ماهان شبکه ایرانیان

آیا به او اعتماد می کنید؟

دوست داشتن فردی که به او اعتماد ندارید آسان است اما زندگی کردن با او دشوار.

آیا به او اعتماد می کنید؟

دوست داشتن فردی که به او اعتماد ندارید آسان است اما زندگی کردن با او دشوار.

روابـط پایدار و بادوام تنها بر اساس اعتماد ساخته میشوند و تـنها با وجود اطمینان است که محیط امن و آرامـی بــرای رشـد صمیـمیـت بـه وجـود می آیـد. اگر خواستار یک رابطه کـامـل و بـی نـقـص هستید باید اعتماد کاملی به گذشته، حـال و آیـنـده شـریـک زندگـی خـود داشـتـه بـاشـید. چنین شـرایـط بـه سادگـی بـدست نـمی آید بلکه نیازمند زمان و هـمـچـنین تلاش شـمـاسـت. اعـتـمـاد بـه آســانی از بـیـن می رود و شرایط به سختی به حالت اولیه خود باز میگردد. امـا اگـر ذهـن خـود را بـر روی آن متـمرکـز کنید پاداش شما چـیزی نیست جز یک رابطه صمیمانه که همیشه آرزوی آن را داشتید.

خود حقیقی تان را آشکار سازید

وجود اعتماد و اطمینان در یک رابطه به شما اجازه می دهد تا خود واقعی تان را به دور از هرگونه ترس و دلهره ای نمایان کنید. بدون درنظر گرفتن تمام حقه هایی که در دوران ابتدایی آشنایی به منظور تاثیرگذاری در شخص مقابل انجام می دهید، وجود صمیمیت برای شناختن و شناخته شدن امری ضروری است. طرف مقابل باید با درون شما آشنا شود و باطن شما را بشناسد. به عکس العمل های شما هنگامیکه خسته، عصبانی، ناامید و سرافراز هستید و یا حتی هنگامیکه با مادر خود تلفنی صحبت می کنید، به طور کامل واقف باشد. او باید شما را به خاطر چیزی که هستید دوست بدارد نه به خاطر چیزی که خود در وجود شما می خواهد. اگر او وجود حقیقی شما را دوست نداشته باشد شکی وجود ندارد که رابطه شما دیری نمی پاید.

آیا تا به حال کتاب “خاطرات بریجیت جونز” را مطالعه کرده اید. در جایی مارک دارسی به بریجیت می گوید “من تو را همینطور که هستی دوست دارم”، در این لحظه بریجیت بی هوش شده و بر زمین می افتد. چطور ممکن است یک چنین واکنش شدیدی در مقابل یک جمله ساده انجام پذیرد؟ مارک به او می گوید که وجودش را می بیند و چیزی را که می بیند عاشقانه دوست می دارد. مارک بریجیت را همانطور که هست دوست دارد. بریجیت لازم نیست تلاش کند تا در مارک تاثیر بگذارد مارک همین حالا تحت تاثیر او قرار گرفته و از وجودش سرشار است. آگاهی نسبت به این مطلب که شما مورد علاقه شریکتان هستید برای شما آرامش و تمدد اعصاب را به ارمغان می آورد. شما را همواره از حالت تدافعی دور نگه می دارد و به شما اجازه می دهد تا بدون احساس هیچ گونه ترسی از عدم پذیرش توسط فرد مقابل، صادق و راستگو باشید. چه احساس خوشایند و دلنشینی.

ارتباطی از روی صداقت

وجود اعتماد بین طرفین باعث ایجاد یک ارتباط صادقانه میشود. اگر همیشه بخواهید واکنش های شریک زندگی تان را پیش بینی کنید و رفتار خود را بر طبق آنها تغییر دهید هیچ گاه قادر به برقراری یک ارتباط صادقانه نخواهید بود. برای داشتن ارتباطی موفق باید بر روی برخی موارد تمرکز کنید. دکتر جری فورس برگ در مقاله خود به نام “چرا نمی توانیم رابطه موفقی داشته باشیم”  5 گام موثر به سمت ارتباطی موفق را بیان می کند.

1- سوال پرسیدن: گمان نکنید که مفهوم تمام حرف های طرف مقابل خود را درک می کنید. پرسیدن چند سوال کوتاه شما را خیلی سریع به سمت حقایق راهنمایی می کند.

2- گوش دادن: برای اینکه بتوانید پیام دهنده خوبی باشید باید توانایی شنیدن حرف های دیگران را داشته باشید تا با نقطه نظرات آنها نیز آشنا شوید.

3- مشاهده کردن: کلیه اتفاقات پیرامون خود را در نظر بگیرید تا قادر به بررسی و بازبینی اطلاعات به دست آمده باشید.

4- نظرات خود را با دیگران در میان بگذارید: با مطرح کردن نظرات و عقاید خود به شخص مقابل به او اجازه می دهید تا خصوصیات اخلاقی شما را بهتر درک کند.

