ماهان شبکه ایرانیان

در انگلیس انجام می‌شود

استفاده از دستگاه‌های تنفس مصنوعی قدیمی برای مقابله با کروناویروس

ممکن است مهندسان انگلیسی مجبور شوند برای زنده ماندن بیماران مبتلا به "کرونا ویروس" از دستگاه‌های تنفس مصنوعی قدیمی استفاده کنند.

استفاده از دستگاه‌های تنفس مصنوعی قدیمی برای مقابله با کروناویروس

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، از آنجا که کرونا ویروس با سرعتی زیاد در انگلیس در حال پیشروی است و این کشور با کمبود حسگرهای الکتریکی مواجه است، شاید مهندسان انگلیسی مجبور شوند برای زنده مانده بیماران مبتلا به بیماری "کووید-19" دستگاه‌های تنفس مصنوعی یا وِنتیلاتور(ventilator) بسازند.

وِنتیلاتور دستگاهی است که کار تنفس را برای بیمارانی که به‌ طور موقت یا دائم دچار مشکلات تنفسی هستند انجام می‌دهد. به عبارت دیگر در ریه می‌دمد و درنگ می‌کند و بازدم خودبخود انجام می‌شود.

این اقدام در پی نیاز بی‌سابقه برای کیت‌های آزمایشی انجام می‌شود که برای مقابله با کروناویروس مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دستگاه‌های تنفس مصنوعی قدیمی به برق نیاز ندارند و حدود دو دهه قبل از رده خارج شدند و دستگاه‌های الکترومکانیکی جایگزین آنها شدند.

با این وجود با شرایط اضطراری پیش آمده در جهان و انگلیس این دستگاه‌های منسوخ شده می‌توانند دوباره به کار گرفته شوند.

زیرا حسگرهای دستگاه‌های الکترومکانیکی غالبا در آسیا ساخته می‌شوند که هم‌اکنون وجود این حسگرها با کمبود مواجه است.

سرویس سلامت همگانی انگلیس اعلام کرد که اکثر افرادی که پس از ابتلا به کووید-19 به بیمارستان مراجعه می‌کنند، نیاز به تهویه و اکسیژن‌رسانی دارند تا در فرآیند تنفسی آنها تسهیل شود.

چون در بیماری کووید-19 عفونت ریه‌ها نفس کشیدن بیمار را با مشکل مواجه می‌کند.

گفتنی است، دولت انگلیس در حال حاضر به چندین شرکت بزرگ از قبیل "دایسون"(Dyson)،"رولزرویس"(Rolls Royce) ،"جی‌سی‌بی"(JCB)،"هوندا"(Honda) و "یونی‌پارت"(Unipart) گفته که به ساخت دستگاه‌های تنفس مصنوعی بپردازند.

"سایمون استیونز"(Simon Stevens) رئیس سرویس سلامت همگانی انگلیس به بیمارستان‌های این کشور دستور داده که اعمال جراحی‌ غیرضروری باید از تاریخ 15 آوریل به مدت 12 هفته لغو گردند.

به نظر می‌رسد که سرویس سلامت همگانی انگلیس در نظر دارد حدود 4 هزار دستگاه‌ تنفس مصنوعی بیشتر را به بیمارستان‌های این کشور وارد کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان