به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین میثم امرودی صبح امروز در اولین نشست خبری خود که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد با بیان اینکه هفت ماه از حضور من در این سازمان می گذرد که چهار ماه آن را با کرونا مواجه شدهایم، گفت: سازمان فرهنگی و هنری به دلیل ماهیت و جنس فعالیتش یک سازمان حقیقی بود که به برگزاری مراسم های تجمعی و کلاسهای آموزشی متنوع شهرت داشت؛ اما با آمدن کرونا تمامی برنامههای خود را معطوف به فضای مجازی کردیم. به گونه ای که در این مدت که بسیاری از ادارات ما تعطیل بودند بیش از 140 اثر فرهنگی تولید کردیم و ما توانستیم تهدید کرونا را به یک فرصت تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به سه عنصر فرهنگ، هنر و رسانه توجه ویژهای میشود، تصریح کرد: معتقدم فضای فرهنگی نیاز به آرامش دارد و لازمه موفقیت در این دو حوزه فرهنگ و هنر نیز ورود رسانه و پرداختن به آن است.
وی با بیان اینکه سعی کردیم در این مدت از حاشیه های غیر فرهنگی و هنری به دور باشیم تا بتوانیم در یک فضای آرامش بخش اقدامات لازم را برای ترویج کارهای فرهنگی و هنری انجام دهیم، گفت: در این مدت سازمان فرهنگی و هنری جدیدی ظاهر شد به گونه ای که در فضای مجازی عمده کلاسها و برنامههای فرهنگی مان را اجرا کردیم.
افتتاح بزرگترین پردیس تئاتر در باغ کتاب
وی با اشاره به برگزاری این نشست خبری در پردیس سینمایی ملت گفت: پیشنهاد دادهام که هر نشست خبری در یکی از مکان های این سازمان برگزار شود تا همگان با اقدامات این سازمان آشنا شوند و می دانید که در دهه فجر سال گذشته 900 صندلی جدید به ظرفیت پردیس ملت اضافه شد و این پردیس تنها پردیس سینمایی است که تمام شاکله و اجزای آن متعلق به سینما و مسائل سینمایی است و این پردیس یک فضای فاخری است که به زودی بزرگترین پردیس تئاتر در باغ کتاب در اینجا افتتاح می شود و منتظر اخذ مجوزها برای برپایی مراسم افتتاحیه هستیم.
اکران خانوادگی فیلم ها در پردیس ملت
امرودی در ادامه با بیان اینکه از امروز مردم میتوانند از همه مجموعههای سینمایی شهرداری تهران از جمله راگا و فیروزی، رازی، آزادی و ... با رعایت فاصله گذاری اجتماعی استفاده کنند، گفت: دیدید که در هنگام ورود به پردیس ملت علاوه بر سنجش دمای افراد، تونل ازن نیز نصب شده است و مردم میتوانند از سانس های سینمایی این مجموعه استفاده کنند و این در حالیست که فاصله بین هر 2 سانس نیم ساعت برای ضد عفونی کردن محیط در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه مردم در این مدت خسته شدهاند و به ایدههایی نوین برای پر کردن اوقات فراغت شان نیازمندند، گفت: بر همین اساس تصمیم گرفتیم در سالن های سینمایی کمتر از 40 نفر ظرفیت، شرایطی را فراهم کنیم که خانوادهها با رعایت بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی به اکران فیلم ها بپردازند.
آغاز ثبت نام کلاسها در فرهنگسراها
وی با بیان اینکه از اول تیر ماه ثبت نام کلاس های فرهنگسراها آغاز شده است، گفت: 1500 دوره آموزشی در 108 مکان دایر است و مردم می توانند بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در این کلاس ها شرکت کنند.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان اینکه امروز جامعه به امید احتیاج دارد و همه باید دست به دست هم دهیم تا با خدمت مومنانه این دوران بحران را پشت سر بگذاریم، گفت: در این مدت توانستیم از فرصت کرونا استفاده کردیم و فرهنگسراهای مجازی را نیز برگزار کنیم. به گونه ای که مردم می توانند از اول تیرماه به سایت سازمان مراجعه کرده و کلاس خود را که به صورت مجازی برگزار میشود انتخاب کنند و این در حالیست که با استان های مختلف تفاهم نامه منعقد کردیم تا در صورت تمایل افراد دیگر در سایر شهرها بتوانند در دورههای مجازی شرکت کنند.
وی افزود: البته برگزاری کلاس های مجازی فرهنگسراها که با حضور اساتید برتر در هر حوزه انجام می گیرد متقاضی بین المللی نیز دارد. چرا که جمعیت زیادی در خارج از کشور زندگی می کنند و مایل هستند که در این دوره ها شرکت کنند که بر همین اساس کلاس های مجازی مان را نیز برای ایرانیان خارج از کشور نیز در نظر گرفته و آنها میتوانند در این کلاسها شرکت کنند.
امرودی با اشاره به فعالیت های جهادی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در این مدت گفت: یک قرارگاه جهادی تشکیل دادیم و شاید باورتان نشود که در روز اول 20 چرخ خیاطی در فرهنگسرای خاوران برای دوخت ماسک و گان تهیه کردیم اما حالا تعداد چرخ خیاطی ها به 2000 دستگاه رسیده که در 185 مرکز محصولات را تولید می کنند.
وی با بیان اینکه با کمک مردم به قرارگاه جهادی شاهد کمک مومنانه سازمان فرهنگی به حاشیه نشینان و مردم جنوب تهران هستیم گفت: چند روز پیش کلاس های توانمندسازی کودکان کار خود را آغاز کردیم.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران افزود: البته با برگزاری نماز جمعه نیز فرهنگسرای منتظر با راه اندازی گالری های مختلف و ... در جنب محل برگزاری نماز جمعه فعالیت خود را آغاز می کند.
وی با اشاره به ایجاد شوراهای اندیشه ورز در حوزه های مختلف در سازمان فرهنگی و هنری گفت: با حضور شخصیت های برتر در حوزه های مختلف همچون خانواده، مهدویت، محیط زیست و ... شوراهای اندیشه ورز را برای تبیین برنامه ها تشکیل دادیم که بر این اساس هر شورای اندیشه ورز در یک فرهنگسرای هویتی فعالیت خود را آغاز می کند.
امرودی با اشاره به برنامه های این سازمان در تابستان گفت: به هر میزانی که کرونا اجازه بدهد برنامه های تابستانه خود را پیگیری می کنیم که برنامه هایی همچون دهکده نوجوانان پلاس، عصرانه های شادی، تورهای تهران گشت و طرح کتابستان و... از جمله برنامه هایی است که برای تابستان 99 در نظر گرفته شده است.
امرودی با اشاره به تولید بیش از 145 هزار اثر، برگزاری حدود 5900 دوره کلاس آموزشی، 72 هزار کلیپ، موشن، 35 هزار مطلب آموزشی، 5000 فتوکلیپ در دوران کرونا گفت: پیش تولید سمفونی گام دوم و منظومه نمایشی و صوتی در مورد سردار سلیمانی و شهدای سلامت در دستور کار است و این در حالیست که ستاد بزرگداشت شهدای کرونا نیز تشکیل شده است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود در پاسخ به سوالی مبنی بر گلایه های رئیس قبلی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری در مورد مشکلات بودجه ای این سازمان و کسری شدید بودجه گفت: به دلیل شیوع کرونا بیش از 70 میلیارد تومان منفعت را از دست دادیم اما بنده آدم پر سر و صدایی در مسائل مالی، قضایی و ... نیستم و من نمی توانم بگویم که پول بدهید تا کار کنم.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان اینکه رئیس پیشین سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مدیری کاربلد در حوزه کاری خود و مالی بود اما به شدت در مضیغه بود، گفت: ایشان مشکلات را بیان می کردند اما من در مورد مشکلات صحبت نمی کنم و باید بگویم که همین شب گذشته برق فرهنگسرای امام را به دلیل بدهی قطع کردند اما به رسانه ها نگفتیم.
وی با بیان اینکه به مشکلات فعلی، موضوع کرونا و حقوق موسسات را هم اضافه کنید، ادامه داد: شهردار تهران رئیس هیات امنای این سازمان است و حتما دغدغه مالی این سازمان را نیز دارد اما ما باید بتوانیم از فرصت ها خوب استفاده کنیم و تا حالا نیز تمام تلاش خود را برای حل این مشکلات بکار بستیم اما قابل بیان نیست و سعی داریم با برگزاری جلسات مختلف و تدبیر این مشکلات را حل کنیم؛ اما بدانید که سازمان وضعیت بسیار بدی دارد به گونه ای که یک فرهنگسرای ما که در حالت عادی ماهانه 700 تا 800 میلیون تومان سود داشت حالا درآمدش به 2.5 میلیون تومان کاهش یافته است اما من مسئول همه قسمت های این سازمان هستم و علاوه بر مسائل فرهنگی باید مسائل مالی و اقتصادی آن را نیز پوشش دهم.
امرودی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر سرانجام ساخت فیلم سردار سلیمانی گفت: با چند کارگردان در این مورد صحبت کردیم تا کارگردانی خوب با سناریویی زیبا، فیلم متعلق به سردار سلیمانی را بسازند که تا حالا با دوکارگردان در این خصوص صحبت کردیم اما اسمی از آنها نمی برم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر دیدار حاتمی کیا و سردار سلیمانی در سوریه گفت: تا آنجایی که می دانم حاتمی کیا یک کاری را در مورد سردار سلیمانی آغاز کرده اما حاج قاسم سلیمانی دارای شخصیتی با زوایای دید مختلفی است و نباید حاج قاسم را در یک ژانر یا بعد محصور کرد و حتما در انتخاب کارگردان و نویسنده به شخصیت والای این سردار دقت میکنیم.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در مورد سرانجام بازنگری در مجموعه های این سازمان به ایسنا گفت: سیاست های کلی در مورد بازنگری در همه مجموعه ها تصویب شده است و سند راهبردی در حال تدوین می باشد.
وی در مورد مشارکت در حوزه کتاب نیز با تاکید بر اینکه هشت سال است که کتابی به کتابخانه های متعلق به شهرداری تزریق نشده، گفت: 110 کتابخانه بالای 30 هزار عنوان کتاب داریم و با شهردار تهران صحبت کردیم که در هفته کتاب کمک هایی در این زمینه داشته باشیم.
امرودی در خصوص استفاده از افراد و ایده های نو در سازمان فرهنگی و هنری گفت: ما برای کار هنری نیازمند ایده های نو هستیم اما از سوی دیگر با مشکل منابع مالی مواجه هستیم. به گونه ای که اگر امسال تمام بودجه مصوب را به ما بدهند تنها می توانیم حقوق پنج ماه را بدهیم اما با اینکه منابع مالی نداریم اما امکانات و فضا داریم و با توجه به لزوم رعایت اقتصاد هنری از همه افراد خلاقی که دارای ایده های نو هستند و می توانند از فضا و امکانات استفاده کنند دعوت می کنیم که به ما کمک کنند.