به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سردار محمدرضا مقیمی در رابطه با اقدامات ناجا درباره کشف خودروهای بدون پلاک و پارکینگهای غیرمجاز نگهداری این خودروها، گفت: در بحث کشفیات حدود دو ماه از آغاز عملیات میدانی ما میگذرد و در این مدت 16 استان به صورت مستقیم تحت رصد پلیس قرار دارد.
وی افزود: در این مدت بالغ بر 5000 خودروی ظن به احتکار در استانهای تهران، فارس، اصفهان، البرز و... کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با بیان اینکه برخی از خودروهای کشف شده تک مالکی هستند، تصریح کرد: 300 خودرو کشف شده بدون پلاک تک مالکی هستند و هفته گذشته مالکانشان با ارائه مدارک شناسایی و اسناد خودروها، آنها را تحویل گرفتند.
وی ادامه داد: در بحث مالکیت اموال، نگهداری کالاها برعهده شخص مالک است و اینکه این فرد چگونه قصد نگهداری اموال خود را دارد، جرم نیست لذا بحث ظن به احتکار در رابطه با خودروهای بدون پلاک به وجود میآید و در پی آن، این خودروها توقیف و پرونده شان تحت رسیدگی مراجع ذیصلاح قرار میگیرد.
سردار مقیمی با اشاره به کشف تاکسیهای بدون پلاک در پارکینگها و عدم عرضه آنها در بازار، اظهارکرد: در گذشته مشاهده شد 500 تاکسی عرضه شده به بازار نیامد و از طرفی جامعه نیاز مبرم به تاکسی و استفاده از ظرفیت تاکسیرانی داشت که بنا به دلایلی از عرضه این کالا در جامعه خودداری شد.
وی تصریح کرد: در خصوص عدم عرضه تاکسیها و توزیع آن در بازار، بایستی سازمان تاکسیرانی پاسخگوی این پرسش باشد که چرا این خودروها در بازار عرضه نشد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با بیان اینکه در نگهداری خودروهای بدون پلاک در اماکن، تنوع مکانی مشاهده شد، گفت: برخی از خودروهای مکشوفه در مجتمعهای مسکونی نگهداری شده بودند و آنها بعضا در طبقات پارکینگهای این مجتمعها پارک شده بودند.
وی افزود: برخی خودروها نیز در شرکتهای خصوصی پارک شده و یا در محیطی که هیچ شباهتی به پارکینگ نداشتند، نگهداری شده بودند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به اینکه در بحث تحویل و فروش خودرو باید نظارت دقیق بر عرضه آن وجود داشته باشد، گفت: سازمانها و حوزههای نظارتی باید بر نحوه چگونگی عرضه خودرو و تحویل آن به خریداران نظارت دقیق داشته باشند تا این کالا به دست مصرف کننده واقعی برسد و بر تحویل آن به متقاضیان تعیین تکلیف صورت بگیرد.
سردار مقیمی تصریح کرد: در مراحل توزیع خودرو مشکل وجود دارد، بایستی پس از خرید خودرو بلافاصله پلاک گذاری آن صورت بگیرد و هموطنان برای پلاک گذاری تعلل نکنند.
بر اساس گزارش سایت پلیس، وی که در یک برنامه تلویزیونی گفتگو میکرد، افزود: برخی از هموطنان پس از خرید خودرو و تحویل آن در امر پلاک گذاری تعلل میکنند و خودروشان را در پارکینگها نگهداری میکنند و همین موضوع باعث پدید آمدن ظن به احتکار خودروی بدون پلاک میشود و از آن طرف نیز پلیس با مشاهده خودروهای بدون پلاک در پارکینگها برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با بیان اینکه در بحث برخورد با تخلفات عدم عرضه خودرو قاطعانه برخورد خواهیم کرد، تاکید کرد: در جلساتی که با دیگر مسئولان مربوطه در بحث احتکار خودرو داشتیم، مقرر شد به صورت قاطع با این موضوع برخورد شود تا در آینده شاهد وقوع چنین تخلفی نباشیم، لذا همانگونه که مشاهده کردید در قرعه کشی خودروهای پیش فروش شده اخیر از تمام نهادهای مسئول در این رابطه یک نماینده رسمی حضور داشت و این قرعه کشیها تحت رصد ارگانهای نظارتی برگزار شد.