5- عشق معاصی بسیاری را می پوشاند: ارتباط موفق زمانی شکل می گیرد که شما افراد را بشناسید و آنها را همانگونه که هستند دوست بدارید. اما اگر تنها به فکر متقاعد کردن آنها باشید و بخواهید به آنها بقبولانید که راه و روش شما در زندگی بهترین است هیچ گاه راه به جایی نمی برید و در رابطه شما خبری از یک عشق حقیقی نخواهد بود.

 مشاجرات منصفانه و بی طرف

اعتماد به شریک زندگی به شما کمک می کند تا ارتباط موفقی را بنا کنید. هنگام بروز اختلاف و ناسازگاری آرامش خود را حفظ کنید و با قضیه منصفانه برخورد کنید. شما یک انسان هستید و می خواهید با یک موجود زنده دیگر که تنفس می کند و همچون خود شماست بحث کنید بنابراین می بایست کلیه اصول اخلاقی را رعایت کنید. بعــــضی از مشاجرات منجر به گسیختن پیوندهای خانوادگی می شوند و برخی دیگر راه گـشـــای حل مشکلات و نزدیک کننده همسران به یکدیگر می باشند.

بحثی که شما را به نتیجه مطلوب می رساند دارای چه ویژگی هایی است؟ اکثر کارشناسان معتقدند که یک دعوی مطلوب دارای مشخصات زیر می باشد:

1- به موضوع اصلی بپردازید: به میان آوردن لیستی که از خطاهای گذشته یکدیگر جمع آوری کرده اید کار درستی به حساب نمی آید. بهتر است تمام انرژی خود را بر روی حل مشکل فعلی صرف کنید.

2- کلمات توهین آمیز به کار نبرید: به خاطر داشته باشید که بحث و مشاجره صرفا به دلیل حل مشکلات است و نه به منظور آزرده ساختن یکدیگر. گمان نکنید با استفاده از کلمات طعن آمیز شخص مقابل را به سکوت وا می دارید و خود برنده میدان میشوید. اگر به شریک زندگی خود احترام نگذارید و برای احساسات او ارزش قائل نباشید او حس میکند که از جانب شما مورد تهاجم قرار گرفته بنابراین به دفاع از خود می پردازد و کار خود را بدون کوچکترین توجهی به شما دنبال می کند.

3- از تعمیم دادن و ذکر قوانین بپرهیزید: “تو همیشه” یا “تو هرگز” دعاوی هستند که باعث می شوند تا طرف مقابل به حالت تدافعی فرو رود. این گفته ها حقیقت را منعکس نمی کنند. سعی کنید تا همیشه احساسات خود را با اتکا به حقایق موجود در زندگی بیان کنید.

ایجاد اعتماد

اعتماد چیزی نیست که به خودی خود و به طور طبیعی به وجود آید حتی اگر دو طرف یکدیگر را از صمیم قلب دوست بدارند. کسب اعتماد و اطمینان نیازمند تلاش و کوشش از جانب هر دو طرف می باشد. اگر در روابط گذشته شک هایی داشتید که همیشه به حقیقت می پیوستند، این امر می تواند تاثیراتی منفی در رابطه فعلی شما ایجاد کند. بنا نهادن اعتماد نیازمند گذر زمان است. باید به شریک زندگی تان نشان دهید که قابل اطمینان هستید و خود نیز به او اعتماد کنید. اگر فرد مقابل مشکلاتی در اعتماد کردن دارد محیطی را خلق کنید تا اعتماد بتواند به راحتی در آن رشد کرده و پروبال گیرد. به حرف های او گوش دهید به عقایدش احترم بگذارید و او را آنچنان که هست قبول کنید. گذشته تان را برایش روشن کنید و به او نشان دهید که قابل اعتماد است و شما نیز برای او فرد قابل اعتمادی خواهید بود. اگر برای حقوق یکدیگر ارزش قائل نباشید احساس امنیت از بین می رود و این هر دوی شما هستید که در معرض آسیب و رنجش قرار می گیرید.

با حالت تهاجمی حمله ور نشوید: اگر واقعا شریک زندگی خود را دوست می دارید و همیشه بهترین ها را برای او آرزو می کنید، باید در تمام شرایط صبر و شکیبایی خود را حفظ کنید. اگر در یک ارتباط تنها مشکل شما عدم وجود اعتماد است، نمی بایست به خاطر این دلیل کل رابطه را زیر سوال برید. اگر نمی توانید به هیچ کس اعتماد داشته باشید پیش از انجام هر گونه اقدامی بهتر است به یک مشاور مراجعه کنید. گذشته شما برروی توانایی شما برای اعتماد کردن تاثیر می گذارد. اما اگر در این زمینه در گذشته مشکل خاصی برای شما مطرح نبوده و تنها صدایی از درونتان به شما می گوید که از این فرد دوری کن چنین اخطاری را جدی بگیرید. از طرف مقابل خود یک شمای کلی در نظر بگیرید، رفتار او با دیگران و همینطور با خودتان را بسنجید. در این زمینه با اتکا به الهه وجودی درونتان می توانید اطلاعات مفیدی در مورد او کسب کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان