را به مرحله تجاری‌سازی برسانند و پژوهش جدید خود را در دسترس عموم قرار دهند.

این پژوهش، در مجله "Nature Medicine" به چاپ رسید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان